Şimdi Ara

New World Oyunun Türkçe Dil İle Gelmesi için Destek (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
10.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Normalde Türkçe dil desteği kampanyalarını gördüğüm gibi desteklerim ama bu online oyunmuş, en nefret ettiğim oyun türü. Size başarılar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 16 Eylül 2021; 19:32:6 >
  • İngilizcem var, ama Türkçe olmayan oyunlardan keyif alamıyorum. Nekadar öğrenirsen öğren anadilin gibi keyif alamazsın.

  • Lyc kullanıcısına yanıt
    Tam tersi geçerli bende şuan ingilizcem üst seviyede ve herzaman ingilizce oynuyorum ama çok düşük seviyede ingilizcem varkende hep ingilizce altyazılı oynardım orjinalliği sevdiğim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 16 Eylül 2021; 20:44:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt
    Üstün kültürlerle kendini karıştırma onlar koloni kurup halkını zenginleştirirken osmanlı halkını soyup sadece askere alıncak rakam olarak görüyordu Onlar mercedes'e binerken senin büyükbaban eşeğe biniyordu onlar felsefe yaparken sizinkiler zikir çekiyordu.

    Küçümsemek için demiyorum gerçek bu.

    Üstün kültür sayısı sınırlı Fransa,Almanya,İngiltere,Rusya,Çin bu ülkelerin herşeyi kendi dilinde yapması gayet doğaldır.
    Senin onlara özenmen gülünçlükten öteye gitmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 16 Eylül 2021; 21:55:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yazıya cevap vermemek için kendimi çok tuttum ama kısadan, tartışma yaratmayacak şekilde bir cevap vermek istiyorum.

    Bence yazının neresinden tutarsan tut tutarsızlık var.

    Kültür kavramı çok değişken ve neresinden baktığınıza bağlı olarak cevabını bulduğunuz bir konu.

    Kültür konusunda ortaçağda avrupanın göbeğinde özellikle astronomi ve matematik konusunda oldukça gelişmiş olan müslüman bir ülke - medeniyet de vardı zamanında.

    Çin düne kadar kalitesiz ürün imajıyla tanınıyordu, bir milyoncuları hatırlarsınız, ingiliz savaş gemileri çin imparatoru afyonhaneleri kapattığı için çin kıyılarını top atışına tuttuğu zamanları kaç kişi bilir?

    Rusya önce böldüler ama doğal zenginlikleri sayesinde halen var, putin döneminde az ekonomik saldırılar yapılmadı ki halen de yapmaya niyetliler.

    Fransa - Almanya ve İngiltere üçlüsü acımasız sömürge politikaları sayesinde varlar, Afrikanın altını üstüne getirdiler, soykırımlar yaptılar - torunları şimdi bu mirası tüketiyor, demem o ki geçmişi az çok bilmek bugünümüze ışık tutar geleceğimize de yol verir.

    Eşek dediğin hayvanı basite alma bir çok kültür de medeniyet taşı olmuştur, o üstün kültür dediğin ülkelerde parti sembolü bile olmuştur. Mercedese de o kadar takılmayın, artık çok popüler ve zenginlik göstergesi bir model değil.

    Zikir de savunduğum için demiyorum ama var olan bir gerçek ve zengin kültürümüzün dalları içinde ufak bir parça sadece, bardağın neresinden baktığına bakar sadece.

    Zor günler yaşıyoruz evet kabul ediyorum ama daha iyiye ulaşmak için umut hep var olmalı, parti savunmuyorum - siyaset yapmıyorum dikkatinizi çekerim, daha iyi olanlara yetişip geçmek için de adaptasyon gülünç duruma düşmek olarak bakılmamalı bence.


    Saygılarımla.





  • inşallah gelir ingilizce öğren neden ingilizce öğrenmiyorsunuz diyenlere arkadaşım oyunun yapımcıları neden bu oyunu almanca italyanca lehçe ve dahası dilleri koymuşlar senin dediğingibi sadece ingilizce koymamışlar git oyun yapımcılarına deki kardeşim oyuna sadece ingilizce dili koyun herkez ingilizce öğrensin diğer dilleri koymayın deyin hadi

  • desteğe devam

  • New World Oyunun Türkçe Dil İle Gelmesi için Destek Konudaki İngiliz Uşaklarına İthafen. Umarım Sizin Gibilerden Bu Ülke Bir An Önce Kurtulur. Tam Destek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteğe devam

  • Bence İngilizce kalsin nerde türk orda bokluk çoluk cocuk rezil eder o oyunu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • +1 sonuna kadar destek hocam.Gerekli yerlere konu açılması,mail atılması lazımsa bunlar da yapılmalıdır.Ayrıca lütfen konuya destek olalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece metin2 ciler gelmiyor, aynı zamanda sizlerden ve bizlerden daha kibar insanlarda gelebiliyor. İngilizce bilmemek yada bu oyunu anlama seviyesinde bilmek bir kibarlık yada öküzlük kriteri olamaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt

    Bu görsel nerede paylaşılmış? bana özelden link yollar mısın? teşekkürler.


    Ayrıca oyunun dil dosyalarının nerede olduğunu merak edenler varsa dil dosyaları bu dosyanın içinde. Dosya formatını .pak dan .zip e çevirirseniz içeriğini göreceksiniz, ancak şifreli olduğu için dışarıya çıkartamazsınız yada dosyayı açmaya çalıştığınızda içeriğini boş olarak görürsünüz.


    Güncel ve şifreli, dosyaları ayıklamayı başarabilen olursa resmi dil desteği çıkmasa bile Türkçe yama yapılabilir. Ben bir kaç tane unpacker denedim ama eski olduğunda bu dosyada işe yaramadı, yazılımdan anlayan arkadaşlar elbet çözer diye düşünüyorum.


    New World - Dil Dosyası - Language Files - Localization Files


    Alternative Link 1:

    https://www.mediafire.com/file/0cd54rdje750rz4/GameData.pak/file


    Alternative Link 2:

    https://files.fm/u/9pf5yhu7z


    Alternative Link 3:

    https://dosya.co/qpdrbwh1cohm/GameData.pak.html


    Alternative Link 4:

    https://www.dosyaupload.com/267jx/GameData.pak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guazy -- 15 Ekim 2021; 7:35:48 >




  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

    Bir konu hakkında yazılan içeriği, konu ile gerçekten alakalı mı bir öğrenin ya New World Oyunun Türkçe Dil İle Gelmesi için Destek 


    Zamanında Avrupa tarafından sömürülüp, dillerini kullanan milletler için yazılmış bir yazıyı nasıl oyuna bağladınız merak ediyorum. Yani Uşak olacaksam evet İngiliz Uşağıyım. Ruslar Gibi Türklerin'de oyunda toxic olduğunu bildiğim için Türkçe Dil Desteğinin gelmesini istemiyorum.


    İngilizcem öyle ileri veya orta düzey de değil, şu oyunu loresi için oynayacak Türk evladı olmadığı için ve Boş beleş insanların doluşmaması için Destek vermiyorum.

  • @StormLight Yazında ki MMO ve türk oyuncu kitlesi kavramını çok iyi anlıyorum bu rezil oluşum yüzünden kebap diye bunların geneline söylenen global ırkçı bir kavram oluştu oyunlarda. Yabancı yayıncılarda arada new world izliyorum orada bile bizim ülke insanımızın global chat içinde ettikleri küfürleri görünce biraz utanma duygusunu yaşamadım değil. Ha yabancılar içinde toxic oyuncular yok mu? var ama sanırım MMO alemi içinde en rezil oyuncu oluşumunu türkler ve ruslar oluşturmakta nerede çoklar ise orada kusura bakılmasın ama rezil, iğrenç bir ortam oluyor. Onun haricinde türkçe gelsin diye uğraşanlara kolay gelsin..

  • M2cilere laf atmışlar ama M2 kitlesi daha iyi, klanlardaki adamlar efsane toksik.

  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

    Bu anahtar ile dosyaları ayıklıyor ama dil dosyalarını bulamadım localization dosyası var sadece içeriğinde dil dosyalrına ait XML dosya listesi ama bu dosyaları ne yazık ki tüm oyun dosyalarını ayıklamama rağmen bulamadım yada gözden kaçrdım. Müsait bir zaman da tekrar bakıcam. Teşekkürler.

  • Olsun iyi olur ama oyunun mekanikleri bana çok kütük gibi geldi. Beğenmedim.

  • Rica ederim. ;)

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.