Şimdi Ara

New Balance Iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun panoradaki magazasinda gordum de gorunumu gayet iyi geldi. Sportif gorunuyor. Peki dayaniklilik olarak nasildir? Spor yapmagacagim, gunluk kullanim icin kullanacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam rahat guzel bir ayakkabi.herkeste olmasi beni rahatsiz etmiyor diyorsaniz alin pisman olmazsiniz.ben memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowyy

hocam rahat guzel bir ayakkabi.herkeste olmasi beni rahatsiz etmiyor diyorsaniz alin pisman olmazsiniz.ben memnunum.

Benim cevremde cok tercih edilen bir ayakkabi dehil. Topu topu 5 kere gormusumdur.

• Ben tipini beğenmediğim için kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım çok çok rahat bir ayakkabı olduğunu söylüyorlar.
  • Bende 2 tane var bi tanesi top oynamak icin eskidi.artik biride normal giymek icin cok kral ayakkap

• quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Dun panoradaki magazasinda gordum de gorunumu gayet iyi geldi. Sportif gorunuyor. Peki dayaniklilik olarak nasildir? Spor yapmagacagim, gunluk kullanim icin kullanacagim.

gayet hoş ve rahat bir ayakkabıdır yalnız dayanıklılık konusunda aynı seyi diyemem bana çok dayanmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexterr41

quote:

Dun panoradaki magazasinda gordum de gorunumu gayet iyi geldi. Sportif gorunuyor. Peki dayaniklilik olarak nasildir? Spor yapmagacagim, gunluk kullanim icin kullanacagim.

gayet hoş ve rahat bir ayakkabıdır yalnız dayanıklılık konusunda aynı seyi diyemem bana çok dayanmıyorlar

eski bir new balance satıcısı olarak şaşırdım eğer ayağınız taraklı ise normaldir yada tek ayakkabımı giyiyorsunuz hergün ben yaklaşık 1,5 senedir 360 modelini kullanıyorum sadece süet kısımlarının rengi atdı başkada bişey yok makinaya attığım halde hic bişey olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    New balance mı Adidas mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • New balance i lacoste satin aldi artik lacostea da uretim yapiyor. Ayakkabilari cok rahat ve saglam. Spor salonu icin nb vardi gecenlerde baktim lacostea da nb nin aynisi var. Bide o nu aldim 10 numara ayakkabi. Nb kalitesi lacoste logosuyla cok hos oldu.

Ozet: alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

quote:

quote:

eski bir new balance satıcısı olarak şaşırdım eğer ayağınız taraklı ise normaldir yada tek ayakkabımı giyiyorsunuz hergün ben yaklaşık 1,5 senedir 360 modelini kullanıyorum sadece süet kısımlarının rengi atdı başkada bişey yok makinaya attığım halde hic bişey olmadı

yok hatta toplasan 8 9 kere giymişimdir önünde ki plastik kısmı açıldı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

quote:

quote:

yok hatta toplasan 8 9 kere giymişimdir önünde ki plastik kısmı açıldı

410 modelidir o muhtemelen keşke o modeli almasaydınız :(

• Selam, Boyner.com.tr üzerinden "New Balance MLAZRMM Performance Future Koşu & Antrenman Ayakkabısını" satın aldım. Linkini aşağıda veriyorum. öncelikle belirtmek isterim ürünle ilgili yeterli bilgiye ulaşamadım. Kime hitap eder vs

normalde 41 numara giyiyorum. Bu markanın ayakkabılarının kalıpları dar mı? ( nitekim NIKE ayakkabılarda, 41 giymeme rağmen 42 alıyorum ) Ayaklarım taraklı. Ayakkabı parmaklarımı biraz sıktı. bir üst numarayı mı almayalım, yoksa biraz kullanıp açılmasını mı beklemeliyim. Ayrıca diğer bir konuda; koşuya veya yürüyüşe yeni başlayan az koşan biri için iyi bir model sayılır mı ( taban kalınlığı bakımından ). Başka modellere mi bakmalıyım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ürün linki :https://www.boyner.com.tr/new-balance-kosu-antrenman-aya-680710

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.