Şimdi Ara

Neyin nesidir bu saat satış sitesi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
29.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NosWagen

    Bu Hafta siteden alışveriş yapacağım, bakalım nasıl bir süreçle karşılaşıcam. Saati almak için üye oldum ve bir indirim kodu tanımladılar 750 lira üzerinde kulanabileceğim... İndirim kodunu kullanamadığım için sıparişi yarına bıraktım yarın müşteri hizmetleriye görüşüp TISSOT marka bir saat alacağım.

    alışveriş yaptınız mı? güvenilir mi acaba?
  • Site sorunsuz ürünler orjinal tek yapmanız gereken almadan önce stok bilgisi sorunuz ve ürünün orjinal kutusuyla gönderilip gönderilmiyeceğinin teyidini alın

    Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site güvenli saatler de orjinal. Fakat fiyat öyle ucuz fln da değil. Ayrıca Seikı ve Casio almamanızı öneririm çünkü replikasını gerçekten anlamazsınız. Herşeyiyle aynı. Anca kapağını açtığında usta anlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zodiag

    moda saat sitesinden saat alımını yapmadan önce ufak bir araştırma yaptım ve herhangi bir kötü yoruma rastlamadım.Beğendiğim bir lorus marka saatin siparişini vermeden önce sitede stokta var yazmasına rağmen yinede telefonla arayıp bilgi almak istedim stokda olup olmadığını sordum stokda olduğu söylendi.Bende saati alıyorum ne zaman kargo yapılır diye sordum 3 iş günü içerisinde kargolanacağını söylediler.Saati havale yoluyla ödeme yaparak satın aldım.2 gün boyunca sürekli girerek siparişimin ne durumda olduğunu kontrol etmek istedim.Sistemde üye girişi yaparak girdiğim menüde hiç bir düzenleme yapılmadı sonraki gün sitede herhangi bir değişiklik olmadığını verdiğim siparişi üyelik adım ve şifremle girmeme rağmen görüntüleyemediğmi söyledim bu durumdan yarım saat sonra sistemde sadece ödendi bilgisi yer aldı.Diğer bir farklı noktada burda bana siparişim sırasında verilen sipariş numarası ile ödendi yazan sipariş numarasının farklı olmasıydı tekrardan aradım neden böle bir farklılık olduğu ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler.Saatim 3 iş günü içerisinde gelmeyince araya Pazar günüde girdi Pazartesi günü arayıp siparişimin ne durumda olduğunu sordum ürün tedarik aşamasında dedi bende ürünü almadan önce stokda olup olmadığını sordum neden böle bir durum oldu dedim stoksuz çalıştıklarını ürünlerin tedarik ettiğimiz firmalarda olduğunu söylediler bende bir şey demedim zaten bir çok site bu şekilde çalıştığını biliyordum.Sürekli olarak beni saat konusunda bilgi verecek bir yere bağladı ama oradan kimse hiç bir zaman telefonu açmadı(3-4 kez aradığımda böle oldu)Siparişimin üzerinden 7 gün sonra tekrar durumunu sordum hala tedarik aşamasında dediler bende siparişimden vazgeçtiğimi para iadesi istediğimi söyledim.İtiraz etmediler Paramıda 3-4 kez arayarak ısrarla 3 gün sonra yatırmalarını sağladım.

    teşekürler bu siteden sipariş vermemek için iyi bir neden modasaat te 52 hızlıal da 66 kargo bedava iki yerdede.. bu durumda hızlı al diyorum.teşekürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat_0025 -- 12 Haziran 2014; 17:48:59 >




  • merhaba arkadaşlar uzun süredir almak istediğim bir kol saati modelini satın almaya karar verdim. Sitenin fiyatları diğer sitelere göre uygun. Daha önce aışveriş yapan yada önerecek varmı acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peri35 -- 11 Kasım 2019; 11:28:0 >
  • bu siteden Emporio Armani Saat aldım piyasaya göre fiyatı çok ucuzdu aldanıp satın aldım . Daha sonra aldığım saati Emporio armani'nin Türkiye distribütörü olan SaatveSaat.com a gösterdim . Saati A+++ Kalite replika olduğunu öğrendim alışveriş yapacaksanız 2 kere düşünün.
  • Beyler bu site Disbritör değildir. Yani ürünleri yurtdışında ucuza satılan ülkelerden getiriyorlar.Çoğu ürün Orjinal fakat bazı marka saatleri üst kalite replika yani ayırt edilmiyor.Velhasıl kelam alacağınız ürün orjinal olsa bile, sıkıntı çıkması durumunda kendilerinin sağladığı bir garanti yok para verip tamirciye doğru yaylanacaksınız.
  • Yazılanlara rağmen fossil saat siparişi verdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mololoyko -- 11 Kasım 2019; 11:36:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda gördüğüm en ilgisiz firmadır.

    Seiko SNAF09P1 Kol Saatini satın aldım. Jelatinsiz ve özensiz bir paketlemeyle gelen ürünü uğraşmamak için geri yollamadım.

    Ürün elime ulaştı fakat 15 gün sonra kronometresinin çalışmadığını farkettim.

    100 kere aramadan ve mail atmadan sonra firmaya zar zor ulaştım.

    Ürünü gönderdim ve siz bu ürünü kullanmışsınız dediler.

    Firmanın giz kusur(gizli ayıp) tüketici hakkı kanununun varlığından haberi bile yok.

    1 haftadır uğraşıyorum ve uğraşmayada devam edeceğim.

    Bu firmadan uzak durmanız dileğiyle.

    İyi günler
  • Çok iyi bir magazadir. Urunler orijinal ve mağaza ilgilidir oneririm. Ben al8swers yapmistim ondan biliorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon`un bile Türkiye`ye sahte ürün yolladığı bir dönemde artık internetten ürün almadan önce 9 biçip 1 kesmeniz gerekli arkadaşlar.

    Adı sanı duyulmayan sitelerden alışveriş yapmayınız.
  • merhabalar öncelikle internetten fazla alış veriş yapan birisi değilim hala eski kafalı olduğum bile söylenebilir fakat kız arkadaşım doğum günü vesilesi ile kendisine saat almak istedim ve uzun araştırmalar sonucunda modasaat.com ile tanıştım açıkcası ilk başta biraz şüphelendim ama aldım saat gayet kutulu ve güzel bir paket ile elime kısa bir sürede ulaştı kargo takip ile de sürekli internetten siparişimi de takip ettim ki bu benim güvenimi kazandı diyebilirim. fiyatın uygun olması beni de şaşırttı ama dönem dönem siteyi takip ettikçe özel günler de vs indirimlerin yapıldığını gördüm ilgi ve alaka olarak da gayet ilgili insanları bence bünyesinde barındırıyor. aynı şekilde aile ve arkadaşlarımın özel günlerinde hediye olarak bakmak için ilk sırada takip ettiğim bir site haline de geldi .




  • Ben genellikle internet üzerinden alışveriş yapmayı seven birisiyim. Ve araştırdığım her internet sitesine en az 1 kötü yorum yapan gördüm. O yüzden yorumlara aldırmayarak arkadaşıma hediye etmek için bir saat siparişi verdim. Korka korka girdiğim bu siteden mutlu mutlu çıktım çünkü gerçekten ilgilendiler. Bir sıkıntı olmadan kutulu bir şekilde saat elime ulaştı. Şu an kullanıyor ve bir şikayetini duymadım. yani bence hiç bir sıkıntı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orjinalsaatchi

    bu siteden Emporio Armani Saat aldım piyasaya göre fiyatı çok ucuzdu aldanıp satın aldım . Daha sonra aldığım saati Emporio armani'nin Türkiye distribütörü olan SaatveSaat.com a gösterdim . Saati A+++ Kalite replika olduğunu öğrendim alışveriş yapacaksanız 2 kere düşünün.

    Saat&saat e göre onların sattığı dışındaki bütün saatler replika zaten 😂 Pislik ve kazık bir firma. Çalışanlarıda leş. Replikaysa replika ben savran saat'den aldım 2 yıl garantisi var faturam var hem nasıl replika olacaksa :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten ilgili ve iyi bir magazadir. Urunler orijinaldi hiçbir sorun yaşamadım siparişte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onuraaydemir


    quote:

    Orijinalden alıntı: orjinalsaatchi

    bu siteden Emporio Armani Saat aldım piyasaya göre fiyatı çok ucuzdu aldanıp satın aldım . Daha sonra aldığım saati Emporio armani'nin Türkiye distribütörü olan SaatveSaat.com a gösterdim . Saati A+++ Kalite replika olduğunu öğrendim alışveriş yapacaksanız 2 kere düşünün.

    Saat&saat e göre onların sattığı dışındaki bütün saatler replika zaten 😂 Pislik ve kazık bir firma. Çalışanlarıda leş. Replikaysa replika ben savran saat'den aldım 2 yıl garantisi var faturam var hem nasıl replika olacaksa :)

    Saat & Saat mağazalarında çalışanlar saatten anlamaz ki, sadece tezgahtar, vitrinden modeli çıkar, fiyatı söyle hepsi bu.

    Bi arkadaşım 2 sene önce Saat & Saat internet mağazasından bi Tissot aldı, saat orjinal kutusuyla gelmedi. Arayıp sorduğumuzda denilen sitemizde orjinal kutu olduğuna dair bişey yazmıyo gibi saçma sapan şeyler dediler. Arkadaşıma iade et dedim, en azından ucuza aldım uğraşamam boşver dedi.

    Alana karışmam ama ben sadece vitrinine bakar geçerim, benim için sadece vitrinden ibaret bi mağaza.




  • ben bu adamların haramidere mağazasından saat almaya gittim. fiyatlar gerçekten ucuz ama model yoktu. sitede güvenilir
  • Kaliteli, orijinal saatleri uygun fiyata almak isterseniz www.modelasaat.com internet sitesini de tavsiye edebilirim. Almasanız bile bi bakın derim
  • Merhaba sahibi asker arkadaşım olur güvenilir biridir. Saat saatin eski sahibidir. Bence sorun yasamazsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moda Saat Firması dolandırıcıdır. Bir sürü mağdur müşteri hiç bir şekilde firma ile iletişim kuramamaktadır!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.