Şimdi Ara

Nihat Özdemire Tek Tek Cevap Vermek Gerekirse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1- Stadın ışıkları yakılmış evet farkettik 3 ışık yakıldı sağolsun kameraların ışıkları olmasaydı kupa kim bilir kimlere verilirdi.. Neden bütün ışıklar yakılmadı? Abdi İpekçide böyle mi yapılmıştı size?
    2-Kupanın taraftarın önünde verilmesini istemişler merakımdan soruyorum geçen sene neden itiraz etmediniz? Galatasaray taraftarının önünde kupayı almak için saatlerce beklemediniz mi?
    3-Oyuncuların sevinçlerine falan laf etmeye çalıştı yıllardır Galatasaray oyuncuları maçlarda eziliyor, taraftar tahrik ediliyor neden kendi oyuncularını uyarmadı? Mehmet Topuz, Volkan Demirelin yaptıklarını görmemiş mi?
    4-Yönetimi birbirine düşürmek için çok uğraştı, resmen çekememezlik var ama onada cevap verelim ne zaman farklı açıklamalar yapılmış? Adnan Öztürk ve başkan her defasında aynı şekilde açıklamalarda bulundu hep şike yapanların cezalandırılmasını istedi nerde farklılık?
    5-TFF kupayı kadıköyde vereceğiz şeklinde açıklamadı mı? Açıkladı. Halaaa neyin kafasındasınız..

    Kısa ve net: Kardeşim o kadar iddada bulunuyorsun eğer delikanlıysan yayında kalırsın cevabını alırsın kaçarak zaten duruşunu belli etti.

    Birde M.A.B laf etti tarafsız ol diye anlamadım nokta Lube Ercan Rıdvan gibilerede böyle eleştiride bulunuyor mu? Birde neden tarafsız ol dedi? Ne yaptı Birand çok merak ediyorum.







  • Fenerbahçe taraftarı böyle yöneticileri hak etmiyor ama gel gelelim anlamıyorlar.Üstüne kişileri kurumlardan üstün görüyorlar ne diyelim.Böyle yönetici Galatasaray'da olsa dönek gibi bir günü diğer gününü tutmayan açıklamalar yapsa 1sn barındırmazlar o klüpte.
  • Allah aklı selim Fenerbahçe taraftarı dışında kalanların yardımcısı olsun.Bu yönetici kafasıyla çok depresyona ve nezarete girerler.
  • Yav boş verin fenerliler adamlar her zaman ki gibi yine gündeme oturmaya çalışıyorlar. Felipe Melo gereken cevabı verdi bu adamlara tek tek cevap vermenin anlamı yok. Versende anlamazlar.

  • Adam resmen Galatasaray niye sevindi Kadıköyde dedi. Bize kupayı alı çim sahayı terk edeceklerini söylediler dedi. ve haklı çıkmaya çalıştı.

    Klübü Fatih Terim mi yönetiyor diyerekte üstüne vazife olmayan klasik fenerbahçe gündem değiştirme politikasını uygladı.Seviyesizlikte sınır tanımadı kahvehane de daha seviyeli sohbetler yapılıyor inanın
  • 6 senede 3 defa son maçta şampiyonluğu kaçırınca böyle oluyor bünye kendi söyledi zaten konuşmasının en başında bu sonuncusuda çok fena oturdu, kendi evlerinde bizim şampiyon olmamız
  • Kupayı alıp hemen sahayı terk edeceklerdi.
  • Bizi hiç affetmeyecekmiş beyler
  • Bunlar kim ki cevap verecez?
  • Hepsini izledim şunu söylemek istiyorum; N.Ö. in anlattıklarına göre Ünal Aysalın bazı yanlışları var. Bir öyle bir böyle söylemiş Ünal Aysal. Ancak kendisi de bunun aynısını yaptı. Madde değişikliği konusunda değişsin dedikten sonra Aziz Yıldırımın söylemleri üzerine bir gün sonra farklı bir açıklama yaptı. Ünal Aysala dönek derken bunları düşünmek lazım. Ayrıca Ünal Aysalın 2 dk konuşmasında biz böyle kararlaştırdık ki kupayı oraya getirdiler dedi. Açıkcası Nihat Ö. inanmıyorum.

    2. olarak sahada uzun süre kalmamız niye zorlarına gitmiş anlamadım. Kimi tahrik etmişiz acaba? 3 saat sonra aldık kupayı o zamana kadar Fenerbahçeli taraftarlar 2 tane polis arabasını ters çevirmişlerdi. Suçu böyle üzerimize atamaz. Kimseyi tahrik etmedik. 5 dk saha içinde sevinip soyunma odasına girdik. Ha birde yok Galatasaraylı oyuncuları alkışlıyorlarmış yalanı vardı. Orada Fenerbahçe buraya diye tempo tutup Galatasarayı mı alkışlıyorlarmış. Bıraksın bu işleri. Hep biz mağduruz edebiyatını bıraksın bir kenara. Açıkcası o kadar suçlamadan sonra Ünal Aysalı dinlemeden gitmesi de buna ek olarak eklenebilir.

    Son olarak da kimse tamamen suçlu değil ancak her sataşmayı ortamı geriyor denmemeli. Şampiyon olduktan sonra Fenerbahçeli arkadaşlarımla dalga geçemeyecek miyim?




  • tek tek cevaba gerek yok. tek cevabı verdi başkan. "Nihat Bey gerçekler ile hayal ürünlerini karşılaştırmaya başlamış sanırım" .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.