Şimdi Ara

Nexus 5 Ön Cam Kırıldı, Tamirci önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nexus 5 Ön Cam Kırıldı, yani dokunmatiği ve görüntüde hiç bir sorun yok. Sadece ön camın değişmesi gerekiyor gittiğim yerler tamamen değiştirdiği için 250-350 arası fiyatlar veriyorlar. Amazonda 10 dolar ve altı fiyatlarda parçayı buldum aslında Türkiye'de de çok pahalı olmaması lazım değiştirmek.

    http://www.amazon.com/gp/product/B00LGL3P9K/ref=s9_psimh_gw_p107_d0_i2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=1M5Y9P8SJPZYBCKH3DBG&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=1970559082&pf_rd_i=desktop

    Tek sorun değiştirebilecek birini bulmak, istanbul içinde bir yer önerebilir misiniz?







  • Konuyla alakasız ama bir sorum var dokunmatik panel ön camda değil mi nasıl kırıldığı halde dokunmatik çalışıyor anlamadım sadece bu cihaz değil çevremde ekranı kırık telefonların dokunmatiğinde hiç bir sorun görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 19 Şubat 2015; 0:25:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel ;)
  • Bu işlem hiç kolay bir işlem değil. Yapanı bulabilsen bile iyi para isteyecektir. Üstelik lcd'ye veya telefona başka bir zarar verirse uğraş dur. Onun yerine komple ekran alıp kendiniz değiştirebilirsiniz, zor bir işlem değil.
    http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Frame-Tools-For-LG-Google-Nexus-5-D820-/121843946021?hash=item1c5e771225:g:ekkAAOSwSdZWdNa3
    https://www.youtube.com/watch?v=5vxXdzQ2p8k

    @@Grkwnxs
    Nexus 5'in üstündeki camın bir işlevi yok. Dokunmatik, lcd ile birleşik durumda. Yani lcd'ye zarar gelmedikçe dokunmatik çalışmaya devam eder.
    Ancak dokunmatikle lcd'nin ayrı olduğu durumlarda şanslıysanız çalışır. Arkadaşımın HTC ChaCha telefonunun dokunmatiği kırıldıktan 1 ay sonraya kadar normal çalışmaya devam edip, sonra sapıtmıştı.




  • Kotaless kullanıcısına yanıt
    Hocam LCD ile digitizer'ın birleştiği bir teknoloji yok. Birbirine fused yani yapışık olması camın işlevsiz olduğunu göstermiyor. Zira digitizer ile LCD farklı komponentler.
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Peki o zaman lcd ile camı ayırdıktan sonra dokunmatik çalışmaya nasıl devam ediyor? Süre: 19.24
  • Kotaless kullanıcısına yanıt
    Vay anasını sayın seyirciler.

    Öğrenmiş olduk, sağolasın.
  • Bana da ankarada değişim yapan bir yer önerebilir misiniz? Benim de sadece üst camı değişecek. Sorduğum bir yer komple ekran değiştiriyoruz sadece cam olmaz diyip 350 istedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.