Şimdi Ara

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Bir Kez Daha Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Bandai Namco ve Level-5 Ni no Kuni II: Revenant Kingdom'ın çıkış tarihini bir kez daha erteledi.

       Ni no Kuni II: Revenant Kingdom'ın ilk olarak 10 Kasım 2017'de çıkış yapacağı açıklanmış ve ardından 19 Ocak 2018'e ertelenmişti. Oyun bugün aldığı ikinci erteleme ile birlikte artık 19 Ocak 2018'de de çıkamayacak. Açıklanan yeni çıkış tarihi 23 Mart 2018.
     
       "Hepinizin bildiği gibi, Level-5 oyunlarımızın her birinde en üst düzeydeki tasarım ve kaliteyi sunmaya adamıştır. Yeni projemiz Ni no Kuni II: Revenant Kingdom'ın geliştirme süreci çok iyi ilerliyor ve bu yeni macerayı hayranlarımızla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." dedi Level-5 başkan ve CEO'su Akihiro Hino. "Sürekli olarak yenilik getirmek ve oyunculara yeni deneyimler kazandırmak için Ni no Kuni II: Revenant Kingdom'a oyuncuları memnun edecek Skirmish ve Kingdom modları dahil olmak üzere yeni modlar ekledik. Bununla birlikte inovasyon ve yeni fikirler her şeyin eğlenceli ve uyumlu bir pakette birlikte çalışmasını sağlamaya ihtiyaç duymaktadır. Bu, Ni no Kuni II: Revenant Kingdom deneyiminin Level-5 ve Bandai Namco Entertainment Inc.'in yüksek kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için biraz daha zamana ihtiyacımız olacağı anlamına geliyor." 
     
       Ni no Kuni II: Revenant Kingdom PS4 ve PC için geliştiriliyor.








  • Beklemeye değecek bir oyun benim için, çekirge misali fazla zıplayamayacaklar sonuçta. Normalde Switch'e beklerdimde ilk oyunda olduğu gibi Playstation'da oynamayı düşünüyorum.
  • Şu oyun Switch için de çıkacağına pc için çıkıyor ya level 5 bu pazardan ne umuyor anlamış değilim??? Yahu yoksa bunlarda sorun değilde sorunu bunlarla anlaşmaya varmayan Nintendo da mı diye çooook düşünüyorum!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.