Şimdi Ara

nidale oyun tasirmi(ap or offtank)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Edit:Yorumlara gire her ikiside tasir ama oy sonucunda ad offtank daha yardimci olur.
    Konu kilit,tasiyamaz diyenlerin aileleri atese atilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-268913EC2 -- 10 Kasım 2013; 11:02:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tf başlamadan ap ile adcyi alabiliyorsa taşır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamasını biliyorsan taşır. Ama harbiden bileceksin oynamasını, en az 300 oyun oynamış olman lazım diye düşünüyorum. Ben tr de diamond 2 yim, ve bu seviyede Nidalee ile 12 win 1 lose gibi bir istatistik yakaladım. Oynadığım oyunların belki de yarısı offtank veya tank top, yarısı ap mid. Soruna cevap olmuştur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 9 Kasım 2013; 9:56:22 >
  • kesinlikle taşıyamaz. nefret ediyorum şu nidaleeden takımıma geldigi zaman 1 kere dahi kazanamadım.

mid oynarlar- support oynarlar yok abi 0 cc. bazı yerlerde tf girmek gerekir adam bizi sadece izler. 8 saniyede bi mızrak atar zaten tf 15 saniyede biter.

bi ahri-syndra-ziggs ve diğer bütün mid heroları nidaleye 10 basar.

oh rahatladım sağolun.
  • Off tank tasir.Ap mid oynarsan takiminin cok iyi olmasi lazim cunku tfde bir sey yapamiyosun.
  • AD Tank taşır. AP Sux.
  • TR'de poke diye bi' terim bilinmediğinden dolayı taşıyamaz. Sizin takımınızdaki tank karşı taraftan adamı gördüğü gibi tüm engage skillerini kullanır. Nidalee öyle mal gibi kalır.
  • Tfye kadar kill alip rakipten birini itemsiz birakmak disinda o spearlar ancak sinek isiriği oluyor hele randuinler basildiğinda

• Çok fazla nidale oynayan birisi olarak söyleyim takımın şuursuzca sürekli fight yapmıyorsa taşır. İnsanlar iyi nidale görmediği için önyargılı ama sadece nidale oynadığım için oyunu yokluktan çevirdiğim çok olmuştur.Earlyde zayıf biraz jungle yardımı alırsa hem core itemlerini erken çıkabiliyo hemde roam yapıp takımına katkı sağlayabiliyor.
  • Ap mid agir tasir, cunku mizraklari tutturabilirsen dogru kisilere(oldurmen gerekmiyor canlarini azaltsan yeter) 5 kisi gelip kuleni alamaz kusatma yapamazlar, ayni sekilde diger takim da kulesini savunamaz. Ama bu sekilde herkes oynayamaz boyle oynayacaksan en az gold 2-3 olman lazim.

Off-tank ile koridorunu kazanabilir ve guzel bir sekilde splitpush yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastikd0n

kesinlikle taşıyamaz. nefret ediyorum şu nidaleeden takımıma geldigi zaman 1 kere dahi kazanamadım.

mid oynarlar- support oynarlar yok abi 0 cc. bazı yerlerde tf girmek gerekir adam bizi sadece izler. 8 saniyede bi mızrak atar zaten tf 15 saniyede biter.

oh rahatladım sağolun.

• iyi oynayan nidalee ler kesinlikle taşıyor ilk 20 dk 300 ap yapan nidalee varsa karşı da zaten herkese tek atıyor ya sur vermek zorunda kalıyorsun yada mid den yarıp diğer laneleride kazandırıyor
  • konudaki tüm ad diyenlere meydan oquy0m
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

konudaki tüm ad diyenlere meydan oquy0m

seni only rengar gibi only nidale sanmştm ama son oyunlarında 1 kere oynamışın :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastikd0n

kesinlikle taşıyamaz. nefret ediyorum şu nidaleeden takımıma geldigi zaman 1 kere dahi kazanamadım.

oh rahatladım sağolun.

Bende nefret ediyorum ama , oynayabilen hakkaten oynuyor nidalee olayı Q tutturmak takkmında nidalee varsa hemen tf başlamicaksınız bekleyin poke yapsın zaten 1-2 Q tuttursa adc veya apc direk geri çekilirler bu sırada siz pushlicaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tijar

quote:

seni only rengar gibi only nidale sanmştm ama son oyunlarında 1 kere oynamışın :S

trde nidalee oynamıyorum
    westtede her oyun banlıyolar(ciddiyim )

• quote:

quote:

quote:

trde nidalee oynamıyorum

westte zaten ad tank nidale op biliorm sapığım ama 3lü kuvvet ve buzdoğan kastım zede tek atıyodum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tijar -- 9 Kasım 2013; 12:19:14 >

• Hayır taşıyamaz çünkü belli bir takım kompozisyonu bilinci TR'de olmadığından, maçı taşıman çok daha zor diğer herolara göre. Bunun en büyük sebebi poke üzerine kurulu bir hero olması ve TF'lerde bir Zed gibi adcyi alıp çıkma özelliğinin olmaması onu TR için maç taşıma anlamında useless yapıyor.
  • nidale den nefter ederim takıma girdiği zaman hiç bir katkı yapamıyor 1 kişi eksik gibi oluyoruz ama iyi oynayan varsa bişey diyemem ama genel olarak sevmem bu karakteri ve asla almam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

trde nidalee oynamıyorum

westte zaten ad tank nidale op biliorm sapığım ama 3lü kuvvet ve buzdoğan kastım zede tek atıyodum :D

çalıdan atılan mızrağın gözükmemesinden banlıyolar yalnız top lane nidalee ile ilgisi yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.