![]() Ak Parti'nin Ekonomi İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeybekci, konuk olduğu Armağan Çağlayan'ın programında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. "MERKEZ BANKASI ELİMİZDE, PARA BASAR DAĞITIRIZ" "15 bin TL emekli maaşı yeterli değil" diyen Zeybekci, "Bunu 100 bin TL yapsak ne olur? Yapabiliriz. Merkez Bankası elimizde, para basar dağıtırız. Para basarak, para dağıtarak, para vererek insanların refahını yükseltseydik, onları daha iyi şartlarda yaşar hale getirseydik, daha fazla tüketebilir hale getirseydik eğer bugün dünyada açlık olmazdı, fakirlik olmazdı. Para basarak refah artsaydı dünyada açlık kalmazdı" ifadelerine yer verdi. "ASGARİ ÜCRET 52 BİN LİRA OLSAYDI..." Sözlerinin devamında üretime vurgu yapan Zeybekci, "Siz vatandaşın alacağı yumurta, et; diğer tüketim maddelerinin miktarlarını attırmadığınız sürece dağıttığınız para otomatik olarak enflasyon olarak yansır. Şu an asgari ücret 22 bin lira değil de 52 bin lira olsaydı derhal kiralar 5 bin liradan 15 bin liraya çıkardı" şeklinde konuştu. Haberler.com < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 22 Mayıs 2025; 15:40:17 > |
Nihat Zeybekçi: 'Asgari ücret 52 bin ₺ olsaydı derhal kiralar 5 bin ₺'den 15 bin ₺'ye çıkardı'

-
-
Halktan öylesine kopmuşlar ki anadolu'daki kümesler dahş 10 bin liradan başladığının farkında değil.
Yazık , bu zihniyeti 7/24 savunan paralı/maşalı troller var birde
-
Demek ki adil asgari ücret 52000+ tl
-
yakında ekonomi yönetiminde değişiklik olacak. nihat zeybekçi yavaş yavaş ısındırılıyor.
-
5 bin tl kiramı kayserinin kasabasında filanmı?
-
Arkadaşlar lütfen manipülasyon yapmayın.
52000 olsaydı 15000 lira olurdu diyor.
20000-30000-50000 olmadı demiyor.
Yani kiralar düşerdi demek istemiş.
Ya da ben öyle anladım, yanlış anlamış olabilirim.
Kahvaltıda x2yk ozkan polatk yedim, o dokundu sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merak etmeyin seçim zamanı yapıyorsunuz zaten onu geçen seçimdede yapmışdınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Halktan ne kadar kopuk olduklarının herhangi bir bakanın konuşmasından anlıyorsunuz.
-
5 bine kira varsa ben bugün ayrı eve çıkarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekonominin düzelme ihtimali, yer altından 200 milyar dolarlık petrolün kendi kendine fışkırmasıyla aynı Seçim bu yıl olsa daha fazla şansları var.
Adam 3e katlardı demek istemiş 5 yerine 40 koyup 120 olurdu sonucuna varabilirsiniz bence o kadar oran orantı biliyorsunuzdur.
Ekşide biri bulmuş işte. Hemen laf etmeyin bakana
emlakjet
Sahibinden İzmir Konak Şehit Nedim Tuğaltay Mahallesi 2+1 Oda Kiralık Daire 5,000 TL #17354750https://www.emlakjet.com/ilan/konakta-5-000-tl-ye-kiralik-ev-17354750/ -
Haha 5 bin tl xjjsjs 5 yıl öncesinde yaşıyor hala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hehe 5 yıl öncesinden kalması bir yana mantık şu artık adamlarda , asgari ücret yükseldikçe herşey yükseliyor , yersen. Çok komikler ya , milletle daha nasıl dalga geçebiliriz onu düşünüyorlar.
Tam tersi halkını! çok iyi tanıyor. Enflasyon nedir neden oluşur,emisyon nedir,faiz nedir nedir,arz talep nedir zerre fikri olmayan halkımız ne derse inanır.
-
Kendi secmeniyle cok guzel dalga geciyor. Iyide yapiyor, forumdaki 1 tane trol gelipde yeter sen ne diyon demiyor, savunmaya devam ediyo. eee oyle basa boyle tarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dayi 5 bine kira var zannediyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1. Yada 2. Katsa iyiymiş yine deyip emin olmak için linke tıkladım. Sarı renkli olan çatı katıymış
Önce tarihe baktım böyle bir laf ancak 7-8 sene önce söykenmiştir diye,
ama değilmiş yeni söylemiş.
bu ülkede hiç bir şeyin düzelme şansı olmadığının güzel bir örneği olmuş bu açıklama,
gelen de aynı giden de,
En Beğenilen Yanıtlar

Halktan öylesine kopmuşlar ki anadolu'daki kümesler dahş 10 bin liradan başladığının farkında değil. Yazık , bu zihniyeti 7/24 savunan paralı/maşalı troller var birde |
Arkadaşlar lütfen manipülasyon yapmayın.
52000 olsaydı 15000 lira olurdu diyor. 20000-30000-50000 olmadı demiyor. Yani kiralar düşerdi demek istemiş. Ya da ben öyle anladım, yanlış anlamış olabilirim. Kahvaltıda x2yk ozkan polatk yedim, o dokundu sanırım. |
Benzer içerikler
- ariel boykot mu
- defacto boykot mu
- dost koleji hangi cemaat"in
- iran"da araba fiyatları 2025
- filistin türkiye"ye ne yaptı
- togg sıfır fiyatı
- 2025 elektrikli araç satış rakamları
- samsung galaxy a16 ne zaman çıktı
- trendyol kime satıldı
- skoda elroq
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X