Şimdi Ara

New Star Soccer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler var mı benden başka oynayan ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

New Star Soccer: Kariyerin Sonu

New Star Soccer'da, kariyerin 38 yaşında sona eriyor. En fazla 38 yaşına kadar oynayabilirsin.

New Star Soccer ilk olarak 2009 yılında piyasaya sürüldü. O zamandan beri hem mobil cihazlarda hem de PC'de popüler bir futbol menajerlik oyunu olmaya devam ediyor.

Oyun, düşük liglerden başlayarak bir futbolcunun kariyerini yönetmene olanak tanır. Takım seçmelere katılabilir, sözleşmeler imzalayabilir ve sahada becerilerini geliştirebilirsin. Kariyerin boyunca ulusal takım için bile oynama şansın olur.

Ancak tüm iyi şeylerin bir sonu olduğu gibi, New Star Soccer kariyerinin de bir sonu var. 38 yaşına bastığında, oyuncun emekli olmaya zorlanır. Bu, kariyerinin zirvesinde olsan bile geçerlidir.

Emeklilikten sonra, oyunculuğunla kazandığın parayı yönetmeye odaklanabilirsin. Ayrıca antrenör olarak bir kariyere başlayabilir veya oyundaki diğer özelliklerin keyfini çıkarabilirsin.

Ancak sahada oynama günlerin maalesef sona erdi.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben oynuyorum ama 10 maçtan sonra 1,8 TL istiyor kredi kartı olmadığı için malesef tam zevk alamıyorum
  • oynuyordum da birsey yetersizmis parayla almam gereken birsey vardi bende ciktim oyundan dururoyr ama telde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Ben oynuyorum ama 10 maçtan sonra 1,8 TL istiyor kredi kartı olmadığı için malesef tam zevk alamıyorum

Ben satın aldım hocam inanın değiyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Gezmiş

quote:

Ben oynuyorum ama 10 maçtan sonra 1,8 TL istiyor kredi kartı olmadığı için malesef tam zevk alamıyorum

1 $ yani.. merak ettigim sey su:

ben satin aldigimda sinirsiz devam edebiliyor muyum? yani tum oyun boyunca benden 1 kere mi satin almami istiyor?

boyleyse bende satin aliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

quote:

1 $ yani.. merak ettigim sey su:

ben satin aldigimda sinirsiz devam edebiliyor muyum? yani tum oyun boyunca benden 1 kere mi satin almami istiyor?

boyleyse bende satin aliyim

Evet hocam benim 10. kariyer olmuştur herhalde hatta hava durumu şeyi falanda var onuda satın aldım ben.

• hadi ya bende aliyim o zman saolasin (: bu oyunu ilk laptopda oynadim gecen sene sanirim , baya sevmistim telefonda da iyi olur
  • quote:

quote:

Para sorun değil para var ama kredi kartı yok, paypaldan yapabilsem iyi olur ama olmuyor
  • aldığıma alacağıma diyorum , 2. kez 38 yaşına gelince arkadaşlar anca bıraktı oynamayı fas ligine bile gittik , tüm uluslararası şampiyonlar ligi tarzı kupaları aldık bıkmadılar , en sonunda "extreme road trip 2" ye geçtik bakalım o ne kadar sürcek...
  • herşeyiyle satın aldım. neyi var neyi yok aldım. ayakkabıda aldım. oyun çok güzel. apple store da ilk gördüğüm an kaçırmadan indirdim zaten. verdiğiniz 1$ a değer gerçekten. yalnız benim ipod touch da yaş 30 küsüre gelince oyundan atma sıkıntısı yaşıyorum. ama ipad de sıkıntı yok devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeuENO

herşeyiyle satın aldım. neyi var neyi yok aldım. ayakkabıda aldım. oyun çok güzel. apple store da ilk gördüğüm an kaçırmadan indirdim zaten. verdiğiniz 1$ a değer gerçekten. yalnız benim ipod touch da yaş 30 küsüre gelince oyundan atma sıkıntısı yaşıyorum. ama ipad de sıkıntı yok devam

Kariyer 38'de son mu buluyor ?
  • quote:

quote:

herşeyiyle satın aldım. neyi var neyi yok aldım. ayakkabıda aldım. oyun çok güzel. apple store da ilk gördüğüm an kaçırmadan indirdim zaten. verdiğiniz 1$ a değer gerçekten. yalnız benim ipod touch da yaş 30 küsüre gelince oyundan atma sıkıntısı yaşıyorum. ama ipad de sıkıntı yok devam

şuana kadar 35 yaşı gördüm. bazen 0 dan başlıyorum değişiklik olsun diye

• quote:

quote:

quote:

şuana kadar 35 yaşı gördüm. bazen 0 dan başlıyorum değişiklik olsun diye

• kariyer modu satın almaya çalıştığımda cant purchased tarzında hata alıyorum. bu tarz bildiğiniz başka oyun varmı arkadaşlar ?
  • 1$ değiyor,çok sarıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.