Bildirim
NEXT MİNİX BLACK 2 FULL HD UYDU ALICISI KUTU AÇILIMI GÖRÜNTÜ KALİTESİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kliksada 99a görmüştüm. Ayrıca yazılımı bilmem ama Starbox markası ile aynı kasa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Uydudan guncelleme var degilmi?
Evet . Zaten TKGS var. _____________________________ 
-
Starmax ve X-Box modelleri aynı kasa ama sanırım işlemcileri farklı hepsinin üreticisi Next olarak belirtiliyor. _____________________________ -
Öncelikle hayırlı olsun. Hocam sd kanal performansı nasıl. Hiremco ile bunu düşünüyorum hangisini önerirsiniz arkadaşalr.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sd derken, HDMI le bağlayınca sd kanallarda çok az kaliteleri artıyor. Ama AV kablosuyla hiç denemedim. _____________________________ 
-
Görüntü kalitesi muhteşem derken hangi cihazla kıyasla muhteşem olduğunu iddia ediyorsun? _____________________________ -
Benim televizyonum FullHD bile değil HD Ready. 600 liralık Regal tv. Ona rağmen Çok süper bir görüntü kalitesi veriyor. Daha güzel bi televizyona takıldığında daha iyi görüntü vereceğini düşündüğüm için bu yorumda bulundum. _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: fenerlimami122
Benim televizyonum FullHD bile değil HD Ready. 600 liralık Regal tv. Ona rağmen Çok süper bir görüntü kalitesi veriyor. Daha güzel bi televizyona takıldığında daha iyi görüntü vereceğini düşündüğüm için bu yorumda bulundum.
Yanlış bir yorum.Bu forumda ki yorumlara göre bizde uydu alıcısı alıyoruz.Birisi de bana Neta Mini HD340 süper dedi.Aldım.Tam bir hayal kırıklığı çıktı._____________________________ -
ben de next minix black II aldım
genel görüntü kalitesi ve kanal geçişi idare eder
de
tek lnb ile bazı kanallar çıkmadı show hd fox hd gibi
bi de disecq çoklu lnb denedim iyice sıçtı
sinyal yok sinyal yok
ucuz hd cihaz aldım pahalı disecq ve lnb almak zorunda kalacağım gibi görünüyor
tuner çok kötü
vasat sd uydu alıcısında 80 olan sinyal kalitesi 60 larda sürünüyor
paraya kıyıp 2. neta6400 hd yi almadığıma pişman oldum_____________________________ Dum spiro spero -
Sende çıkmayan kanalların hepsi bende kurulu geldi. benim sinyalim 80 lerde. Senin antenle cihaz birbirini sevmedi sanırım. _____________________________ 
-
Güzel olmuş emeğinize sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: fenerlimami122
Sende çıkmayan kanalların hepsi bende kurulu geldi. benim sinyalim 80 lerde. Senin antenle cihaz birbirini sevmedi sanırım.
aynen hocam
ilk mesajda da yazdım
sd sitem için alınmış disecq ve lnb ile bu minix anlaşamadı
neta 6400 hd de bu sorun olmamıştı_____________________________ Dum spiro spero -
Dostum star hd ve kanal d hd yayını şifreli görünüyor bende tek çanak kullanıyorum nasıl izleyebilirim ayarlayabilirim bu kanalları? Uydudan da gayet memnunum 49" axen TVde kullanıyorum görüntü çok iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Onlar şifresiz yayına geçmedi. dsmart digitürk kullanıcıları izleyebiliyor diye biliyorum. _____________________________ 
-
Bisskey girme özelliği var mı bu uydunun varsa izlenebilir bence.
Var. ama biss keyler varmı o kanalların varsa verirseniz sevinirim. _____________________________ 
-
Netteki güncel bisskeyleri dene bakalım ben bisskey giremiyorum daha bulamadım yolunu(:
Usta bulursan bak Nat Geo Wild HD biss key
nat geo wld biss keyi var çalışıyomuş kullanırsın.
EDİT. Pardon bitmiş dün akşam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFone -- 29 Temmuz 2015; 16:04:23 >_____________________________
Benzer içerikler
- çanaksız uydu alıcısı
- daire ıcı uydu çoğaltma
- 4k uydu alıcısı tavsiye
- pusula ile çanak anten ayarlama
- next 2071 şifre kırma
- en iyi uydu alıcısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt