Bildirim
NewBalance Ayakkabı !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
new balance pişman etmez taş gibidir çok rahattır adidas filan bu ayakkabının yanında ne kalır bilmem.. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bende bunun 20 liralık çakması vardı ama o bile inanılmaz rahat ve hafifti. Orjinalini merak ediyorum
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
new balance pişman etmez taş gibidir çok rahattır adidas filan bu ayakkabının yanında ne kalır bilmem..
Evet hocam bende sağlam ve rahat olduğunu duydum
Okulda giyebileceğim birşey arıyorum. Başka öneri varsa bakabilirim. Fiyat max. 130 filan olursa sevinirim
New Balance çok iyi bi marka, yalnız bi negatif yönü var: New Balance giydikten sonra, Adidas'mış, Nike'mış, Puma'ymış falan giyemiyorsun. O rahatlık yok hiçbirinde.
Ha bir de, sadece modele bakarak alma. Git dene. Ben New Balanceları denerken bi tanesini giydiğimde "İşte bu hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı" demiştim, ve onu almıştım. Ve onu aldığım günden beri başka marka giymem. Eskiden "aaa çok rahat bunlar" diyerek aldığım Adidas ayakkabılarımı giymeyi denedim, kelepçe gibi geldiler adeta.
Kısacası New Balance alır, New Balance al._____________________________ 
-
Adidas Samoa diyorum ve gidiyorum _____________________________ = BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI = -
6 ay giydim rahat olmasına rahat ama benim gibi hor kullanıyorsanız 6 ay zor dayanıyor.
Bende bunun 20 liralık çakması vardı ama o bile inanılmaz rahat ve hafifti. Orjinalini merak ediyorum
Hocam bende internette dolaşırken ratladım 160 TL 'den 120 TL 'ye inmiş.
Kafama yattı aslında
Peki birşey sorcam Korayspor.com güvenli midir ? Kapıda ödeme var aslında
quote:
Orijinalden alıntı: Xenom
Hocam bende internette dolaşırken ratladım 160 TL 'den 120 TL 'ye inmiş.
Kafama yattı aslında
Peki birşey sorcam Korayspor.com güvenli midir ? Kapıda ödeme var aslında
KoraySpor güvenlidir._____________________________ 
-
Sorduğun soru değil tabi ki al pişman olmazsın süper ayakkabı
yakından görmen gerek. kullanıyorum memnunum. new balance f/p değil kesinlikle. _____________________________ = BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI = -
quote:
Orijinalden alıntı: Teardrops
yakından görmen gerek. kullanıyorum memnunum. new balance f/p değil kesinlikle.
Keşke görme imkanım olsa ama Karabük gibi bir şehirde yaşıyorsan böyle orjinal ayakkabıları göremiyorsun mağazalarda
DUNYANIN EN RAHAT AYAKKABISI.
Eski adidaslarimi 1 gun giydim eve geldigimde ayagim sismisti 3 hafta duzelmedi.
New Balance
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Sağlam olmasına sağlamdır o kadar bilemem ama tipi berbat. _____________________________ -
new balance ın tasarımını genelde pek beğenmem ama bu iyiymiş... alınabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Mordecaí
Eski adidaslarimi 1 gun giydim eve geldigimde ayagim sismisti 3 hafta duzelmedi.
New Balance
Tamam hocam NewBalance iyide
sizce rengi filan nasıl okulda pantolonun altına giyilir mi ?
güzel marka güzel ayakkabı ama bir diesel değil
_____________________________ uzaktan taş gelmez
gerçek işini kolaylaştırır
düşenin dostu ol -
quote:
Orijinalden alıntı: burak886
quote:
Orijinalden alıntı: Mordecaí
New Balance
Tamam hocam NewBalance iyide
sizce rengi filan nasıl okulda pantolonun altına giyilir mi ?
Pant ne renk?
Gri mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
güzel marka güzel ayakkabı ama bir diesel değil
öyle diyorsunda hocam onunda tipli bir ayakkabısı 200 TL'den aşağı değil
Bizde öğrenciyiz sonuçta
Bu modelleri nereden buldun özellikle en altaki ? _____________________________
Benzer içerikler
- sarımsak sakal çıkarır mı
- sevgiliyle iddia fikirleri
- üniversite ders saatleri
- polislerin yıllık izni kaç gün
- trafik çevirme whatsapp grubu
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- samsung projeksiyonlu telefon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- guinness rekorlar kitabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler