Şimdi Ara

NEXON 42 İNCH TV A101 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
11
Favori
73.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • siteden film izlemeyi denedim ama aynı hatayı alıyorum ben de. sanırım flash desteklemediğinden ama opera gobi başka tarayıcı ile denemedim farklı olur mu bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadbul

    Bu tvye sahip olupta film dizi sitelerinden izleyebildigini görüntüleyip mesaj atabilir mi?

    flash olmayanlarda izleyebiliyosun. mesela dizibox sitesinde bazı dizileri izleyebiliyorum.
  • Smart özelliği hiç bir işime yaramıyor benim. Yazılımı güncelledim ama yinde tatminkar değil. Ben android tvbox kullanıyorum. Bence televizyonu internette kullanmak isteyenler tvbox almalı. DTplayden maç izlemek için almıştım Hangi siteden istersen film dizi izlenebiliyor. Sıkıntı yok yani.
  • mbaydogan kullanıcısına yanıt
    nasıl güncellediniz? bi menüde görmüştüm de güncelleyememiştim
  • Öncelikle merhabalar bende bu televizyonu araştırırken konuyu gördüm aklıma takılan soruları üye olup sormak istedim kullanan arkadaşlara müsadenizle.

    Amacım:
    * Laptop (msi ge70) kullanarak hdmi bağlantısı ile oyunlarımı tv ekranında oynamak istiyorum
    * İnternetten laptop aracılığıyla veya smart tv özelliği ile film izlemek istiyorum (smart olması daha iyi olur)
    * Usb ile yüksek çözünürlüklü filmleri oynatıp izleyebilmek istiyorum
    * TRT HD ve TRT Belgesel dışında televizyon izlemem sd yayın kalitesi falan çok önemli değil

    Bütçem: En fazla 1200 TL (öğrenci evi için alacağım)

    Nexon'un 40, 42(3d) ve 50 inçlik modelleri mevcut katalogda, sizce bu televizyonlardan birisi benim istediğim özellikleri sunabilir mi

    42 inçlik modelde 200 tl fark verip 3d olanını alabiliyoruz sizce 3d yeterli mi değermi o farkı verip almaya memleketimdeki evimde LG 42LA640s kullanıyorum 3d yi film oldukça sıklıkla kullanırım memnunum ondan, acaba aynı tadı alabilir miyim?

    cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.




  • http://www.vesteldriver.com/TV_MB9X_FAZ_3_Core_Update.html adresinden güncelleme dosyasını indirdim. Orada yazılım yükleme prosedürü var. televizyonunuzun modeline uygun olup olmadığı ve ne şekilde yükleyeceğiniz orada anlatılmış. Çok zor değil usbye takılan flash bellekle güncelleniyor.
  • nexon almayın.......aldım pişmanım.1,5 aydır kapanıp açılmalar la ve donmalarla uğraştım.1 kere servise gitti 3 kere servis eve geldi ,sonunda kartını değiştirmek için eve geldiler,kasayı evde açmak için çok uğraştılar.benden düz tornavida istediler ve zorlaya zorlaya plastik leri ezip ,kesip açabildiler ,zaten servisde paneli çizmişlerdi şimdi ise kasayı haşat ettiler.artık siz düşünün.200-300 fazla verip iyi marka almadığıma pişmanım.seg in kartını taktilar.artık aynı özellikler varmı bilinmez.
  • nexon tv kartını değiştirdikten sonra iki defa aniden şiddetli parazitlenme ses ve görüntüde bozulma sonrasında kendi kendine kapanıp açılma yaptı artık almamanız için başka sebep varmı.
  • Sizinki biraz talihsizlik olmuş. Ben hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.
    Bu fiyata alınabilecek güzel bir TV. Ucuz etin yahnisi değil yani.

    Edit : muhtemelen elektrik problemi olabilir evinizde. Bir kontrol edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 4 Mart 2015; 16:41:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv de acık renklerde ozellıkle beyazda bellı olan ekranın ortasında 4 adet carpı ısaretı belırıyor sanırım ıcındekı plastık aksamların golgesının yansıması bı arkadasınkıne daha baktım onda da var sızlerde dıkkatlı bakın hatta pc ye baglayıp beyaz renk verın hemen gorursunuz bakanlar benı alıntılayarak cvp yazsın lutfen
  • 4 Sene SEG marka LCD TV kullandım.
    5 ay NEXON 40NXN600 (Bunu sonra babama verdim)
    2aydır da NEXON 42NX700 3D kullanıyorum..

    Hiçbir sıkıntı yok.
    Ne resetlenme.
    Ne parazitlenme.
    Ne gölgelenme.
    ne de başka birşey...

    Her markanın ürünlerinde tek tük sıkıntılı ürün çıkabiliyor..
    Kesinlikle verilen paraya değecek ürünler bunkar.
  • internetten digiturk play e giriş yaptım ama flash yok hatası veriyor. flash yuklemenin bir yolu yok mu baska browser vs nasıl yukleyebiliriz?
    adamlar digiturk play uygulaması yapmıslar ama giriş koymamıslar.
    bir de youtube tvyo fln uygulamalarına girince kod girmekten falan bahsediyor ne kodu bu tv uzerinden mi girmemiz gerekiyor?
    son olarak teknosada w'fi apartı 5 tl gormeyen varsa.
  • kasimpashali K kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Bence alınır bu televizyon.
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    Digiturkplay işini çözmeleri lazım. Bende dtplay abonesiyim ama tvbox ile izliyorum. Tvdeki dtplay yazılımını üyelik ile kullanılabilir hale getirseler süper olur. Diğer marka tvlerde var mı dtplay kullanan var mı?
  • mbaydogan kullanıcısına yanıt
    Peki siz bunu musteri hizmetlerine soylediniz mi?

    Belkide sorun digiturk'tendir. Ne bileyim sayfanin kodundan vs... Bir seylerdendir.

    Konunun ustune dusmezseniz kendi kendine cozulmesini beklersiniz. Ki bu da cok anlamsiz. Durduk yere Vestel arge departmani buna odaklanmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diabolical

    quote:

    Orijinalden alıntı: aesoydan

    Düşündüğünüz şey nedir hocam?

    Hocam verdiğim görüntüde dikkat ettiyseniz panel üzerinde 3D ibaresi var. Gördüğüm kadarıyla Vestelin bir çok modelinde aynı kontrol kartı kullanılıyor. Bu bağlamda özellikler de birbirine çok yakın. Sadece onun kasası, bunun ayağı farklı vs...

    Ben de elimdeki cihazda (Nexon) bir çok özelliği aktif hale getirerek Vestel marka olanı ile kafa kafaya duruma getirdim diyebilirim.

    Esasen menüden gördüğünüz panel adının yanında, bu arkadan baktığınızda gözüken panel adını merak ediyorum. Muhtemelen menüden yazan ile arkadaki aynı veridir o ayrı konu ama %100 emin olmak adına direk panelden okursanız daha iyi olur.

    Eğer paneliniz 3D destekli ise (lojistik sebeplerden dolayı bir çok modelde aynı paneli kullanıp, yazılımla belli özellikleri devre dışı bırakmış olabilirler) 3D'yi yazılımla oynayıp aktif hale getirebiliriz (mesela bende 3D zaten vardı o ayrı konu ama çifte ekran desteği yoktu. Yazılımdan açtık oldu )

    hocam merhabalar.

    benim tv 40 inç SEG smart tv. paneli Vestel 40PF7070 modeli ile aynı. ama vestel olandaki özelliklerden bazıları benim televizyonda yok. Örn: USB'ye kayıt. bir de mümkünse browser'i açmak istiyorum. kapalı özellikleri nasıl açacağım konusunda y




  • Geçtiğimiz Pazar günü A 101'den Nexon NX700 televizyonu 1.099 TL'sına aldım. Televizyonun tüm fonksiyonları gayet güzel çalışıyor. Evde buluna diğer TV Samsung smart olmayan. 1080P FHD tv ile kıyasladığımda görüntüsü olsun kullanımı olsun gayet güzel. Yanlardan ışık sızdırma ölü pixel vb. çıkmadı. DLNA fonksiyonu harika şekilde çalışıyor. Hatta indirdiğim bir kaç 3D filmi desktop bilgisayardan DLNA üzerinden tv'ye göndereke izledik. Kesilme, atlama, görüntü veya ses bozulması olmadan gayet güzel izleyebildik.. Fiyat fayda bazında iyi bir alım yaptığım inancındayım. Uydu fonksiyonları çalışıyor. İlk fırsatta güncel biss key'leri bulabilirsem girip onlarıda deneyeceğim.
    Ben tv'den şu an için gayet memnunum.

    Alan arkadaşlar güle güle kullansın, alacak olanlara, eğer çok marka meraklısı değilseniz ve ekonomik bir 3d led + smart + embedded uydu receiver vs özellikleri olan ekonomik bir çözüm arıyorsanız tavsiye ederim.
    Ha bu arada evdeki eski tv Samsung FHD'de bile yanlardan ışık sızdırma var. 4 yıl önce 1000 TL'sına almıştım. Nexon'da ışık sızdırması olmaması açıkçası şaşırttı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DYNAMIKE

    Geçtiğimiz Pazar günü A 101'den Nexon NX700 televizyonu 1.099 TL'sına aldım. Televizyonun tüm fonksiyonları gayet güzel çalışıyor. Evde buluna diğer TV Samsung smart olmayan. 1080P FHD tv ile kıyasladığımda görüntüsü olsun kullanımı olsun gayet güzel. Yanlardan ışık sızdırma ölü pixel vb. çıkmadı. DLNA fonksiyonu harika şekilde çalışıyor. Hatta indirdiğim bir kaç 3D filmi desktop bilgisayardan DLNA üzerinden tv'ye göndereke izledik. Kesilme, atlama, görüntü veya ses bozulması olmadan gayet güzel izleyebildik.. Fiyat fayda bazında iyi bir alım yaptığım inancındayım. Uydu fonksiyonları çalışıyor. İlk fırsatta güncel biss key'leri bulabilirsem girip onlarıda deneyeceğim.
    Ben tv'den şu an için gayet memnunum.

    Alan arkadaşlar güle güle kullansın, alacak olanlara, eğer çok marka meraklısı değilseniz ve ekonomik bir 3d led + smart + embedded uydu receiver vs özellikleri olan ekonomik bir çözüm arıyorsanız tavsiye ederim.
    Ha bu arada evdeki eski tv Samsung FHD'de bile yanlardan ışık sızdırma var. 4 yıl önce 1000 TL'sına almıştım. Nexon'da ışık sızdırması olmaması açıkçası şaşırttı.

    Biss key bölümü de tıkır tıkır hocam merak etmeyin :) Ne kolaylıkmış yahu bizim alıcı eskiydi gidip kırdıtmak vs gerekiyordu, bazı cihazların key bölümüne girilmiyordu vs vs, bu yeni sistem harika, tıkla gir keyfine bak :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 11 Mart 2015; 19:54:55 >








  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sevgili kardeşim. Birde güncel biss key'leri bulabilirsem güzel olacak. Özellikle hotbird uydusu için. Hotbird biss kullanıyor mu onu bile bilmiyorum henüz :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.