Şimdi Ara

-----NEW FIESTA TEAM-----yeni kasa '''fiesta''' bilgi ve paylaşımlar----- (1073. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.749
Cevap
51
Favori
1.951.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şehir içi 9
    şehirler arası 7

    Ankara da çok trafik olmuyor ve yollar hep düz.
    başka bir şehirde özellikle şehir içi kesinlikle daha fazla çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekksl6

    quote:

    Orijinalden alıntı: muratdarı

    2011 FİESTA TITANİUM USB BAĞLANTISI VARMI? VARSA NERESİNDE? TEŞEKKÜRLER


    Baya ortada aslında yeri...Göze çarpmadıysa muhtemelen yoktur...
    el frenin altında çamak girişinin yanında aux deliği ile yanyana(varsa)

    AUX UN YANINDA YOK OZAMAN YOK TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 392012

    şehir içi 9
    şehirler arası 7

    Ankara da çok trafik olmuyor ve yollar hep düz.
    başka bir şehirde özellikle şehir içi kesinlikle daha fazla çıkar.

    Bence senin güzargahında olmuyor, 1.25 aracımda 8.4 lt'deyim şu anda.. Ama kısa mesafede (5km) işe git gel şehiriçi güzargahı bu. Gimat-Demetevler (Demet Park) arası trafik çok yoğun oluyor. Benim yaza doğru bir umudum var, 8 lt'nin altına çok rahat indiririm bu aracı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 392012

    şehir içi 9
    şehirler arası 7

    Ankara da çok trafik olmuyor ve yollar hep düz.
    başka bir şehirde özellikle şehir içi kesinlikle daha fazla çıkar.

    Benim 12 gösteriyor İzmir'deyim . Aslında daha acemiyim arabayı devirsiz kullanmamdanda kaynaklanıyo olabilir bide arabaya alışana kadar kullandığım yer sürekli yokuş olduğundanda kaynaklanıyo sanırım
  • 1.25 fiesta alıpda memnuniyet durumunuz nasıl. acemi sürücü olduğum için acaba yokuşlarda kalkışlarda sıkıntı olur mu
  • Ben acemi sürücü değilim, yani yokuşta kalkış dediğiniz şey tamamı ile gaz debriyaj uyumu, öyle zayıf falan kalmıyor araç.. Güçsüz de değil, ben şehirçi kullanıyorum daha da çok yeni, belki uzun yolda anlarım nasıl olduğunu.. Tek başıma olduğum için ve araç da yüklü olmuyor bu nedenle zaten benim için en ideali 1.25'di..
  • arkadaşlar bir sorum olacak aracım 30.000 km de. sağ ön lastik küçük bir balon yaptı aracın garantisi devam ediyordu garanti kapsamında diye düşündüm servise gittim ve kullanıcı hatası diye garanti dışı dediler lastiklere. Lastik hankook 195/50r15 aracı alırken üstünde gelmişti. 2 lastik alcağım mecburen. Ne tavsiye edersiniz. Fiyat olarak en uygun lassa ve hankook
  • quote:

    Orijinalden alıntı: englishteacher54

    quote:

    Orijinalden alıntı: okko

    Önümüzdeki salı günü bırakacğaım servise ben arabayı bakalım ne diyecekler


    Sonucu buraya yazarsannız sevinirim.Bakalım size ne diyecekler.Bu arada ben de şu zamana kadar Opet dışında bir yerden mazot almadım

    Araci bigun biraktik. Birakirken asil belirttigim sorunumun yaninda arabanin sag kapisi cevresinden sesler geliyordu, frenlerim cok altta tutuyordu, arabamin cekisinde biz azalma hissetmistik bunlari hallettiklerini ama arabami bazen calisirken ilk calismada bogulma sorunuuyla bugun karsilasmadiklarini solediler. Arabamin birkac gun seviste kalmasini test etmek istediklerini solediler bende kabul ettim arkadas gayet ilgili bakalim ins cozulur. Bu arada benim bu islemleim garanti kapasaminda yapiliyor degil mi arkadaslar benden para istemezler umarim aracim 2011 model
  • quote:

    arkadaşlar bir sorum olacak aracım 30.000 km de. sağ ön lastik küçük bir balon yaptı aracın garantisi devam ediyordu garanti kapsamında diye düşündüm servise gittim ve kullanıcı hatası diye garanti dışı dediler lastiklere. Lastik hankook 195/50r15 aracı alırken üstünde gelmişti. 2 lastik alcağım mecburen. Ne tavsiye edersiniz. Fiyat olarak en uygun lassa ve hankook


    merhaba, ben de lastik almayı düşünüyorum, fiyat olarak en uygun lassa gibi michelin goodyear fiyatları uçmuş bir set lastiğe 1100 1200 diyorlar.
    Lassa kullanan bunu almayın diyen var mı acaba?
    gerçi benim lastik ölçüsü sorunlu lastik ölçüsü 195/45/R16 dar yanak ama ben bir dezavantajını görmedim jantları değiştirmiycem bu yüzden.

    herkese iyi forumlar.
  • Aracimi aldim arkadaslar falat dedigm problemle karsilasmadiklari icin birsey yapamadilar ama butun servis sikintiyi baya merak ettiler eger sikintiyi yasayip cozen olursa burdada haber verirse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende Fiesta'cı oldum arkadaşlar gerçi arabayı henüz teslim almadık.Çorlu'da oturıyorum Lüleburgaz'dan 29.700'e 1.2 Trend baz model aldık sözleşme yaptık arabanın gelmesini bekliyoruz,forumuda yeni keşfettim, artık buradan tecrübelerinizi okuyacağım,önceki aracım Fiat Palio 2000model idi.
  • @ertank07, hayırlı olsun.

    Ben de aldım. 1.25 trend baz modeli. %0 faiz kampanyasından faydalanarak aldım. Bundan önce iki tane araç geldi geçti. Ama onlar ikinci eldi. İlk defa sıfır araba alıyorum.
    Araba haftaya salı ya da çarşamba gelecek. Dört gözle bekliyorum :)

    Yalnız fiesta forumuna pek ilgi yok. Anlaşılan Fiesta'sını alan bir daha foruma uğramıyor. Tecrübeli arkadaşlardan kullanım tavsiyeleri bekliyorum. Arabayı teslim alırken anlatacaklardır kuvvetle muhtemel. Özellikle dikkat etmemiz gerekenler neler? Cevaplarsanız teşekkür ederim.

    Bide internetten araştırırken sıfır arabalarda bile arada sıkıntılar olabildiğini gördüm.
    Örneğin http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1110258/ford-hatali-arac-satmislar/z9w4n bu linkteki araç gibi. Kaput boyalı satılmış.
    Bu gibi sıkıntıları ilk başta tespit etme adına neler yapabiliriz.
    Tekrar teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerbekir -- 16 Mart 2012; 13:53:05 >
  • Ford müşteriyle ilgileniyor gibi yapıyor ama umrunda değil bence servisler hep ilgisiz adamlar müşteriye öküz gibi davranıyorlar ama hala servis olarak kalabiliyorlar demekki Ford'un yaptırım gücü yok demekki parayı veren her zaman düdüğü çalıyor.
  • Arkadaşlar selamlar...

    Fiestam ile 13 bini devirdim ama bugünlerde canımı sıkan bir durum var. Geçen gün yağı kontrol ettiğimde gördüm ki biraz eksiltme yapmış gibi. Yağ çubuğundaki iki çizginin en altında. Hatta alttaki çizginin 0,5 mm daha aşağısında bile diyebilirim.

    Kullandığım yollar çok iyi yollar değil. Toz yutuyoruz yani. Ben yağ değişimi taraftarıydım ama ısrarla 15 bin bakımına kadar dokunmamı söylemişlerdi. Dokunmadım.

    Şimdi takviye yapmayı düşündüm ama en iyisi erken girmek galiba bakıma.

    Kolay gelsin, hayırlı sürüşler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K-ompLo

    Arkadaşlar selamlar...

    Fiestam ile 13 bini devirdim ama bugünlerde canımı sıkan bir durum var. Geçen gün yağı kontrol ettiğimde gördüm ki biraz eksiltme yapmış gibi. Yağ çubuğundaki iki çizginin en altında. Hatta alttaki çizginin 0,5 mm daha aşağısında bile diyebilirim.

    Kullandığım yollar çok iyi yollar değil. Toz yutuyoruz yani. Ben yağ değişimi taraftarıydım ama ısrarla 15 bin bakımına kadar dokunmamı söylemişlerdi. Dokunmadım.

    Şimdi takviye yapmayı düşündüm ama en iyisi erken girmek galiba bakıma.

    Kolay gelsin, hayırlı sürüşler.

    Motor ilk kilometrelerde surtunme fazla oldugu icin yag eksiltebiliyor. Bu cok normal bir durum. Eger fazla bir eksiltme varsa servise kontrol ettirin. Servis gerekli gorurse yag takviyesi yapacaktir zaten. Bakim zamani gelene kadar yag degistirilmesine gerek yok bence.
  • Aracinizi cok tozlu yollarda kullaniyorsaniz hava ve polen filtresini daha sık periyotlarda degistirmenizi tavsiye ederim. Cok da maliyetli bir islem degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun yola çıkacağımda cep telefonumun GPS'ni kullanacağım, telefonu takacağım araç kiti almayı düşünüyorum,neresine takacağıma ve nasıl bir kit alacağıma karar veremedim, nette değişik şekillerde araç kitleri var.kullanan varsa tavsiyelerini bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duayen2

    Aracinizi cok tozlu yollarda kullaniyorsaniz hava ve polen filtresini daha sık periyotlarda degistirmenizi tavsiye ederim. Cok da maliyetli bir islem degil.

    Teşekkür ederim. Bunu daha önce düşünmemiştim. Uygulayacağım.

    Yağ tavsiyesi için de ayrıca teşekkürler...
  • Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
    Arabasını alan ve bekleyen arkadaşlarada hayırlıs olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle en eski fiestacılardan bir olrak sorularınız yarıdımcı olmaya çalışırım...
    Ayrıca sadece bize özel olan bir topluluğumuz var bu topluluk DH'da yani burada başlayıp devam eden bir dostluk aramıza bekleriz

    http://www.facebook.com/groups/fiestam/

    Bu linkten gruba ulaşabilirsiniz...
    Hem sorularınızı sorup hemde Yeni Fiesta sahiplerinin yararlandığı bir çok avantajdanda yararlanırsınız.Ayrıca buluşma ve etkinlikler ile Fiesta ile bir aktivite yapmış olursunuz...

    İyi forumlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murrz2643

    Ford müşteriyle ilgileniyor gibi yapıyor ama umrunda değil bence servisler hep ilgisiz adamlar müşteriye öküz gibi davranıyorlar ama hala servis olarak kalabiliyorlar demekki Ford'un yaptırım gücü yok demekki parayı veren her zaman düdüğü çalıyor.

    @murrz2643
    Eğer servisinizden memnun değilseniz bunu direk Ford'a bildirin sizinle ilgilenen servisteki mekanik temsilcininde adını bir yere not edin ve şikayetinizi yapın ben İstanbul'da 3-4 serviste işlem yaptırdım ve iyi veya kötü bildirim yaptım kötü bildirim yaptığım yerlerde ilgi alaka değişti bundan emin olabilirsiniz Ford müşteri hattını arayıp şikayetinizi mutlaka bildirin...

    @K-ompLo
    Genelde araç ilk 5000 km yağ eksiltme yapar ondan sonra ciddi anlamda değişiklik olmaz.
    Ancak ilk bakım önemli yağınızı azda olsa tamamlayıp bakımdan sonraki durumu takip edin eğer hala sorun varsa servise danışın derim.

    @hackerbekir
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun...
    Aracı teslim alırken iyice sağına soluna bakın boyanan yer varsa özellikle ışık altında belli olur.Aracınızın geliş tarihi bellidir geldiğinde gidip kontrol edebilirsiniz eğer içime sinmez derseniz en kesin yol güvendiğiniz bir yer varsa boya ölçüm ve genel kontrol yaptırıp ekpertiz raporu alabilirsiniz buda tahmini 250 tl tutar....
  • 
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.