Şimdi Ara

Nikah yapan herkese 10.000 parafpara hibe ( Halkbank Paraf içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nikah yapan herkese 10.000 parafpara hibe ( Halkbank Paraf içerir)





    Paraf Ailem’den Evlenen İlk 1.000 Kişiye 10.000 TL ParafPara

    08 Mayıs - 31 Ağustos 2025 tarihleri arasında Paraf Ailem kredi kartına başvurup, başvurusu onaylanan ve 2025 Ocak – Ağustos döneminde evlenip, evlilik cüzdanını Halkbank şubelerimize beyan eden ilk 1.000 kişiye 10. 000 TL ParafPara verilecektir.

    Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve en fazla 10.000 TL ParafPara kazanabilir.

    Evli çiftlerin her ikisine ödül verilmeyecek olup, eşlerden sadece bir kişiye 10.000 TL ParafPara verilecektir.

    Kampanyadan ödül kazanabilmek için önce Paraf Ailem kredi kartına başvurulmalı ve başvuru onaylanmalıdır, Paraf Ailem kredi kartı başvuru tarihi ve sonrasında şubeye ibraz edilen evlilik cüzdanları kampanya kapsamında sayılacaktır.

    Kampanya kapsamına giren evlilik cüzdanları şube tarafında taratılarak, kampanyaya katılım sağlanacaktır. Şube tarafında taratılmayan evlilik cüzdanları ile kampanya katılım sağlanmayacaktır.

    Paraf Ailem kredi kartı başvuru tarihi öncesinde şubelere ibraz edilen evlilik cüzdanı ile kampanyaya katılım geçersiz sayılacaktır.

    Kampanyadan ödüle hak kazanacak ilk 1.000 kişi; kampanya koşullarına uygun olan evlilik cüzdanının şubeye ibraz edildiği tarih saat sıralaması dikkate alınarak, belirlenecektir.

    Evlenme tarihi 2025 Ocak -2025 Ağustos tarih aralığında olmalıdır, ödüle hak kazanacak ilk 1.000 kişi evlilik tarihine göre belirlenmeyecek olup, evlilik cüzdanının şubeye ibraz edildiği tarih esas alınacaktır.

    Ödüle hak kazanan müşterilerin ParafParaları 05.09.2025 tarihinde Paraf Ailem kredi kartlarına yüklenecektir.

    ParafParaların yüklenebilmesi için 05.09.2025 tarihinde ödüle hak kazanan müşterilerin Paraf Ailem kredi kartının güncel ve açık olması gerekmektedir.

    Paraf Ailem kredi kartı başvurusu onaylanmayan müşteriler kamapanyaya dahil edilmeyecektir ve ödül kazanamayacaktır.

    Kampanyaya sadeece Paraf Ailem kredi kartları dahildir.

    Paraf, Parafly,Paraf Genç, banka kartları, ticari kartlar, Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

    Kampanyadan kazanılan ParafPara’ların son kullanım tarihi 20.11.2025 saat 21:59 olacaktır. Kullanılmayan ParafPara’lar 21.11.2025 tarihinde geri alınacaktır.

    ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.

    TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.


    https://www.paraf.com.tr/tr/kampanyalar/diger-firsatlar/paraf-ailemden-evlenen-ilk-1000-kisiye-10-000-tl-parafpara.html




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 9 Mayıs 2025; 8:38:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aklıma Akbank havale kampanyası için forumdan birbirlerini bulanlar geldi. Bunun için de forumdan birbirini bulan çıkar mı acaba


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kötü beyaz eşya 10 binden aşağı değil. böyle "hibe" ile evliliği mi teşvik edecekler? kiraya girseler, en kötü kira 15-20 bin. akım derken...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan bekar hatun varsa değerlendirelim,bedava 10 bin sirkeden tatlıdır 😀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    Sonra nafakayla donunu alirlar. Bedava sirke sana zehre dönüşür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartın prestijini yerle bir ettiler iyice

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gsmdelisi G kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey olmaz😀nafaka bilmez bizim yöre

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenip boşansak. Masrafları düşünce ne kalır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

    İçeri girersin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evliliğe hazır biriyim. Fırsatı kaçırmayalim. Forumdan hanım taliplerimi bekliyorum. 45 yaş öğretmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gideyim alayım hemen Nikah yapan herkese 10.000 parafpara hibe ( Halkbank Paraf içerir) Nikah yapan herkese 10.000 parafpara hibe ( Halkbank Paraf içerir) 

  • 20 Mayıs nikahım var dolar mı ki kota

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • den kullanıcısına yanıt
    Evlilik şartı mi vardi o nasıl bir kampanyaydi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nikah yapan herkese 10.000 parafpara hibe ( Halkbank Paraf içerir)




    Kepçe ile çalıp çay kaşığı ile vermek 😂

  • Kart başvurusu bölümünde bu kart çıkmıyor diğer kartlar var ailem kartı yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.