Şimdi Ara

New Star Soccer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Evet beyler var mı benden başka oynayan ?

• 2007 senesinde pc de oynuyordum anılarımı depreştirdin
  • Ben oynuyorum ama 10 maçtan sonra 1,8 TL istiyor kredi kartı olmadığı için malesef tam zevk alamıyorum
  • oynuyordum da birsey yetersizmis parayla almam gereken birsey vardi bende ciktim oyundan dururoyr ama telde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Ben oynuyorum ama 10 maçtan sonra 1,8 TL istiyor kredi kartı olmadığı için malesef tam zevk alamıyorum

Ben satın aldım hocam inanın değiyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Gezmiş

quote:

Ben oynuyorum ama 10 maçtan sonra 1,8 TL istiyor kredi kartı olmadığı için malesef tam zevk alamıyorum

1 $ yani.. merak ettigim sey su:

ben satin aldigimda sinirsiz devam edebiliyor muyum? yani tum oyun boyunca benden 1 kere mi satin almami istiyor?

boyleyse bende satin aliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

quote:

1 $ yani.. merak ettigim sey su:

ben satin aldigimda sinirsiz devam edebiliyor muyum? yani tum oyun boyunca benden 1 kere mi satin almami istiyor?

boyleyse bende satin aliyim

Evet hocam benim 10. kariyer olmuştur herhalde hatta hava durumu şeyi falanda var onuda satın aldım ben.

• hadi ya bende aliyim o zman saolasin (: bu oyunu ilk laptopda oynadim gecen sene sanirim , baya sevmistim telefonda da iyi olur
  • quote:

quote:

Para sorun değil para var ama kredi kartı yok, paypaldan yapabilsem iyi olur ama olmuyor
  • aldığıma alacağıma diyorum , 2. kez 38 yaşına gelince arkadaşlar anca bıraktı oynamayı fas ligine bile gittik , tüm uluslararası şampiyonlar ligi tarzı kupaları aldık bıkmadılar , en sonunda "extreme road trip 2" ye geçtik bakalım o ne kadar sürcek...
  • herşeyiyle satın aldım. neyi var neyi yok aldım. ayakkabıda aldım. oyun çok güzel. apple store da ilk gördüğüm an kaçırmadan indirdim zaten. verdiğiniz 1$ a değer gerçekten. yalnız benim ipod touch da yaş 30 küsüre gelince oyundan atma sıkıntısı yaşıyorum. ama ipad de sıkıntı yok devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeuENO

herşeyiyle satın aldım. neyi var neyi yok aldım. ayakkabıda aldım. oyun çok güzel. apple store da ilk gördüğüm an kaçırmadan indirdim zaten. verdiğiniz 1$ a değer gerçekten. yalnız benim ipod touch da yaş 30 küsüre gelince oyundan atma sıkıntısı yaşıyorum. ama ipad de sıkıntı yok devam

Kariyer 38'de son mu buluyor ?
  • quote:

quote:

herşeyiyle satın aldım. neyi var neyi yok aldım. ayakkabıda aldım. oyun çok güzel. apple store da ilk gördüğüm an kaçırmadan indirdim zaten. verdiğiniz 1$ a değer gerçekten. yalnız benim ipod touch da yaş 30 küsüre gelince oyundan atma sıkıntısı yaşıyorum. ama ipad de sıkıntı yok devam

şuana kadar 35 yaşı gördüm. bazen 0 dan başlıyorum değişiklik olsun diye

• quote:

quote:

quote:

şuana kadar 35 yaşı gördüm. bazen 0 dan başlıyorum değişiklik olsun diye

• kariyer modu satın almaya çalıştığımda cant purchased tarzında hata alıyorum. bu tarz bildiğiniz başka oyun varmı arkadaşlar ?
  • 1$ değiyor,çok sarıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.