Şimdi Ara

NIHAYET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar koc burssuz adli uyeye sovdugum icin 4 gundur banliydim nihayet bitti.Parlak bir gelecekte mf3 puanim 459 mf4 puanim 450(obpli puanlar) mf3 ve mf4 kac gelir?Bu arada okul birinciligi var diş gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum cahilligime ver. Okul birincisi olunca ne oluyor? Bunu söylersen daha sağlıklı bi tahmin yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bekamin

Dostum cahilligime ver. Okul birincisi olunca ne oluyor? Bunu söylersen daha sağlıklı bi tahmin yapabilirim

Hocam ek kontenjan var.Mesela 2014 yilinda erzurum diş taban puani 440 falan okul birincisi 425 ile yerlesmis.Onlara ozel kontenjan var.Mf3 ve mf4 kac gelir hocam sence

• Upp upp

• mf3 18k da kalırsın bence mf4 hakkında bilgim yok fazla
  • Yukari ++

• quote:

Orijinalden alıntı: YGSLYS2016

Arkadaslar koc burssuz adli uyeye sovdugum icin 4 gundur banliydim nihayet bitti.Parlak bir gelecekte mf3 puanim 459 mf4 puanim 450(obpli puanlar) mf3 ve mf4 kac gelir?Bu arada okul birinciligi var diş gelir mi?

Tahminimce 14700-15000 gibi gibi

Edit:mf3 icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dıpıdıpıtıss -- 5 Temmuz 2016; 17:09:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dıpıdıpıtıss

quote:

Arkadaslar koc burssuz adli uyeye sovdugum icin 4 gundur banliydim nihayet bitti.Parlak bir gelecekte mf3 puanim 459 mf4 puanim 450(obpli puanlar) mf3 ve mf4 kac gelir?Bu arada okul birinciligi var diş gelir mi?

Tahminimce 14700-15000 gibi gibi

Edit:mf3 icin

Yav hocam benim kafam karisti benle puani ayni olan adamlara forum en iyi 20 diyo siz 14-15 diyonuz ben umutlaniyorum insaalah dediginiz gibi olur.

• Ya zaten gecen sene ile ygs arasunda ortalama 30 puan fark olustu bunun %40 12 puan etti e gecen seneki kim ile biyo hemen hemen bu seneki ile ayniydi.bu seneki fizik efsoydu o yuzden mat fiz dengeler en kotu geliyoz geoya gecen seneye gor bence tas catlasin en fazla 10 net artar oda yaklasik 8 puan onunda %60 yaklasik 5 puan etti yani toplam 16-17 bi artis oldu gecen seneye gore e bide kontenjanlar %5 artinca tıp 456 ile kapatır diye dusunuyorum @YGSLYS2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dıpıdıpıtıss -- 5 Temmuz 2016; 17:17:13 >
  • quote:

Ya zaten gecen sene ile ygs arasunda ortalama 30 puan fark olustu bunun %40 12 puan etti e gecen seneki kim ile biyo hemen hemen bu seneki ile ayniydi.bu seneki fizik efsoydu o yuzden mat fiz dengeler en kotu geliyoz geoya gecen seneye gor bence tas catlasin en fazla 10 net artar oda yaklasik 8 puan onunda %60 yaklasik 5 puan etti yani toplam 16-17 bi artis oldu gecen seneye gore e bide kontenjanlar %5 artinca tıp 456 ile kapatır diye dusunuyorum @YGSLYS2016

Insaalah hocam dediginiz gibi olur

• quote:

quote:

Ya zaten gecen sene ile ygs arasunda ortalama 30 puan fark olustu bunun %40 12 puan etti e gecen seneki kim ile biyo hemen hemen bu seneki ile ayniydi.bu seneki fizik efsoydu o yuzden mat fiz dengeler en kotu geliyoz geoya gecen seneye gor bence tas catlasin en fazla 10 net artar oda yaklasik 8 puan onunda %60 yaklasik 5 puan etti yani toplam 16-17 bi artis oldu gecen seneye gore e bide kontenjanlar %5 artinca tıp 456 ile kapatır diye dusunuyorum @YGSLYS2016

Insaalah hocam dediginiz gibi olur

Insallah

• Yukari +++

• Arkadaslar bi fikir beyan edin

• dıpıdıpıtıss D kullanıcısına yanıt
    Hamdamı 459 puan hocam.Parlak gelecek icin kac puana tekabül eder

• quote:

Orijinalden alıntı: kelleros

Obpli 459 ise tıp gelir ben bu tahmini pbg deki hesaplamaya gore kurdum.

• 459 puan 18K mı benim 465 oluyor 25K olacak sanırım

• quote:

He hamda 459 yani tip yaklasik 510-520 puanla bslayacak zeki arkadasim adam orda bana tahmin yaparken 15 bin demis sende tip hamda mi 459 die soruon beynine siciyim senin ban yiyecem ama dayanamiom yeter lan

• quote:

Orijinalden alıntı: metalciimam

459 puan 18K mı benim 465 oluyor 25K olacak sanırım

Tamam puanini konuma sıkıstirdin hadi git simdi

• quote:

quote:

He hamda 459 yani tip yaklasik 510-520 puanla bslayacak zeki arkadasim adam orda bana tahmin yaparken 15 bin demis sende tip hamda mi 459 die soruon beynine siciyim senin ban yiyecem ama dayanamiom yeter lan

Sbbdhxhavags sakin sbzhags

• quote:

quote:

quote:

Sbbdhxhavags sakin sbzhags

Ya delirtiolar vallaha billaha bandan yeni ciktim bidaha yiyecem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.