Şimdi Ara

Next HC-12 teledünya cihazı kendi kendine kapanıyor., çözümü var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 Senedir kullanmakta olduğum Next Hc-12 cihazım son zamanlarda random bir şekilde kapanmaya başladı, cihaz içerisinde otomatik kapanma ayarı vardır bilenler bilir bu ayarı sürekli kapalı konumda tutuyorum.

    gündüz veya gece belli bir zaman aralığı olmaksızım cihaz kapalı konuma geçiyor ve yeniden açınca hemen açılıyor.

    yapılabilecek bir şey var mıdır?



  • fabrika ayarlarına döndür gene olmazsa servise götür bence.ama 3 yıldır kullanıyosan taahhütün bitti demektir bu sende yeni taahhüte gir cihaz versinler sana.
  • 1 ay önce başka bir taahüte girdim zaten hem internet hem tv için 24 aylık, docsis 3.0 modemi satın aldım tv cihazım zaten olduğu için almadım.

    şimdi düzgün çalışmayan sürekli kilitlenen donma yapan, yavaş çalışan cihazı bana 240 liradan satmaya kalkarlarsa gerçekten aksiyon olur :)
  • Aynı sorun bende de oldu, 2,5 yıl kullandıktan sonra durduk yere kendi kendine kapanmaya başladı. 126 musteri hizmetlerini aradım, NEXT teknik servis telefon no verdi.: 4443666. Aradım, telefonda destek oldular: Menu \ Sistem Ayarları \ Diger Ayarlar \ Stanby Saati "KAPALI" duruma getirdim (her ne zaman set edildiyse "180dak" görünüyordu). Olmazsa bir de fabrika ayarlarını deneyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erya musterisi

    Aynı sorun bende de oldu, 2,5 yıl kullandıktan sonra durduk yere kendi kendine kapanmaya başladı. 126 musteri hizmetlerini aradım, NEXT teknik servis telefon no verdi.: 4443666. Aradım, telefonda destek oldular: Menu \ Sistem Ayarları \ Diger Ayarlar \ Stanby Saati "KAPALI" duruma getirdim (her ne zaman set edildiyse "180dak" görünüyordu). Olmazsa bir de fabrika ayarlarını deneyeceğim.

    bu ayar bende sürekli kapalı zaten, ilk aklıma gelen de buydu, ilk zamanki kadar sık olmasa da halen ara ara kapanıyor cihaz
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    hocam yeni cihaz almak zorunda kalırsanız 2. ele bakın derim. şimdi baktım da iç kullanılmamışlar 90-95 tl civarı . kullanmışlar 50-60 civarı. ama gaantili cihaz lmasına bakın. ileride sorun çıkmasın.

    modülü de düşünebilirsiniz ben modül kullanıyorum.
  • gittigider de bakmıştım bir ara bulamamıştım yanlış baktım heralde ama bu önerinizi dikkate alacağım,

    neden bu kadar kötü bir cihazı verdiklerini anlamak mümkün değil orası ayrı konu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaedHrOS

    gittigider de bakmıştım bir ara bulamamıştım yanlış baktım heralde ama bu önerinizi dikkate alacağım,

    neden bu kadar kötü bir cihazı verdiklerini anlamak mümkün değil orası ayrı konu.

    modül kullanmamın bir nedeni de cihazlar. sorun hallolmazsa tamire de değmez 210 tl turksat kablodaki fiyatı internetteki teknoloji mağazalarını bilmiyorum. sahibinden satılan siteye baktım. orası tamire ücretten daha mantıklı. ama oradan alacaksanız garantisi yeni başlamış ürün olup olmadığına bakın.
  • önerilerinizi dikkate alacağım, teşekkür ederim.
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    önemli değil umarım alma ileuğraşmadan ayarla düzelir.
  • TELEDÜNYA NETA 8800, NETA 8900, NEXT HC-12, POZİTEK 1600C UYGUN FİYATA TEMİN EDİLİR, SORUNSUZ AZ KULLANILMIŞ CİHAZLARDIR, E-TİCARET KULLANARAK CİHAZ SATIYORUM KARGO DAHİL 50 TL'YE SATIN ALABİLİRSİNİZ. KUMANDA DAHİL DEĞİLDİR.

    SATIN ALMAK İSTEYENLER 0531 015 25 38 WHATSAPP YOLUYLA ULAŞABİLİR. EN İYİ FİYAT GARANTİSİ VERİYORUM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.