Şimdi Ara

New 3DS XL + Pokemon X ve Omega Ruby SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Az kullanilmis cihazimi satiyorum. New 3DS XL Amerika (NTSC U) modelidir. eShop'tan Avrupa fiyatinin neredeyse yarisina oyun alabilirsiniz.Icinde Pokemon X ve Omega Ruby yukludur. 250 gun sureli PokeBank hesabi vardir. Icinde nadir ve shiny pokemonlar da var. Theme Store'dan alinma Monster Hunter 4 temasi var. Yaninda 16GB Toshiba hafiza karti ve orjinal sarj aletiyle birlikte gonderiyorum. Urun sifir ayarinda sadece resimde goruldugu gibi alt kapaginda ufak bir cizik var. Alt kapagi degistirilebilir ve gayet ucuz oldugu icin sizi rahatsiz ederse kolayca degistirebilirsiniz ki takintili bir insan degilseniz rahatsiz etmeyecektir zaten resimde rahatca goruluyor. Sanirim diyeceklerim bu kadar Ankara ici elden teslim veya alici odemeli kargoyla gonderebilirim.

SATILDI

New 3DS XL + Pokemon X ve Omega Ruby SATILDI New 3DS XL + Pokemon X ve Omega Ruby SATILDI New 3DS XL + Pokemon X ve Omega Ruby SATILDI New 3DS XL + Pokemon X ve Omega Ruby SATILDI New 3DS XL + Pokemon X ve Omega Ruby SATILDI New 3DS XL + Pokemon X ve Omega Ruby SATILDI New 3DS XL + Pokemon X ve Omega Ruby SATILDI New 3DS XL + Pokemon X ve Omega Ruby SATILDI New 3DS XL + Pokemon X ve Omega Ruby SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Les Livres Noire -- 22 Mart 2016; 21:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Rezerve edilmistir.

hangi tarihe rezerver edildi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Les Livres Noire -- 22 Mart 2016; 13:45:16 >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.