Şimdi Ara

Next Tabloid HR11-01A 10,1 tablet rom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
10.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tablete rom yukledım tabı dokunmatık calısmadı normale donmek ıcın cmw den aldıgım yedegı yukledıgım romun ıcıne attım eskıye dondu tablet bır nevı kendı romu gıbı oldu ama acılınca ota guncellemesı var dıyor 411 mb fakat yule dedıgımde yuklemıyor oda buyuk ıhtımal ıle cmw recovery var dıye sımdı sıstemın orjınalınıde yukleyemedıgım ıcın onu yapamıyorum sanırım dosyaları degıstırdıgım ıcın bole bır sey soruyor.
  • Merhaba,

    Next tablet ile ilgli ufak bir bilgi paylaşımında bulunayım.

    Daha öncedenhttp://www.nextservis.com/?dil=t&sayfa=dosyam bu sitede next tabletlerin yazılımları vardı ancak siteden kaldırmışlar. Neden kaldırdıkları konusunda bilgim yok.

    OTA güncellemesi evet güncelleme denetlediğimizde bir güncelleme gözüküyor ancak hiç deneyip de başarılı olan ve sonuçlarını aktaran bir yazı okumadım.

    Batarya şarjı konusunda şunu belirtmek isterim:

    Bataryası 6000mA ve şarj adaptörü 5v 2A dolayısıyla şarj akımı 2A böyle iken kendi şarj adaptörü ile 4 saatte şarj olan bir bataryadır. Burada şarj akımına dikkat etmenizi rica ederim. Bilgisayar üzerindeki USB şarj akımı en fazla 750mA olmalı daha fazla akım çekmeye çalışırsanız sistemin kendi sigorta devresi varsa akımı keser. Güvenliği yoksa da bir süre sonra USB hiç çalışmaz olur. Siz siz olun USB den şarjı destekleyen her ne cihaz olursa olsun 1A şarj akımı altındaki cihazları kullanın.


    Batarya konusunda başka bir bilgi ilave edeceğim:

    Bir zaman sonra (Bu değişkenlik gösterebilir) bataryayı uzun süre şarjda bıraktığınız halde % olarak tam dolmadığını %70 , 80 veya daha farklı bir değerde kaldığını ve ayarlardan kontrol ettiğinizde pil kullanım süresinin de adaptörü şardan çektiğinizde sıfırlanması gerekirken sıfırlanmadığını görebilirsiniz.
    Bu durumda yapacağınız işlem cihazınız rootlu değilse (İlk alındığında rootlu olmuyor) şarj ettikten sonra fabrika ayarlarına döndürün ardından tableti %10 - %14 civarına inene kadar kullanın ardından arka planda çalışan sistem uygulamaları dışındaki tüm uygulamaları sonlandırın ve açık vaziyette şarja bağlayın ekranı kilitleyip karartın bu şekilde şarjda bırakın hiç dokunmayın. Bir kaç saat sonra kontrol edin ekranda tamamen şarj oldu ibaresini görene kadar şarjdan çıkarmayın. Bir süre eski % seviyesinde kalıp sonradan şarj oldu yazısını göreceksiniz. Daha sonrasında çıkarıp normal şekilde kullanabilirsiniz.

    Malesef fabrika ayarlarına getirmeden bu sorunu aşmak mümkün olmuyor.
    Sistem alanında batterystats.bin isimli bir dosya var ve bu dosyaya rootlu olmayan cihazda da erişmek mümkün olmadığı için fabrika ayarlarına getirildiğinde siliniyor ve batarya şarj göstergesi normale dönüyor.

    Tablet ile ilgili başka bir sorunuz varsa bildiğim konularda yazmaya çalışırım.




  • cmw den calısan costum rom veya farklı fırmaların calısan romunu denedıgınız oldumu hıc ben ccube massıve gıbı fırmaların denedım romu yukluyorum hıc sorun yok calısıyor hatta cın sıtelerınden de ındırdım 10 inc te sorun yok fakat dokunmatıgı calısmıyor sızın denedıgınız rom varmı bırde bu dokunmatık sorununa yedegındekı dokunmatık drıver ı alıp yukleyebılme sansım varmı cevap ıcın sımdıden tesekkur ederım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neobea

    cmw den calısan costum rom veya farklı fırmaların calısan romunu denedıgınız oldumu hıc ben ccube massıve gıbı fırmaların denedım romu yukluyorum hıc sorun yok calısıyor hatta cın sıtelerınden de ındırdım 10 inc te sorun yok fakat dokunmatıgı calısmıyor sızın denedıgınız rom varmı bırde bu dokunmatık sorununa yedegındekı dokunmatık drıver ı alıp yukleyebılme sansım varmı cevap ıcın sımdıden tesekkur ederım

    Farklı Rom denemediğim için o konuda yorum yapamayacağım.
  • Bu niye USB sen şarj olmuyor yaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musacerkes

    Bu niye USB sen şarj olmuyor yaa


    Niye USB den şarj etmek o kadar önemli ki? Kendi adaptörü oldukça küçük ve kullanışlı. Elektrik prizinden şarj etmek varken USB şarjı gereksiz.
    USB şarj konusunda da yazdıklarımı hiç okumadınız sanırım.
  • Şarj girişi sıkıntili çoğu next lerin bu yüzden USB şarj daha rahat olacaktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BU ROOT NEDİR NE İŞE YARAR NASIL YAPILIR. KISACA birisi açıklarmı. birde benim tabletde kapanıyor bazen açılmıyor. açma kapamaya basılı tutuyorum olmuyor. şarza takıyorum. yine olmuyor. bazen mesela dolu bıraktığımda bakıyorum açılmıyor. şarza takıyorum meğersem boşalmış başlıyor şarz etmeye, ama bugün öğlenden beri kapandı bir daha açılmıyor. şarza taktım hatta taktım taktım çıkardım yine tık yok. ya aslında güzel tablet parasına göre ama bıktırdı zati bi kere 1 ay felan serviste kalmıştı değiştirmişlerdi. yani biraz daha para verip samsung almadığıma pişman gibiyim...
    lütfen yardım edin. teşekkürler...
  • CANBABA34 C kullanıcısına yanıt
    root senın problemını cozmez ama tabletı acabılırsen fabrıka ayarlarına don derım ıllede ben root atacagım dıyorsan frame root veya ona benzer bır uygulama ındırıp yapabılırsın ama cmw yuklemek ıcın ıstersen ozelden mesaj ata ben sana arctabletın bır programını yolluyayım aksam o program ıle cmw yukleyeyıp yedegını alabılırsın tabletın yedegı aldıktan sonra olurda ters bır durumda yedekten gerı yukleyebılırsın ben bırde romları karıstırarak brıck olmus tabletlerın duzelılebılmesı ıçin bir sey yaptım kendımce cok rom denedıgım ıcın cok saglıklı olmasa da tabletı calısabılır hale getırebılıyorum yıne ıstersen bunu da atabılırım ama sana tavsıyem denememek ben zaten denıyorum sık sık guzel bır rom bulursam yıne burdan yazarım.
  • ÇOK TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM. ZATİ BEN BU ARADA NEXT İN SİTESİNDE RESET NASIL YAPILIR GÖRDÜM REBOOT ETTİM AÇILDI. VALLA DEDİĞİN GİBİ ROOT FELAN KARIŞIK MEVZULAR. BENDE KARIŞTIRIYOM NETTE Bİ SAATTİR GÜNCELLEME FELAN NASIL YAPILIR DİYE AMA BULAMADIM DOĞRU DÜRÜST BİŞİ. HERHALDE BU ALET 4,1,1 DE KALACAK. TAVSİYENE UYUP KURCALAMIYCAM. TEKRAR TEŞEKKÜRLER İYİ GÜNLER.
  • ÇOK TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM. ZATİ BEN BU ARADA NEXT İN SİTESİNDE RESET NASIL YAPILIR GÖRDÜM REBOOT ETTİM AÇILDI. VALLA DEDİĞİN GİBİ ROOT FELAN KARIŞIK MEVZULAR. BENDE KARIŞTIRIYOM NETTE Bİ SAATTİR GÜNCELLEME FELAN NASIL YAPILIR DİYE AMA BULAMADIM DOĞRU DÜRÜST BİŞİ. HERHALDE BU ALET 4,1,1 DE KALACAK. TAVSİYENE UYUP KURCALAMIYCAM. TEKRAR TEŞEKKÜRLER İYİ GÜNLER.
  • şarz sorunu var diyen arlkadaşlar. 2 gün olduı cihaı alaı ve hem adaptörden hemde usb den sarj olutor. usb den sarj olmuyo diyen arkadaşlar cihazo kapalı olarak bi bağlamayı deneseler
  • sen yınede normal sarjından dene aynı sekılde bende kapalı olarak şarj etmeyı denerken tbletın ana kartı yandı ve tablet su an pert teknıgı ıle gorustugumde de tabletı usb den sarj ederken ana kartınızda yuklenme olmus ve ana kartınızda bır kac parca yanmıs dedıler yınede senın bılecegın ıs tabıkı yada senın tablet yenı bır versıyondur ve usb den oluyordur bana verdıklerı cevap tabletın batarya guu yuksek oldugundan ve ıcınde 2 ated batarya oldugundan sarj olmayabılır denıldı ama dedıgım gıbı denerken dıkkatlı olun benım tablet pert oldu sızın kı de olmasın aman dıkkat gıttı 350 tl cöpe
  • Arkadaşlar ayni tabletten bendede var şarj olayini size anlatayım tabletin şarj yuvasi ince adaptörün ucu yuvaya göre geniş ben bu olayi nokia klasik telefonun şarj yuvasini söküp tablete taktim ince uclu daha sonra nokia sarj aletinin ucunu kesip tabletin adaptörüne takarak çözdüm cokta güzel oldu usb den şarj olayina gelince tabletin icini acarsaniz cift bataryali oldugunu göreceksiniz ve şarj aletininde 9 volt olduğunu buda nedemek oluyor yani bu tablet 5 volt usb ili şarj olmuyor ekrana gelince biraz cesaret ederseniz sadece 1 adet ince tornavida ile sökün dokunmatik ekrani 60 70 lira civarinda soketleri söküp ekrani cok rahat değiştirebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korktum valla kartı falan yakarız uğraşacaz artık şarj soketiyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabloid serisinden HR97-01A modelini almıştım ben de yaklaşık 1 ay oluyor. tablet kendi kendine küt diye gitti. akşama doğru zor da olsa açabildim ona basılı tuttum buna basılı tuttum bişekilde next yazısı geldi. ama şimdi bir daha gitti ve hiç açılmıyor ne yaptıysam da açılmadı şarja taktım, site yönergesinde bulunan hardformat tuşlarına falan bastım nafile bi tepki vemiyor. yardım ederseniz çok iyi olur ya. teşekkürler iyi forumlar.
  • ÜRÜNÜ ALDIĞIMDAN BERİ HİÇ GÜNCELLEMESİ ÇIKMADI. FABRİKA AYARLARINA ALMAMA RAĞMEN UYGULAMALAR, WEB SAYFALARI SÜREKLİ KENDİ KENDİNE KAPANIYORDU... KAFAM ATTI, NEXT HR11-01A TABLETİ, CUBE U30GT TABLET YAZILIMI İLE GÜNCELLEDİM AMA DOKUNMATİK İPTAL OLDU (iki tabletin de özellikleri birebir aynı). CİHAZI NASIL KURTARABİLİRİM? YARDIM LÜTFEN!
  • iptal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoson -- 23 Ekim 2020; 3:50:34 >
  • garantisi varsa servise ver ben de oldu vermiştim. Adam para istemişti garantisi olduğu halde ben de zaten servis sana paranı veriyo dedim para vermeden hallettik. En azından git servisi her yerde var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.