Şimdi Ara

Newegg.com sitesinden RTX 4090 nasıl aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
10
Favori
6.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CW cıktı diyelim dayanılmayacak seviyede, Kafanızdaki senaryo ne Newegg ten gelen bir kart konusunda?

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt

Başka bir satıcıdan almıştır ve amazon global shipping programıyla gelmemiştir. Dikkat etmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lemartes kullanıcısına yanıt

Cw durumunu Türkiye servisi ve Amerika servisi nasıl karşılıyor ona bakmak lazım . Usa servis normal değil gönderin derse yollarız , usa da kullanan diğer kullanıcılarda nasıl bi yol izlenmiş onu emsal gösteririz. Tr de ise cw konusu ne şekilde olacak ? Sizce nasıl olur ?

• marquin kullanıcısına yanıt

merhaba hocam, newegg amazon gibi ddp kapsamında gönderim yapabilen güvenilir sitelerden laptop satın alımına ne dersiniz? sorun yaşanır mı? örneğin lenovo,dell,acer,asus vb. büyük markalarda olası laptop arızalarında garanti kapsamı dışına atarlar mı, siz bunu ülke dışından almışsınız gibisinden?

teşekkür ederim.

• Türkiyede de satılan bir laptop almadım ama Türkiyede satılmayan Microsoft Surface ürünlerinden aldım birkaç kere. Microsoft yardımcı olmadı.

• 1 ekran kartı almak için anlıycağınız 40 takla atıyorsunuz. Sisteme bak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Juzam kullanıcısına yanıt

gönderidi satıcı amazon.de hocam. DHL ile geldi.

• Amazon.de sparişleriniz cüzi farklar ile getirilir.

• ben de yakın bir zamanda 12gb'lık 3080 almıştım. Benzer süreçler yaşandı, bir tek ekstra olan 400 TL'ye gerek kalmadı. Tek can sıkan biraz uzun sürdü. Sanırım 3 haftada bitti süreç ama sağ olsunlar temsilci telefonunu veriyor, arayıp sorabiliyordunuz gümrükteki durumu.

• Sadece bilgilendirme olarak ,Newegg çıkan ekstra bir masrafı karşılamıyor , karşılarız dedikleri için ürünü geri göndermedim gümrükten çektim , daha sonra odedigim faturaları Newegg ile paylaştım , o müşteri temsilcisinin bilgisizliği dediler hiçbir şey yapmadılar, 18 bin e 3080 almıştım geçen sene , 9 bin de gümrük, ordino ve ardiye ücreti vs ödedim

• marquin kullanıcısına yanıt
    Hocam link var mı hangi ürünler sınıra takıldı yani şöyle hangi ürünler kaç euro üstünde olursa gümrükten kesinlikle geçemiyor?

• İyi bilgi geriye sadece 39528 lira bulmak kalıyor.

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Adam toplamamış ticaret yapıyor  

• Yapacak bir şey yok dünyada bir şey olunca Türkiye'de 6 katı içimizde hissediyoruz  

• DHL ve newegg satıcı olarak ekran kartlarına ek gümrük vergisi çıkıyor, newegg karşılamıyor. bizzat yaşadım, UPS şansınıza gelmiş, güzel uğraşmadan almışsınız, hayırlı olsun diyeyim 👍

• Juzam kullanıcısına yanıt

eyv hocam

• Bir dahaki konu başlığı elektrik faturamı nasıl taksitlendirdim olabilir, hayırlı olsun :=)

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154295236

Alıntı

metni:
    NEWEGG+UPS gönderilerinde zaten halen sadece vekaletname beraberinde işlemler halledilebiliyor.
    Alınan GPU eğer DHL ile gönderilseydi o zaman sadece vekaletname yeterli olmayacaktı. Yani bu noktada olay UPS beraberinde gönderilip gönderilmemesine kalıyor. Bu da tahmin edilebilecek bi' durum değil ki NEWEGG'den özellikle rica edilse dahi kargo firması değişimi yapmıyorlar. Ha DHL ile de gelse yine uğraşıldığı takdirde ekstra ücretler geri alınabiliyor ama uğraşılması lazım pat diye geri verilmiyor.
    Oldukça abartılan bi' şans vakası vuku bulmuş.

Üstteki bilgilendirmeyi 2 gün önce STOK TAKİP konusunda paylaşmıştım. Nedenini hatırlamıyorum ama buradaki Konu Sahibi beni bloklamış olduğundan sebep ve artı olarak konuya giriş cümlelerindeki ''kapak olsun'' ifadeleri neticesinde burada paylaşmamayı tercih ettim.

Şu an neden paylaşıyorum derseniz; hemen altta paylaşacağım kısa bilgilendirmeyle beraber bu konu hakkında da yazdıklarımı iletmek istedim.

Yukarıda @pepe7115 nickli şahıs maalesef arkamdan yalan yanlış iftiralarda bulunmuş (PM'den yazdığı hakaretleri de görmezden gelmiştim) olduğundan kısa bi' açıklama yapmam gerektiğini fark ettim. Zira görmezden geldikçe anladığım kadarıyla olur olmaz yerlerde dillendirmeye devam edeceği anlaşılıyor.

İlgili RTX 40 Serisi ANA KONU kontrol edilebilir ve şahsın birçok mesajının olduğu gibi durduğu görülebilir. Ne zaman ki yazmış oldukları konu dışına çıkmaya başlamış ve elindeki RTX 3090 Ti TUF modelini ''satış amaçlı bana ulaşabilirsiniz'' tarzında mesajları görülmüş o zaman ilgili müdahaleler yapılmıştır. Yani ''deneyimlerimi paylaşıyorum siliyor'' gibi bi' durum kesinlikle yoktur. Hatta aynı şahsın 2. El Bölümü'ndeki ilanları da kontrol edilebilir, aldığı RTX 4090 modeli için de ilanı vardır.

Son olarak o kadar boşum ki boş olduğum zamanlarda yıllar içerisinde hiçbir şey yapmadan oturarak alttaki konuyu oluşturacak kadar paylaşımları DH Forum'a sunmuşum.

https://forum.donanimhaber.com/rs-incelemeleri-ve-paylasimlari-redstone--90090674

• Beckonn B kullanıcısına yanıt

Hocam garanti sorun değil gümrük sorun mesela bu arkadaş kartı bozuldu ve garantiye gönderirse tekrar masraf yapacak karşı firma bu ürünü aldı diyelim kendisine sıfır ürün gönderdi bire bir değişim onaylasa o yeni gelen kart için terkrar gümrük ödeyecek eli mahkum buda kullanıcıya extra masraf oluyor yoksa ülke dışı garanti kapsamları daha iyi bizimkiler gibi uyanıklık yapmıyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.