Şimdi Ara

Next-Gen Mortal Kombat bu yıl geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Midway'in patronu David Zucker, Mortal Kombat hayranlarına bu sene içinde yeni nesil bir Mortal Kombat oyunun çıkacağı müjdesini verdi. Oyun hakkında herhangi bir bilgi verilmemesine karşın, oyunun PS3 ve Xbox 360 platformlarına çıkması planlanıyor.
    Mk

• Daha bişey yok ki ortada inşallah baştan sağma bi oyun yapmazlar.
  • Armagedon ile MK serisi bitti. bu oyundan da pek umudum yok. Ama 2D olup eskisi gibi manyak kombolar Babality ler falan yapabilirlerse seri kurtulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 12 Mart 2008; 19:20:31 >
  • 2D MK'lar daha güzeldi 3D olduktan sonra tüm zevki kaçtı ama NextGen'ler de bir şans daha vermek gerek
  • Güzel olacağını umut ediyorum.
  • Midvay aşırı zararda şu an.. Eski klasik oyunlardan para vurmayı planlıyor anlaşılan.
  • 60-70 tane adam olmasın da MK sonuçta oynanır
  • 3D olarak çıkmış olan mk ların çoğu tutmadı.Zaten Midway denildiği gibi çok zor zamanlarda.Kapanacak kapanmayacak konuları geziyor.Yani oyunu güzel yapmaktan başka çareleri yok.Ama Tekken ve Street Fighter ın çıkış dönemine denk gelirse ortalık çok karışır satışları da etkiler bu olay.
  • oOoOh gelsin gelsin virtua figter sikmaya basladi zaten
  • Bencede kesinlikle 2d olmalı mk 4 hiç oynamadım bile oynamamda 1-2-3 Mükemmel oyunlardı heleki biri yıllarca oynadım
  • herkes aynı fikirde eski 2D mk ler daha iyi normalde yıllar geçtikçe teknoloji arttıkça oyunun daha mükemmel olması gerekirken mortal kombat her yeni oyunda dahada geriledi mesela tekken her oyunda kendini dahada fazla geliştirdi grafik kalitesi ve oynanabilirliğini mükemmel seviyeye getirdi ama mortal kombatta sürekli bir düşüş var ilerleme yok maalesef bir mortal kombat fanatiği olarak yeni çıkacak oyununda bişeye benzeyeceğini sanmıyorum bu adamlar bu işi başaramaz
  • tekken 6...o kadar
  • MK Armageddon ile bu oyun zirve yaptı.Next-Gen de düşünmesi bile güzel oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.