Şimdi Ara

[SATILMIŞTIR] NEW 3DS XL CFW Lİ KIRIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILMIŞTIR] NEW 3DS XL CFW Lİ KIRIK

Pil şiştiğinde atmıştım ancak yeni pil almak yerine voltaj regülatörü ile usb kabloya bağlayaraktan kullandım. Böylelikle pile zarar verme derdi olmadan kesintisiz bir şekilde oynanabilir veya bir powerbank ile normalden çok daha uzun süre şarjı dayanabilir. Voltaj regülatörü sökülerek konsol eski haline geri getirilebilir, pil takıp normal kullanılabilir.

Ön tarafta hafif çizikler vardır. Cihazdaki soyulmalar bütün new 3ds xl lerde kronik, iki tane new 3ds xl kullandım ikisinde de bu sorun kendiliğinden ortaya çıktı. Cihazın kendisinde en ufak bir sıkıntı yoktur, sıkıntısız çalışmaktadır. Soyulma haricinde darbe, düşme vs görmemiştir. Kendim içini açıp kontrol ettim. Tuşları ve dokunmatiği sorunsuz çalışmaktadır.

Yedek kalemi, konsola uygun şarj cihazı ve arka kapak yanında verilecektir.

Cihazın durumunu düşünerekten fiyatı düşük tuttum. Hem old hem de new 3ds kullanmış birisi olarak, 3ds deki 3 boyutlu oyunları çok daha rahat (yüz takipli 3d görüntü-super stable 3d) ve ucuza oynamak isteyenlere cihazımı öneriyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kolay kolay hiç bir ilana yorum yapmam ancak cidden bu cihaza 3500 lira mı istiyorsunuz? Hayır bir de fiyatı düşük tuttum demişsiniz. İroni mi yapıyorsunuz ciddi misiniz anlamadım gerçekten.

• Gerçekten geçen gün gördüm canım sıkıldı. Temizi bile maks 2k edecek n3dsxl cihazı piyasası böyle insanlar yüzünden 4-5 oldu. Ulan pili yok, kamerayı yok etmiş hala utanmadan 3.5 istiyor dkkddk. Çok yazık ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyata imkansız.

• Hurda niyetine gider bu ancak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekranı da kırık olsaydı en az 4000-4500 e rahat satardınız.

• 300tl verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] New Nintendo 3DS XL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ketchup. kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi vermişsiniz :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Piyasayı bu hale ben getirmedim, tamirci bir arkadaşa forum dışından verdim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.