Şimdi Ara

NİHAL ATSIZIN BU GÜNLERİ ANLATAN ŞİİRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu adamı kötü göstermeye çalışsalarda bence solcuların tanrısı nazım hikmeti 100e katlar şiir konusunda

Nazımın daha iyi siirini okumak nasip olmadı adamda ne derinlik var ne akıcılık siirleri sacma sapan gecen hele bir tane vardi bilmem neyi sevdin diye bilmem ne de seni sevmek zorunda mi falan diye yazmis cocuk siiri gibi jsjssjj

Haz etmem ama necip fazılin siirleri bile nazimi 20ye katlar duvardan duvara atar kaldirimlar beklenen vs
    Hatta el artiriyorum diger bir fikirlerine katilmadigim yazar sair ismet ozelin bile guzel siirleri var mazot vs

Bu gece baya bi siir okudum kafa zom oldu duygulandim galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bı gün komünist bı gün liberal bı gün faşist oluyorsun sen ne ayaksın olm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Siirin siyaseti olmaz canikom siir kalitelerini kiyasladim siyasi goruslerini degil ama bunu bizim toplum idrak edemez

Bizim toplumun sagcisi necipi
    Solcusu nazimi
    Milliyetcisi atsizi ilahlastirir

Ama sadece Hamza kadar akilli 100000de 1lik tayfa bunlari objektif degerlendirip kiyas edebilir

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hocam yalnız Nihal Atsız'ın şiirleri cidden çok güzel. Olaya milliyetçilik açısından bakmasak, objektif yaklaşsak bile adamın yazmış olduğu farklı türde ki şiirlerin hepsinin bir misyonu var, o misyonu okurken hissediyorsun. Özellikle Geri Gelen Mektup şiiri çok güzel. Zaten onun hikayesi var.

Bu arada hocam Nihal Atsız'ın edebi yönden cidden kuvvetli, sadece şiirle kalmıyor yazdığı romanlarda güzel. Bozkurtlar ve Ruh Adam romanını tek geçerim. Özellikle Ruh Adam'ı okurken sanki o döneme ışınlanmış, o anı yaşıyormuşum gibi hissettim. Daha önce hiçbir kitapda öyle olmamıştı.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Solcularda yada sagcilarda Atsız kalitesinde siir yazan biri olsa goklere cikarirlardi

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Atsız'ın edebi yönüne kimse su dökemez. Sadece şiirleri değil, romanlarıda bambaşka. Onun kitaplarını okuduktan sonra hangi kitabı okusam sarmıyor, bir yavan geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.