Şimdi Ara

New World Oyunun Türkçe Dil İle Gelmesi için Destek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
10.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkçe gelmesini İngilizce bilmeyen dürüst oyuncular için istesem de KO, BDO ve Metin2 gibi oyunlardan küfürbaz MMO tayfasını bol bol çekeceğinden pek de istemiyorum.

    Bu haliyle bile chatte sohbet değil sade Türkçe küfür ve drama dönüyordu. Guild Wars 2'nin community'si gibi chatte dost canlısı bir ortam oluşsun isterim açıkcası.

    Zaten hardcore grind değil, Guild Wars 2 gibi casual bir MMORPG olacak, çalışanlara ve çok vakti olmayanlara da hitap edecek gibi duruyor.

  • arkadaşlar oyun ücretsiz değilki velet tayfa doluşsun

    ayrıca kendi dilimizde oynamak istiyoruz ne var bunda ruslarda istedi böyle bir konu açtı sen igilizce biliyorsan destek vermiceksen yorum yapmana gerek yok gereksiz problem cıkartıyorsunuz

  • Şu konuyu baltalamaya çalışanlar kadar utanç duyduğum bir topluluk yok bloklayıp geçiyorum, ingilizcem var ama kendi anadilimde oynamaktan daha fazla keyif alıyorum hikayesi, diyalogları, görevleri olan bir oyuna hakim olmaktan evrenini keşfetmekten zevk alıyorum bilmediğim kelimeleri çevirmekle uğraşmak zorunda değilim belki siz casual gamersiniz her şeyi otomatiğe bağlayıp yarım saat açıp kapatacaksınız onu isteseydik biz de yapardık zaten. Yok küfür ediyorlarmış yok metin2 gibi olacakmış, ingilizce öğreninmiş şu küçük dünyalarından herkese buyruk vermeyi seviyorlar Gerçekten bahsettiğiniz toxic oyunculardan beter bir topluluksunuz.

    Her neyse, konuya ilgili arkadaşlar destek verelim umarız Türkçe dil desteğiyle çıkış yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi bir kahvehaneye gidip okey oynaman...

  • Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt

    Sebebi Türk topluluğunun genel olarak kanser olması. Daha fazla Türk oyuncu çekmemek için eklemiyorlar genelde. Rusça’da yüksek ihtimal o yüzden sonradan eklendi. WoW’da general chatte Türkler bütün gün ana avrat birbirine sövüyor, chati hiç durmadan gereksiz yere işgal ediyor, milliyetçilik kasıyor, ırkçılık yapıyor.


    ne yazık ki insanımız sanal ortamda genel olarak iğrenç. Yabancılarda da var aynı şey tabii ki ancak bizde bunlar grup/toplu halde yapılıyor. Bir yabancı kendi başına söverken bizimkiler guild kurup guild olarak başkalarına sövüyorlar. Bu yüzden online oyunlarda itibarımız aşırı düşük.


    ben de açıkçası çok Türk oyuncu görmek istemem. Lol’de anama sövülmeden 1 maç oynamamışımdır heralde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alex59 kullanıcısına yanıt

    Resimdeki yazı doğru da. Attığın yer yanlış. Oyun zaten Türk oyunu olmadığı için Türkçe olmaması dilini yoketmez. Zibilyon tane Türkçe desteği olmayan oyun var.


    Türkçe dil desteği dileneceğine kendi oyununu üret, Türkçe yap.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklemesinler ki bu millet biraz da olsa ingilizce öğrensin. Bu bizim milletteki oyunlara TR yama saplantısını da hiç anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leş bir oyun

    çöp bir oyun

    yazık harcanan paraya, emeğe, zamana...

    oysa ki, amazon game studios 'un başına beni koysalar, dijital oyun tarihini değiştirebilirdik...

    hala gaç değil Jeff !

  • Amazon'un ilk betada oyunu twitcherlara belli bir ücret karşılığı para verip oyunu hype bir şekilde tanıttıran ve ikinci betada ise yüzüne bakılmayan ve oyun tamamen çıktıktan sonra da oyuncu sayısı az diye bedava olacak bir oyun için Türkçe dil desteği getirtmeye değmez. Büyük bir umutla beklemiştim bu oyunu fakat tamamen bir hayal kırıklığı oldu. Optimizasyon yada diğer sorunlar değil oyunun direk kendisi olmamış oynanabilirlik çok zayıf.

  • Üstteki yorumlara katılıyorum. Oyun grafik hariç diğer tüm yönlerden çok zayıf. Open Betada 2 gün oynadım ama gram sarmadı. Yılların knightçısı olarak mmorpg olarak şu sıralar önerebileceğim black desert online. Ama rise online bekliyorum geriye başka umut kalmadı malesef. Yazık amazona harcadıklara paraya yazık.

  • hetşat kullanıcısına yanıt

    kesinlikle

    yaş ortalaması düşer  casual playerları da üzer.


    Oyunun akıbeti 6 aya belli olur belki valheim gibi olacak, duruma göre playerbase'deki harekete göre eklenebilir

  • oyuna bu kadar kötü yorum yapanlar hangi mmorpg yi oynayıp beğeniyorlar acaba merak ediyorum. Metin2 ko falan değildir umarım. Yurtdışında 40$ olan oyunu steamin türkiyeye 110₺ ye satmasına bence şükredin sonra beğenmiyosanız metin2 falan oynayın.

  • Türk cok oldu mu boku cikar bosver ingilizce kalsin kaliteli elemanlar gelsin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    İngilizce evrensel dildir gidin öğrenin egitimsizler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aman sakin gelmesin Türkçe desteği lütfen. Türkçe olan oyunların toxic kitlesi ortada lütfen yapmayın. Oyunun fiyatı bizim ülke için nimet değerinde birde Türkçe olursa ortamın içine ederler.

  • hetşat kullanıcısına yanıt
    Başarılı Türk guildleri genelde yabancı serverlarda international olarak devam ederdi wowda. Gchatte ing olurdu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dytonius

    Amazon'un ilk betada oyunu twitcherlara belli bir ücret karşılığı para verip oyunu hype bir şekilde tanıttıran ve ikinci betada ise yüzüne bakılmayan ve oyun tamamen çıktıktan sonra da oyuncu sayısı az diye bedava olacak bir oyun için Türkçe dil desteği getirtmeye değmez. Büyük bir umutla beklemiştim bu oyunu fakat tamamen bir hayal kırıklığı oldu. Optimizasyon yada diğer sorunlar değil oyunun direk kendisi olmamış oynanabilirlik çok zayıf.

    İkinci beta 3 gün kardeşim. 3 Gün için nasıl yüzüne bakılmadı diyebiliyorsun? Parayla satılan bir betaya göre iyi bir etkileşim aldı bence New World.

  • hetşat kullanıcısına yanıt

    3 günlük beta ücretsiz olmasına rağmen kimse suratına bakmadı. İlk betada herkes para verdi aldı evet fakat beta olduğu için iade edilebiliyordu. O yüzden de dediğimin arkasındayım hala.

  • Kelise kullanıcısına yanıt

    Haklısınız, LoL’de ki kanser kitle yüzünden bende bırakmıştım. Sinir mi oluyoruz eğleniyor muyuz belli değil. Aynısı Town of Salem diye bir oyun içinde geçerli. Konuşma ağırlıklı olan bir oyunda sırf oyunun mekaniği gereği birini öldürdüm diye küfür eden mi dersin, kendi anasına söven mi dersin. Ohoo.


    Hiç unutmuyorum yabancılarla oynuyordum, oyunun metası gereği oyuna yön veren rol bendeydi. Bir hatam yüzünden masum birini asmıştık, sonra bende ölünce dead chatte adamın dediği tek hakaret “Brain dead”


    Bak sadece bu. Benim hatam yüzünden adamın KOCA bir oyunu mahvoldu dediği tek şey brain dead.

    MMO konusundayız diye mmo yazdım ama en azından singleplayer oyunları Türkçe olmalı bence. Türk oyuncu sayısı azımsanacak bir düzeyde değil çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 15 Eylül 2021; 16:44:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.