Şimdi Ara

*****NİÇİN OKUMUYORUZ!*****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de insanların bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduklarının altını çizen Prof Dr. Üstün Dökmen, "İnsanlarda az hata, çok fikir var. Okumak için iki eli bir araya gelmeyen ülkenin iki yakası da bir araya gelmez. Alimine ve muallimine saygı göstermeyen toplumların ise geleceği olamaz" dedi. (ALINTI)

herkese merhaba...
    konu yeterince açık...niçin millet olarak düzenli ve yeterli bir okuma alışkanlığımız yok...

-mecmualar pahalı mı? tabi ki hayır..millet okusun diye 1 TL ye kitap satan yerler biliyorum....ayrıca en pahalı gazete 75 kuruş....bir paket sigaranın 10 tl olduğu yerde bunun lafı edilmemeli....

-çok mu meşgulüz? yabancılar bizden daha az meşgul değildir kanımca..

-teknoloji çok mu vaktinizi çalıyor? Japonya'da toplam gazete triajı 700 milyon civarı....nüfusun bilmem kaç katı....

tek sebep geliyor aklıma....ÇOK TEMBELİZ...sevgiliye,telefona,bilgisayara,oyuna vs harcadığımız zamanın onda birini okumaya ayıramıyorsak...yazıktır vesselam....

• çünkü eş.
  • hadi dünyayı temizleyelim diyecem ama siz
    önemsemeyip o sıradan hayatınıza devam
    ediceksiniz birlikte herşeyi yapabiliriz gizli örgüt
    kuralım dh nin zeki düşünürleri nokta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanların başında binbir türlü dert var 8 saat işten sonra bunlardan uzaklaşmayı televizyon,internet vs de buluyor.

Bende kitap okurum çok severim fakat şimdi dershaneye gidiyorum 9-15 arası ders 15-19 arası soru çözümü var 20 de eve gelip 21 e kadar yemek yiyip toparlansam.Yarının ödevlerini yapacağım 24 e kadar.

Sistemin kölesiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

insanların başında binbir türlü dert var 8 saat işten sonra bunlardan uzaklaşmayı televizyon,internet vs de buluyor.

Bende kitap okurum çok severim fakat şimdi dershaneye gidiyorum 9-15 arası ders 15-19 arası soru çözümü var 20 de eve gelip 21 e kadar yemek yiyip toparlansam.Yarının ödevlerini yapacağım 24 e kadar.

Sistemin kölesiyiz

gidiş gelişlerde toplu ulaşım aracı kullanıyorsanız çok güzel kitap okunur dostum..tecrübe ile sabit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d/r

quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

insanların başında binbir türlü dert var 8 saat işten sonra bunlardan uzaklaşmayı televizyon,internet vs de buluyor.

Sistemin kölesiyiz

gidiş gelişlerde toplu ulaşım aracı kullanıyorsanız çok güzel kitap okunur dostum..tecrübe ile sabit...

Giderken okunuyorda gelirken arkadaşlar sağolsunlar

• Bunu bile okumaya üşenerek okudum

• Malesef Türk toplumunun karakteristik özelliğidir...

Adam cahilliğin dibine vurmuş ama her konuda bir bilgisi fikri var..Spor siyaset tarih saglık her ne konu açılırsa açılsın bir fikri var ve fikrinin yanlış oldugu söylenirse çıldırır kabullenmez..sanki saglık uzmanı yada tarih uzmanı..

geri adım yok '' evet yanlış biliyormuşum beni düzelttin sağol '' demek genel olarak bizlere ölüm gibi geliyor.

ve malesef okumuyoruz..
  • Günde 12 saate asgari ücretle simsar ( taşeron ) firmaların emrinde çalışıp gidiş dönüş 1-2 saatide yolda geçirdin mi hiç bi şey düşünmeye fırsatı kalmıyor insanın

Ha bu engel mi hayır evde tv izleme kitap oku eywallah ama belli bi zamandan sonra sistem seni kilitliyor.

CFR ve Bilderberg merkezli yönetim sisteminde insanları düşünmelerin sorgulamalarını istemiyorlar

Boşta olsa okumak güzel fakat sistem sizi hapsediyor.

Çık bak dışarı cumartesi akşamları caddeler eğlence yerleri ne kadar dolu taşıyor insanların haftada bir günü var.
  • En pahali gazete 75 kurus demis de Cumhuriyet 1 lira degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

hadi dünyayı temizleyelim diyecem ama siz
    önemsemeyip o sıradan hayatınıza devam
    ediceksiniz birlikte herşeyi yapabiliriz gizli örgüt
    kuralım dh nin zeki düşünürleri nokta

aynen kardeşim kuralım bu sistemi yıkalım.

• 8 Saat dersten sonra eve gelip bide sınavlara çalışmak,ödev yapmak vs. insanın hali kalmıyor kitap okumaya felan boş zamanlarımda oyun oynuyorum bende azcık kafa dağıtmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulquiorra-

8 Saat dersten sonra eve gelip bide sınavlara çalışmak,ödev yapmak vs. insanın hali kalmıyor kitap okumaya felan boş zamanlarımda oyun oynuyorum bende azcık kafa dağıtmak için.

bazı romanlar var ki kafayı dağıtmak için oyunlardan daha etkili...

quote:

Orijinalden alıntı: shopol21

çünkü eş.

ben eşimle beraber okuyorum kitabı genellikle...sizde öyle yapabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.