Şimdi Ara

Nikon 18-55mm DX VR uyumlumu cijazima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar nikon d50 makineme Nikon 18-55mm DX VR alsam uyum saglarmi . tamron 18-200 lens var suan fakat genis aci filitre aldim uyumlu saglamadi, fotografa odaklanamiyor bir turlu onun icin 18-55 lens almam gerekiyormus genis aci filitre icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Makinenin objektifi destekleme diye bir tabiri ilk defa duyuyorum objektif makineye kilitleniyorsa o objektif kullanılabilir ancak anladığım kadarıyla makineniz ile objektifin af çipi anlaşamamış bunun nedeni makinenin eski model olmasından olabilir ancak başka nedenlerde olabilir. Otomatik af için objektif değiştirmek yerine objektifi manuel odaklayın derim.
  • xkrc kullanıcısına yanıt
    hocam cok yeniyim bu fotograf isinde , ondan dolayi sordum onjektif uyumunu . dediginiz gibi manuel olarakta netlemeye calisiyorum fakat olmuyor, internette okudugum kadariyla zomei 0.45 cok ince oldugundan bazı lenslerde netleme sorunu okuyormuş öneri olarak Close-up +4 filitre öneriyorlar. bakalim lesn almadan once bu filitreyi denemek için siparis verdim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun Close-up +4 filitre teslim aldim , denildigi gibi bu filitre ile 0.45x lens sorunsuz calisiyor . Ayni sorunu yasayanlar icin bilgi amaclidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.