Şimdi Ara

Nexus 10 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün nexus 10 tabletin siparişini verdim, bugün geldi, normal olarak açıldı sırasıyla 4.3, 4.4.2, 4.4.3 e kadar güncelledim bir sorun yoktu. 5.0.2 nin güncellemesini indirdim, kurarken tabletin şarjı bitti ve tablet kapandı. Şarja taktım sonra açmaya çalıştım ama sadece pil resmi vardı. 10-15 kere denedikten sonra bir kere komut yok dedi. sarjdan çıkartıp da denedim bu sefer de hiç bir şey olmadı. Cihaz recovery modda da açılmıyor ( Güç + ses aç + ses kıs). Ne yapmalıyım ? Lütfen yardımcı olun daha ilk günden bozdum galiba tableti



  • Ooo o sıkıntı. Sistem yüklemesi sırasında pil bitmesi hiç hoş bir şey değil. Aslında pil yeterli değilse güncellemeyi yüklemeye baslamamasi lazım ama nasıl olduysa başlamış.

    Cihazı bir şekilde fastboot yahut recovery moda alabilirsiniz ADB üzerinden fabrika imajını flashlayabilirsiniz eğer o kadar da açılmıyorsa bi kere Nexus root kit ile denemenizi tavsiye ederim, hiç başıma gelmedi böyle birşey ama Nexus root kit de "cihaz açılmıyor soft brick oldu" diye bir seçenek vardı hatırlıyorum.
    Bu noktadan sonrasında pek yardımcı olamayacağım ama Nexus root kit üzerinde gitmenizi onu arastirmanizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözüm varmı bende de aynı sorun var galiba
  • benimde şarj oldugu halde %50 aniden kapanıyor kullanım esnasında pili söktüm bende

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.