Şimdi Ara

neymarla pogba ve lukakunun karşılaştırılması çok komik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • neymar 100 yılın transferi diyorlar ama neymar psg'nin elinde patlayacak bir balondur. Öncelikle şunu söyleyeyim neymar psg de çok iyi top oynar. Fransa liginde 5 yıl ardı ardına asist krallığı yapar 20-25'den fazla gol atar bu konuda şüphe yok ama psg neymarsız da fransa da gayet başarılı. Mesele şampiyonlar ligi.

    Şimdi psg neymara 222 milyon euro verdi diyenlerin gözü kördür. psg neymera 500 milyon+di maria+matuidi+verattiyi verdi. üstüne ben arfa ve draxler de satılma ihtimali olan oyuncular. Şimdi mantıklı düşünen elini vicdanına koyup objektif bakan her futbolsever Neymarın bu kadar etmeyeceğini bilit. Takımda muhteşem bir dengesizlik olacak. Sağ kanatta resmen adam yok. lucas ve 34 yaşındaki dani alves sağ tarafı nasıl tutacak bilmiyorum.

    2. mesele şu. Manchester united dünyada en fazla taraftarı bulunan 3. takım. Ayrıca ingiltere premier liginin gelirleri çok fazla. Psg'nin böyle bir avantajı da yok. psg geçen yıl 700 bin forma sattı. Bunların ancak %10'u psg'nin kasasına giriyor. neymarın parasını çıkartmak için 9 milyon forma satması lazım imkanı yok. Manu pogbayı 1 haftada çıkardı.

    Sonuca bakarsak Neymar=2. Hulk vakası. artık 10 yıl boyunca fransa ligini kazanırlar ama ne neymarın parası çıkar ne de şampiyonlar liginde bir başarı gelir.







  • Neymar > Lukaku > Pogba
  • +di maria + matuidi + veratti filan yok, psg verattiye olan teklifi zaten reddetmişti. Serbest kalma bedelini ödeyip aldı bu kadar basit, parası olan neymarı çalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arap klüplerini para üzerinden değerlendirmek saçma. İsterse 1 milyar versin adamın en büyük kaygısı o parayı çıkarmak değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • Abi, Mancistirda ABDli takimi. Piyasanin cok cok uzeri Chevrolet sponsor anlasmasi yapıyor. Reali, İspanya hukumeti, bankalari desteklio.Onlar nasil destekliyorsa, Katarda PSGyi destekliyor.

    PSG, Neymarin fesih bedelini odedi. 222 milyon avro. PSG 700 bin forma satmadi, o rakam sallama. Aciklanmiyor satis rakmlari. Ben bunu PSGye yakin gazeteciye sordum, o da acıklanmaz dedi. Gecen sene Pogba su kadar forma satmis,adidas aciklamis hepsi sallama ve yalandi. O haberin kaynagi troll hesaplardi.


    İngilizlerin su olayini cok tutuyorum. Kotu bir mali yalanlarla sisirip, satmayi biliyorlar adamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -RAUL

    Neymar > Lukaku > Pogba


    Neymar>Pogba>Lukaku
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Neymara kötü demwdim ki okuma yazman yok heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ömrü boyunca harcayamadıkları parayı kazanıyor, böyle fırsatlar bulunca güç gösterisi yapıyorlar...Bunun muhasebesini yapmayı bırakın, bir laf var "zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış" :)
  • Neymarın ne halt olyduğunu bütün dünya görecek Psg ile maks göreceği cl de yarı final.

    Dnai Alves o takıma neymardan daha çok şey katacaktır.Alışmıştı Messinni surarezin paslarına Cavani ile Dimaria ile oynamak o kadar kolay olmayacak
  • di mariaya gidiyor finansal fair play
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.