benimki Britney'in meşhur şarkısından esinlenerek alınmış bir nick Az önce dream tv de live performanstaydı.Müthişti
benimkide CEZA nın meşhur şarkısından esinlenerek alınmıştır
taklitlerinden sakının
Bana ilk kez Yarışlarda para kazandıran ATIN ismi... Ahh subsonic ahh... 3sene önce 128 melyon kazandırmştı
walla ben sözlükten revenge yi buldum o ara özgün bi nick arayışı içineydik sonra da revengeri icat ettim artistik görüntü için de r leri büyüttüm
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Bana ilk kez Yarışlarda para kazandıran ATIN ismi... Ahh subsonic ahh... 3sene önce 128 melyon kazandırmştı
BİZİ BULMAZKİ BÖYLE ŞANS
soyadım: etkar---------->atquare
walla ben sözlükten revenge yi buldum o ara özgün bi nick arayışı içineydik sonra da revengeri icat ettim artistik görüntü için de r leri büyüttüm
BENIM ASIL NIKIM
HuNTeR
hikayesı ıse
pokemon ızlemıstım ılk yayınlandıgı donemde ve cocuktum ılkokula gıdıodum belkıde orta1 sonucta hala cocuktum... simdi ıse yas 16bucuk...
ıste pokemonda HAUNTER dıe bı karakter vardı
ben onu hunter dıye algılamışım ve aklımda oyle kalmıs ... aslında nıkım haunter oolcakmıs ama aklımda kalmamıs ...
hararetli bir nick arayışı içindeydim hem farklı ve güzel hemde kimsenin kullanmadığı bişey olmalıydı sürekli bi yerlere üye olduğumuz için bu nick kulanılıyor dememeliydi ve aklıma qtex geldi x ve q harflerini severim tamamen sallama bir nick kafadan uydurdum ve kimse kullanmıyordu heryere kolayca üye olabiliyordum 6 sene falan oldu
ismimin sülo hüso gibi versiyonu işte
samet mi yani adın?
quote:
Orjinalden alıntı: tolga0624
samet mi yani adın?
eevet imzama bakarsan da anlayabilirsin yane :)
güzel bir nick arayışı içindeydim ve tabi o aralar web sitesi tasarımıyla uğraşıuyordum.Sayfaların köşesine designed by bayram yazardım (Bayram soyadım bu arada.)Baktım böyle olmuyo; designed by ram demeye başladım.Şimdi by_ram ve çok memnunum.(Gerçi belli dönemlerde by_harddisk felan diye dalga geçenler de olmuştu ama tatlı şakalardı.)
Bende bluetooth alınca aç gibi hemen ßluétooth yaptım..Şöyle ALVALASTE gibi bir nickim olmadı şöylemi yazılıyordu aLvALAsTe..
eski romalıların kullandığı bir dilde saf-güzel-temiz kalpli anlamına geliyomuş hemen çarptım hehehe
quote:
Orjinalden alıntı: toxic
benimki Britney'in meşhur şarkısından esinlenerek alınmış bir nick Az önce dream tv de live performanstaydı.Müthişti
biterim britney e...
Nikim belli...İsKeLeToR...heman Çizgi filmindeki iskeletor adlı karaktere olan hayranlığımdan 5 senedir bu nikii kullanıyorum..Pes etmeten bir kişiliği olması beni Kendisine çekmiştir iskeletorun...onun için nikim iskeletor bidahada değiştiemieyi falan düşünmüyorum..karizma zaten:9
vallahi rebellion kullanıyordum fakat etrafta çok türemişti grup yorumun reber şarkısını dinlerken aklıma geldi. kürtçe öncü manasına geldiğini öğrendiğimde kullanmaya başladım. 2002 den beri aynı nickti fakat son bir senedir çoğu yerde kullanımda görmeye başladım
Hikayesi yok ama karakter kısıtlaması oldugu için zor sıgdırdım anlamı ise "ADAM MANYAK NİCKİNDEN BELLİ"
benim nick de bi zamanların modasının eseri. yunan mitolojisinde yer alan 100 baslı olumsuz bi nane işte hatırlamıyom tam olarak. ama iyidir ya severim