Şimdi Ara

NİKE GÜMRÜK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ayın 10'unda Nike.com.tr den Air jordan modelini aldıydım 13-17 arası teslim edilir diyordu sipariş detayında. 15'inde siteden kontrol ettim "gönderilmeye hazırlanıyor" yazıyordu. Aradım Müşteri hizmetleri bana ürününüz gönderilmemiş burayada herhangi bir not düşülmemiş dedi. Büyük ihtimal siparişini kalite kontrolden geçmedi dedi !

Daha sonra siparişinize iptal talebi açalım, sonra tekrardan sipariş geçin siz dedi. Diğer siparişinizin iptal süresi uzayabilir o zamana ürün kalmayabilir. Bende iyi tamam dedim talebi oluşturduk MH ile sonra ben tekrar sipariş geçtim.

Bugun aradım iptal talebim ne oldu diye. Görüştügüm müşteri hizmetleri bana ayın 10'unda verdiğiniz sipariş gümrüge takılmış siz gümrükle ugraşmazsınız nike kendisi gümrük işlerini hallediyor ama ne kadar sürer bilemiyorum ,isterseniz 17'sinden sonra arayın iptal edelim siparişinizi dediler.

Bende tamam son bir şey daha soracagım dedim MH'den diğer arkadaşla yaptıgım görüşmeyi anlatıp bana ürün kargolanmamış deyip yeni bir sipariş geçmemi söylemişti ve iptal talebi oluşturmuştu nasıl böyle bir şey oluyor net bir dogrunuz yok mu sizin diye sordum bri şeyler geveledi . Bana 2 ürün birden mi gelecek tekrar iade işlemleri ugraşmak istemiyorum sizin hatanız yüzünüzden dedim o da yarın arayın iptal edelim dedi.
    Şimdi benim yeni siparişim gümrüge takılır mı diye sordum o da net bir bilgimiz yok o konu hakkında tamamen gümrükle alakalı bir durum ama tüm gümrük işlerini nike hallediyor dedi.

Şimdi benim merak ettiğim şeyler var bunları sordum ama müşteri hizmetlerinin hiç bir bilgisi yok bu konu hakkında bu durumu daha önceden yaşayanınız var mı var ise nasıl ilerliyor bu süreç ?

Gümrükte ki siparişi 18'inde iptal ettirirsem ürün gümrükten geri nike deposuna mı gidecek yoksa bana gelip ben tekrar mı göndereceğim ?

Bu gümrük meselesi ne kadar süre sonra çözülüyor ?

İkinci ürünümde kesin gümrüge takılır mı yoksa sadece şans meselesi mi ?

Nike tr sitesinden aldıgım ürün neden gümrüge takılıyor ?

• Güncel
  • ben e-bay ile amerikadan cap şapka aldım 3 ayda geldi gelir bekle..
  • Hocam hani amazon vs bir çok siteden ürün aldım ama nike ürününün gümrüge takılması tuhaf geldi
  • Nike.com.tr ve gümrük ne alaka anlamadım?Ürünü yurtiçi bir siteden almadınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi tr sitesinden aldım hocam ama ürün depodan yani hollanda üzerinden gönderiliyormuş tr içinde depodan gönderilmiyormuş bende anlamadım müşteri hizmetleri incelenmeye alınmış diyor sitede de nike müşteriyi karıştırmadan gümrük sorununu hallediyormuş ama kaç gün oldu ya.
  • Selamlar,

Konunun üzerinden geçmiş ama konu nasıl sonuclandı bilgilendirebilir misin? Ben de sipariş verdim ve hala "gönderilmeye hazırlanıyor" ibaresi var :/
  • guraycan23 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam 1,5 ay sonra iade ücretini alabildim ayrıca ikinci vermiş olduğum sipariş tahmini teslimat gününde elimde oldu.

Diğer ürünün iadesine dair ise söyleyeceklerim tekrar tekrar aramama rağmen sürekli iptal talebi oluşturup geçiştiriyorlardı ve şu tarihte arayın tekrar demekten başka bir şey yapmıyorlardı.

En sonunda dayanamadım çıldırdım yani en sonunda bir kadın arkadaşa baya sitem edip bağırıp çağırınca!! yardımcı oldu eski sipariş hakkında da özet geçti aslında ürün kargolanmış ama kargo nerede olduğu bilinmiyor sadece fabrikadan çıkış bilgisi var çok garip gerçekten dedi bu konu hakkında da baya bir tartıştım kadınla sonra tamam beyefendi şimdi halledeceğiz vs vs bir sürü şey söylemişti daha sonradan ben ücreti iade edin artık yeter yoksa şikayet edeceğim sizi dedim kadın kontrol etti çok garip sizin adınıza iade talebi açılmış defalarca ama ödemesi de yapılmamış ben bunun adına İngilizce avrupa desteğe mi ne yazacağım demişti.

2 gün geçti aradan iade ücreti için aradılar ücretiniz iade edilmiştir bankanıza bağlı olarak bilmem kaç gün içinde ulaşır işte gibisinden şeyler söylediler aradım bankayı doğruladılar.

Daha da tövbe ettim zaten nike ürünlerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: guraycan23

Selamlar,

Konunun üzerinden geçmiş ama konu nasıl sonuclandı bilgilendirebilir misin? Ben de sipariş verdim ve hala "gönderilmeye hazırlanıyor" ibaresi var :/
    Ben daha yeni aldım 1 hafta olmadan geldi. Hollandadan geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.