Şimdi Ara

Next Ye 2005 DCI Kanal ayarlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Next Ye 2005 DCI uydu alıcıma komple reset attım. Tüm kanalları bulan bir frekans vardı. Onu bulamıyorum. Ayrıca kanal düzenleme/silme vs. bölümüne geldiğimde tek çanak kullanmama rağmen 1500 küsür kanal çıkarıyor. Resetten önce böyle değildi. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 5 Mart 2012; 23:36:26 >

• O uydu alıcıyı hiç kullanmadım. Ama benimkinde şu frekansla şu frekans arasını ara gibi bişey var. Ordan buluyorum bütün kanalları ne kadar uzun sürsede.
  • Makina arasıra kullanılıyor. D-Smart ve hiremco x2 var. Bir kere ayarlamıştım 2 sene önce şu an olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

Next Ye 2005 DCI uydu alıcıma komple reset attım. Tüm kanalları bulan bir frekans vardı. Onu bulamıyorum. Ayrıca kanal düzenleme/silme vs. bölümüne geldiğimde tek çanak kullanmama rağmen 1500 küsür kanal çıkarıyor. Resetten önce böyle değildi. Yardımcı olursanız sevinirim.

önce tp ekle sil menüsüne gel.oradan kayıtlı bütün tp leri sil
    daha sonra tp ekle seç.
    • Frekans= 11844 MHz
    • Polarizasyon: Dikey (Vertical)
    • Sembol oranı (Symbol Rate): 2222 Ksymb, FEC:3/4
    şebeke arama (Network Search) açık seçilerek kanal arat.
    daha sonra kanal sıralamanı zevkine gör yap.
    kolay gelsin.

http://www.turksat.com.tr/content/view/54/190/

• Konuyu açtıktan sonra son frekansı buldum ama yine de teşekkür ederim. İki sene önce de reset atmıştım. Düzenlerken o sorun ortaya çıkmıştı. Turksat/Hotbird karışık idi. Bu sefer sorunsuz şekilde halloldu. İki sene öncekinden farklı hiçbir şey yapmadım. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.