Şimdi Ara

NIKE AIR MAX 2015 Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum. Fiyatı 500 tl. Belki çok fazla ancak çok hoşuma gidiyor. Ama aklımda bazı sorular var. Bu ayakkabının altı özel kimyasal bir gaz ile doluymuş. Tabanının patlaması kolay mı? Günlük giymeyi düşünüyorum 2-3 ay boyunca giyerim alırsam. Yürüyüş mesafem 5-6 dk üniye gidip gelicem. Temiz ayakkabı kullanırım. Kullanan veya duyan varsa tabanı dayanıklı mı cevaplarsanız sevinirim.

Edit:http://i.hizliresim.com/QlyDZV.jpg ayakkabı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baklava Sevmeyen Antepli -- 1 Eylül 2015; 21:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hewal ayakkabısı bu molotof fırlatıyor, kimyasalın esprisi o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civizilation -- 1 Eylül 2015; 21:19:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soda şişesi kırığına bassan puff diye gider

• Ne airmax'mis arkadas.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 ay giymek için 500 TL mi verceksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabbra Cadabra

2-3 ay giymek için 500 TL mi verceksin?

Hocam sezon kış olduğu için 2-3 ay sonra kaldırırım onu kast etmiştim. Yani en az 2 yıl giyerim tabikide.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Ne airmax'mis arkadas.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fızban -- 6 Ocak 2021; 15:28:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kirk

Spor yaparken giyilmek için tasarlanmış bir ayakkabıyı, sadece spor yaparken giyeceksen al.
    Merak etme bir şey olmaz.

Yok gündelik olarak giyeceksen, lütfen göz zevkimizi bozma. Bizden uzakta giy.

Gö zevkini bozmam kardeş. Yorumun için teşekkürler. Ama şunu da söylemek istiyorum o ayakkabıyı öyle bir kombinlerim ki " walk walk fashion baby" diye bağırırlar emin ol

• Bende var ama çok zayıf olduğum için patlatabilme ihtimalim yok. Tabanı o kadar da dayanıksız değil sanıyorum ki çünkü yere temas eden kısmı o kadar da ince değil. Ayrıca ben 300tlye aldım. Nike factory outlet mağazalarına bak.

• Güzel ayakkabı paran varsa al

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Bende var ama çok zayıf olduğum için patlatabilme ihtimalim yok. Tabanı o kadar da dayanıksız değil sanıyorum ki çünkü yere temas eden kısmı o kadar da ince değil. Ayrıca ben 300tlye aldım. Nike factory outlet mağazalarına bak.

Evet 300 tlye olan modelleri de var ama bu yeni çıkan bir model olduğu için pahalı. Zaten nike mağazasındaki fiyatı buydu.

• replikaları var 50-60 liraya aynısı görüntü olarak onlardan al hevesin geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baklava Sevmeyen Antepli

quote:

Spor yaparken giyilmek için tasarlanmış bir ayakkabıyı, sadece spor yaparken giyeceksen al.

Gö zevkini bozmam kardeş. Yorumun için teşekkürler. Ama şunu da söylemek istiyorum o ayakkabıyı öyle bir kombinlerim ki " walk walk fashion baby" diye bağırırlar emin ol

Walk Walk fashion baby gördüm hemen geldim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

quote:

Orijinalden alıntı: Baklava Sevmeyen Antepli

quote:

Walk Walk fashion baby gördüm hemen geldim :D

Kankaaaağğğ ezbere bilirim hepsini.

• Nike ayakkabıların maliyeti 10-20 dolar arasında değişiyor, hepsinin üretimi Çin ve Tayland gibi ülkelerde en kalitesiz malzemelerle yapılıyor.

Bahsettiğin 500 lira ile indirimde Deriden'e gidip 4 tane İtalyan spor ayakkabı alabilirsin ya da git Zanotti bot al üstüne 100-200 daha koyup...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 1 Eylül 2015; 21:41:47 >
  • Aynısı var bende Flynkit modeli diye geçiyor yada ben öyle hatırlıyorum.Sadece spora giderken kullanıyorum amerikadan almıştım.Bence çok rahat ve tam olarak beklentileri karşılayan bir ayakkabı.Kesinlikle almanı tavsiye ediyorum tam parasının karşılığıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Ne airmax'mis arkadas.

Konuyu görünce noktasına kadar aynı şeyi söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Nike ayakkabıların maliyeti 10-20 dolar arasında değişiyor, hepsinin üretimi Çin ve Tayland gibi ülkelerde en kalitesiz malzemelerle yapılıyor.

Bahsettiğin 500 lira ile indirimde Deriden'e gidip 4 tane İtalyan spor ayakkabı alabilirsin ya da git Zanotti bot al üstüne 100-200 daha koyup...

Hocam biliyorum ama dediğiniz bence çok mantıksız. Iphone da çinde üretiliyor. Bir çok şey ucuz işçiden dolayı çinde üretiliyor. Haklısınız ancak malzeme konusunu bilemem.

Edit: Harley Davidson botlarından alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baklava Sevmeyen Antepli -- 1 Eylül 2015; 21:48:22 >
  • Baklava Sevmeyen Antepli kullanıcısına yanıt
    bendeki de aynı model merak etme sadece rengi değişik. Ayrıca Nike mağazası demedim. Nike factory outlet dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

bendeki de aynı model merak etme sadece rengi değişik. Ayrıca Nike mağazası demedim. Nike factory outlet dedim.

Hocam Gaziantepteyim nerden bulacağım? Factory diyorsunuz her yerde var mıdır?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.