Şimdi Ara

★★★ Nexus 6 Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
9
Favori
17.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kullanmakta olduğunuz , önerebileceğiniz bir temperli cam var mı acaba ekran koruması olarak ? Eiroo marka olandan aldım 15 lira gibi bir fiyata , sensörlerin üzerini kapattığında telefon aramalarda yüzünüze yapışık olmadığı halde öyle gibi davranıyor. Ekran kararıyor. Konuşmayı bitirme ekranı gelmiyor . Sanırım bu ürün biraz kalın bir yapıya sahip. O yüzden sensörleri kapatmayacak şekilde biraz aşağı kaydırarak taktım , kullanıyorum ancak alt kısımda haliyle boydan boya hava alan kısım gözüme batıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bir hafta önce aranıza katıldım.Telefonum xt1103 modeli yani Amerika versiyonu. Bu yüzden 4g kullanamiyordum Turkiye'de. Xda forumda paylaşılan yöntemle uluslar arası versiyonun dosyalarını telefona yükledim şu an 4g ye baglanabiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: falcon_eyed

    Arkadaşlar merhaba, bir hafta önce aranıza katıldım.Telefonum xt1103 modeli yani Amerika versiyonu. Bu yüzden 4g kullanamiyordum Turkiye'de. Xda forumda paylaşılan yöntemle uluslar arası versiyonun dosyalarını telefona yükledim şu an 4g ye baglanabiliyorum.

    İşlem uzun sürüyor mu, benim alt yapı ve vaktim yok, İstanbul da yapabilecek birileri varsa yardım rica, yönlendirme rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon rootlu değilse root ediyorsun, yedek almak için, yedek alamam diyosan da sen bilirsin, gerisi xda verilen program ve driverlari kuruyorsun, rehber de hazırlanmış bunun için İngilizce, 1-2 saat ugrastiriyor ama değer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu telefonu nereden alabiliriz nereden edinebiliriz bilgisi olan varmidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de Amerika dan geldi versiyonunu bilmiyorum ama otomatik geçti 4 g ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattın Turkcell mi acaba? Ben vodafonedayken yaşadığım yerde cekmiyordu Turkcell e geçince 4 çekmeye basladi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Hocam imei yazma işini hallettiniz mi?
  • Arkadaşlar Merhaba. İlk olarak Google Nexus la kaza eseri tanıştım. 1.5 yıl kullandım. Room yüklemek o kadar keyifliydi ki anlatamam. Hemen hemen her gün bir room çıkıyordu ve hemen yüklüyordum. Telefonu düşürüp ekranını kırdım ve ekranı telefondan pahalı olunca telefonu değiştirme kararı aldım. Nexus 4 ararken az bir farkla Nexus 5 sahibi oldum. 2 yıl da bu telefonu kullandım ama her güncelleme alışında bataryası daha az gitmeye başladı. Aktif kullanımda 10 saati anca çıkarır oldu (batarya değişimi de yaptım ama sonuç aynıydı).
    Şuan yine telefon alacağım ve Nexus 6 düşünüyorum. Diğer yandan da tamirci arkadaşlarımın telefona en ufak bir arıza geldiğinde parça istersin tamir süresi 1 ayı bulur demelerine kafam takılıyor.

    Telefon yurt dışı ve pasaport kaydı yaptıracak tanıdığım yok. İmei kaydı için 130 TL istediler ama garantiside yok. Henüz telefonu almadım ve kilemde kaldım. Ayrıca olaki yeni rom yüklesem imei gider mi acaba?
  • İmei yazma isini yaparken hard birck oldu hocam.Garantiden degisen telefonu bekliyorum amerikadan tanidik vasitasiyla gelecek.Gelince de pasaport kaydi dusunuyorum.Diger snapdragonlara bile yapilabiliyor ama bunda sikinti oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Çok korktum şimdi. Pasaport için bir çare bulmam lazım anlaşılan :(
  • sancos S kullanıcısına yanıt
    Valla benim durum da sutten agzi ysnsn misali hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Sony Xperia Z3 ile Nexus 6 arasında kaldım. Nexus'u çok istiyorum ama kayıt işi can sıkıcı :( Yarına kadar karar vermem lazım ve kafam allak bullak.
  • Sabaha kadar düşündüm, taşındım ve bu zamana kadar sorun yaşamadığım Nexus'u almaya karar verdim. Yarın kısmetse elime ulaşacak. Ebay'dan spigen kılıf siparişi de geçtim. Temmuz'da kardeşim gelecek. Onun pasaportuna işletecez telefonu. Artık o zamana kadar boş boş severim cihazı :) Akşamları müzik felan dinlerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sancos

    Sabaha kadar düşündüm, taşındım ve bu zamana kadar sorun yaşamadığım Nexus'u almaya karar verdim. Yarın kısmetse elime ulaşacak. Ebay'dan spigen kılıf siparişi de geçtim. Temmuz'da kardeşim gelecek. Onun pasaportuna işletecez telefonu. Artık o zamana kadar boş boş severim cihazı :) Akşamları müzik felan dinlerim.

    Hayırlı uğurlu olsun pişman etmeyecektir seni, sanırım 3 ay kadar kayıtsız kullanma hakkın var.
  • 120 gün yani 4 ay kayıtsız kullanma hakkın var ayrıca eskiden pasaportun yurda giriş tarihi 1 ayı geçmemeliydi ama şimdi onun da 120 gün süresi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon 3 aydır ülkemizdeymiş. Ben 20-25 gün kullanabileceğim. Temmuz sonu gibi kardeşim gelecek ( Gürcistanda okuyor). O kendi telefonu için kullanacak pasaportunu, bana da bir arkadaşını ayarladı. 1 ay kadar kullanamıyacağım. Belki evde wifi ile internete girerim :)

    Anlamadığım bir şey var. Snapdragon işlemcili cihazlarda imei yazmak zor deniyor. İmei işlemciye mi yazılıyor?
  • arkadaşlar telefonun hızlı şarjı nerde bilen varmı? ben bulamadım da
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tryphanasoma

    arkadaşlar telefonun hızlı şarjı nerde bilen varmı? ben bulamadım da

    ''Bulamadım'' derken ne kast ettiğinizi tam anlayamadım ama cihazın kendi adaptörü ile şarj ettiğiniz takdirde hızlı yapacaktır.Bu işlemcinin özelliği olup bizim cihazlar da 2. versiyonu desteklenmektedir.
  • jodhpurs kullanıcısına yanıt
    2. versiyon dediğiniz xt1103 modelimi?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.