Şimdi Ara

Nike React: Basketbol ayakkabıları için en iyi yastıklama teknolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nike React: Basketbol ayakkabıları için en iyi yastıklama teknolojisi


    Nike’ın yastıklama sistemlerinde geliştirdiği en son teknoloji olan Nike React tanıtıldı. Yeni teknoloji basketbol ayakkabılarının köpük ve yastıklama platformlarında mümkün olanın ötesine geçerek, her sporcunun ihtiyaçlarına yanıt veren bir performans sağlıyor.


     


    En iyisi


     


    Ayakkabı köpük malzemelerinde bir devrim olarak gösterilen Nike React, basketbol için test edilen ve kullanılan en dayanıklı köpük malzeme olma özelliği taşıyor. Firma teknolojinin tüm özelliklerini ve üretim sürecini dilediği gibi kontrol edebiliyor. Böylece farklı spor dallarında da kullanma imkanı elde edilebilecek.


     


    Nike React, her adıma hızla tepki veren ve ardından tekrar orijinal şekline dönen köpük ile her maçın her dakikasında istikrarlı bir taban hissi yaratıyor. Teknoloji, test edilen diğer tüm Nike basketbol ayakkabı köpüklerinden daha fazla enerji dönüşü sağlamış.


     


    Teknolojinin en iyi test edildiği spor şüphesiz basketbol. Sporcuların akışkan hareketlerle yön değiştirip hızlanmalarını, anlık sıçramalarını gerektiren basketbol, bu özellikleriyle ayakkabının sınırlarını zorluyor. Nike React, 2 bin saati aşan basketbol testlerine tabi tutulmuş. Yumuşak ve esnek olduğu kadar, süngersi ve kararlı bir his veren ayakkabı, Nike’ın şimdiye kadarki basketbol ayakkabıları içinde en üst düzeyde dengeyi sunuyor ve sporculara daha fazlasını başarma ve daha ileriye ulaşma imkanı veriyor.


     


    Nike React’in ilk kez kullanıldığı ayakkabılar, Jordan Super.Fly 2017 ve ilk kez Draymond Green tarafından giyilen Nike React Hyperdunk 2017. Her iki ayakkabı da tümüyle tabana gömülü, tam boy bir Nike React çekirdeğe sahip.


     


    Ayrıca Bkz.Çift kameralı Samsung telefonları çoğalıyor

    Her iki basketbol ayakkabısının tasarımına da, sporculardan elde edilen veriler yön verdi. Sporcuların nasıl hareket ettikleri, yani hangi yönde ne kadar kuvvetle ilerlediklerine dair veriler, Nike Spor Araştırma Laboratuvarları tarafından sağlandı.


     


    Bu veriler, ayakkabının tabanının hangi noktalarında desteğe ihtiyaç duyduğunu belirlemek için kullanılan ve yastıklama ile zemin tutuşunu en üst seviyeye taşıyan basınç haritalarına dönüştürüldü. Nike React Hyperdunk 2017 ve Jordan Super.Fly 2017, tüm dünyada 3 Ağustos tarihinde piyasaya sürülecek.


     

    Nike React: Basketbol ayakkabıları için en iyi yastıklama teknolojisi 







  • nike güzel reklam veriyor bu ara.

  • ayakkabının donanımı nasıl güzelmi REKLAMLAR
  • "Teknolojinin en iyi test edildiği spor şüphesiz ki Basketbol"



    He canım he F1 vereyim mi biraz? Üstüne de iki ralli izleriz çakralar açılır



    Örnekti tabi bu illa vardır daha iç içe olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzeme teknolojisini bilemem de tabanın formu bana 2000li yıllardaki adidasın 'feet you wear' özellikli ayakkabılarını anımsattı. İnanılmaz rahat ve ergonomik bir tabanı vardı. Senelerce giyip paramparça olsa bile rahatlığı yüzünden giydiğim tek ayakkabıdır.
    Nike React: Basketbol ayakkabıları için en iyi yastıklama teknolojisi
    Nike React: Basketbol ayakkabıları için en iyi yastıklama teknolojisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazarRS -- 23 Haziran 2017; 1:54:11 >




  • An itibariyle sıcak fırsatlarda bekliyorum ayakkabıyı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.