Şimdi Ara

New iPad 2017 vs iPad Air 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar! Şuan yurtdışındayım ve ipad air2 mi yoksa new ipad mi alayım diye düşünüp duruyorum. Aslında Mini 4 de düşünmüyor değilim :D

    128gb lik wifi model alacagım ve air2 ile new ipad bana aynı paraya denk geliyor.

    Sizce hangisini almalıyım?

    Benim için kameranın hiç bir önemi yok. Uzun süreli kullanım istiyorum en azından 2 3 yıl götürsün
    Şarj süresi de önemli bir günü rahat geçirmem gerekir.
    Sesinin pekde bi önemi yok.
    Performans önemli fakat oyun oynayan bir insan değilim, forumlarda takılır ve dizi film izlerim.
    Sürekli olarak yanımda taşıyacağım, akıllı telefon kullanmıyorum normal tuşlu bir telefonum var, öğrenciyim ara sıra pdf okumam gerekiyor.
    Ne almamı önerirsiniz?







  • Yanında taşıyacaksan mini 4 öneririm, oldukça kullanışlı ve hafif

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8-9 saat veriyor ipad air2 daha fazlasınıda verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufunqitos U kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde hoşuma gitti de pc felan taşımayı bırakıcam sadece ipad taşıma planım var o yüzden belki kücük gelebilir diye düşünüyorum, bir de performansı cok zayıfmış diğerlerine göre öyle bi duyum aldım. Daha doğrusu geekbench skorlarını görmüştüm :D
  • Ben olsam mini tercih etmezdim telefon ekranları neredeyse o boyutları zorlayacak tablete ideal boyu 10 inch adamlar başında belirlemişler standartı, peki ya yeni ipad mi air 2 mi bir kere performans sonuçları benzer bazı konular birbirlerine ufak farklar atıyorlar ancak yeni ipad kasası kalın, ekranında yansıma önleyici kaplama yok ama genelde baktığımızda ikisinin birbirine kayda değer bir üstünlüğü yok, yenisi biraz daha ucuz olduğu için belki tercihini kolaylaştırır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 11 Nisan 2017; 20:59:39 >
  • GreyParrot kullanıcısına yanıt
    Türkiyede daha mı ucuz? Ben şuan yurtdışındayım tam olarak aynı paraya denk geliyor. Sanırım tr de air2 satılmıyormul hiç bi yerde. Eskiden ne kadardı? Yani sizce air2 nin piyasa değeri daha mı fazla idi ? Veya şuan daha mu fazla ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alierent

    Türkiyede daha mı ucuz? Ben şuan yurtdışındayım tam olarak aynı paraya denk geliyor. Sanırım tr de air2 satılmıyormul hiç bi yerde. Eskiden ne kadardı? Yani sizce air2 nin piyasa değeri daha mı fazla idi ? Veya şuan daha mu fazla ?

    Şimdi ABD üzerinden konuşursak air 2'nin başlangıç fiyatı 399$ idi, bu yeni ipadin en düşük modelini 329$ olarak fiyatlardırmış apple avrupada da durum değişmez elbet aralarında fiyat farkı vardır. Türkiyede teknoloji marketlerinde air 2 daha pahalı gözüküyor fiyat güncellemesi yapacaklarını zannetmiyorum, fiyat-değer kafanızı karıştırmasın sadede bakalım, yenisi az bir miktar daha hızlı, air 2 ise daha ince hafif parlmayı azaltıcı yüzeye sahip seçiminizi yapın ha ben avrupada olsaydım pro 9.7 alırdım tabi bütçeniz veya cihaza biçtiğiniz değer bu civarları geçmeyecekse dediğim gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 11 Nisan 2017; 23:59:40 >




  • Yeni iPad 9,7 2017 2 gündür kullanıyorum.

    Artları: A9 işlemci ve Air 2 den çok daha güçlü hoparlörleri. Yükses ses ve temiz baslar veriyor..Batarya süresi en az 1 saat daha iyi.

    Eksileri: Ekran kesinlikle cam değil. Parmağınızla tıklatırken resmen plastik mika gibi bir malzemeden yapıldığı çok aşikar.

    Ekran parlaklığı 500 nit. Air 2 ve mini 4 den daha parlak ama neye yarar. Renk doygunluğu Air 2 nin çok gerisinde. Yansıma yapan bir ekran.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarla ne is yapiyorsunuz bilmiyorumda kendi acimdan su telefonu alayim artik bilgisayar tasimayacam, su tableti alayim artik bilgisayar tasimayacam diye kac sefer heveslendim. Hepsi bos cikti. O bilgisayar tasinacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhoneDo beyciğimin güzel bir sözü var. "Wait this is a bait". Yeni iPad 2017 tamamen saçmalık. Yeni iPad tanıtılmasını bekleyeceğim olmazsa bende iPad 2017 alabilirim ne yapayım. 2. el de güzel Mini 2'ler düşüyor ama ekranı küçük. Değmez. :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 4 Mayıs 2017; 19:42:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

    8-9 saat veriyor ipad air2 daha fazlasınıda verir.

    Zannetmiyorum Apple bir özellik koyacak ve bu özelliği söylemeyecek? Sanmam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    iPhoneDo'nun videosunu bende izledim ama izledikten sonra aldım heves edince

    Ekran parlaması fazla doğruya doğru kardeşimde air 2 var farklılık olsun diye yeni modeli aldım kendime. amazon'da da bakiyem vardı birazhttps://www.amazon.com/gp/product/B00TEVGK3M/ şu klavyeyi de aldım ilerideki planım laptop taşımadan sunucuda kodumu yazmak olacak :D codeanywhere diye bir platform var applerini kullanıp bakacağım nasıl olacak.

    Pek güneş ışığı görmediğim için yansımayı umursamadım alırken. Cihaz güzel Apple ürünü kullanmayı özlemişim onu anladım adamlar batarya olayını harika çözmüş zaten. Aletin ekranı kapalıyken pil gitmiyor neredeyse hayran bıraktı beni. Bundan sonra full Apple'a döneceğim zaten Linux'ta takılıyorum paso Mac OS de üzmez beni hele rahata ereyim ekonomik olarak.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.