Bildirim
Nike Ayakkabı Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nike Roshe One. _____________________________ Mercedes Benz C 180 Coupe AMG 9G - Tronic
-
Nike ürünlerini ben spor salonu ayakkabıları olarak görüyorum ki güzel lerde salonda kullandığım 3 adet var .Ama gündelik hayatta adidas daha kaliteli ve sağlam olarak görüyorum ve kullanıyorum. -
Air Max _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky4K
Nike Roshe One.
+1_____________________________ -
-
Nike giyen kişi ya zevksizdir ya da liseli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 25 Mart 2016; 23:00:46 >_____________________________ Acı senin en iyi arkadaşındır. Yaralandığında acı sana şöyle der; Çok kötü yaralandın ama... Henüz DAHA ÖLMEDİN. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exocoetidae
Nike giyen kişi ya zevksizdir ya da liseli.
Ne alaka ?_____________________________ -
-

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler