Şimdi Ara

Nevşin Mengü'nün ırkçı twitleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kabus2224 kullanıcısına yanıt

    Bilemem artık. Gündüz vakti çocuğunu gezdiren kadınlara falan saldıran afganlari inceleyen bi makale okumuştum ekşide. Bulursam atarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabus2224 kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Avrupa'dakinden daha fazla sorunlu göçmen bizde var, biz niye onlardan daha gerideyiz o zaman?

    Burda bi taşkınlık yaptıkları zaman halk hemen enselerine çöktüğü için. Avrupa'da aman ırkçı demesinler diye en azılı mülteciye bile bişey diyemiyolar.

  • Böyleleri var maalesef, en başta bizim çözüm bulmamız lazım.


    En çok mülteci bize geliyor çünkü.


    Valla en çok şaşırdığım şey, dünya'da kadın hakları diye herkes bağırıyor, ama şu tecavüze ciddi caydırıcı bir ceza veren hiçbir yerde yok. Hapis çözüm olmuyor işte, başka bir şeyler lazım.


    Fransa daha tecavüzü 1980 yılında suç saymaya başladı örneğin. Kanada'daki tecavüz vakaları dünya toplamının %6'sına tekabül ediyor. Bunlar en çok kadın hakları diye haykıran ülkeler. Hayatları yalan bu medeni vampirlerin. :)


    Zaten çektikleri her reklam, dondurmasından arabasına kadını cinsel obje yapmak üzerine. Buna ayar oluyorum, benden daha fazla kadın hakkını savunan yoktur. Yetkim olsa kadını cinsel obje yapan her reklamı, her firmayı cezaya boğardım.


    Dondurma reklamı çekiyorsan dondurma tanıt kardeşim, ne erotik film çekiyorsun. Gerçekten çok kötü ya pazarlama mekanizmaları.

  • kaLpazan kullanıcısına yanıt

    Ama halbuki göçmenlere karşı en ağır yaptırımları alıyor devlet, yani kimse ırkçı demez orada, üstlerinde böyle bir baskı yok.


    İngiltere geçenlerde bir yasa çıkardı, yasa dışı göçmene hapis vs. gibi. Avusturalya bir bildiri yayınlamıştı, burası sizin toprağınız olamaz, buraya gelemezsiniz gibi bir şeyler yazıyordu tam hatırlamıyorum. Forumda da konusu vardı hatta.


    Yani batı dünyası zaten resmi olarak ağır tedbirler alıyor, halk üzerinde "ırkçı olursun" diye bir baskı yok. Türklere gelince güzel ırkçılık yapıyorlar hem, asıl tecavüzcülere yapsınlar o yüzden.  

  • https://eksisozluk.com/avrupadaki-genc-afgan-erkeklere-dair-yazi--7003774

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabus2224 kullanıcısına yanıt

    Nerde en ağır yaptırımları alıyor? İsveç'de seri tecavüzcüler bile üç beş hafta kamu cezası alıp çıkıyor. Almanya'da şehir meydanında bi sürü kadını taciz ve tecavüz ettiler, polis hiçbişey yokmuş gibi davrandı.


    Journeyman Picturesyoutube
    A Night In Cologne: A series of sexual assaults perpetrated by immigrants on New Year's Eve in Cologne changed Germany's welcoming attitude to refugees and economic migrants. For similar stories, see: How The Syrian Spaceman Fell To Earth https://www.youtube.com/watch?v=qlcC1VA2wSk The Rise Of PEGIDA In The UK https://www.youtube.com/watch?v=5QilJOxlV6E Pegida On Rise As Germany Divided Over Refugees https://www.youtube.com/watch?v=pXD0PGHFTVA Subscribe to journeyman for daily uploads: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=journeymanpictures For downloads and more information visit: http://www.journeyman.tv/film/6725/one-night-in-cologne Like us on Facebook: https://www.facebook.com/journeymanpictures Follow us on Twitter: https://twitter.com/JourneymanVOD https://twitter.com/JourneymanNews Follow us on Instagram: https://instagram.com/journeymanpictures A mob sexual assault on young female revellers on New Year's Eve turned Germany's celebrated tolerance of mass migration upside down. What happened and why was it hushed up? How has it changed the nation? Michelle describes how the assailants, supposedly refugees, "touched us everywhere they could, between the legs and at our breasts". Police and media initially downplayed the incident, but as days went by, Germans learned that more than 1000 complaints of sexual assault and theft had been lodged, with the alleged assailants being described as North African and Middle Eastern. Subsequently, the generosity that has seen Germany embrace more than a million new migrants in the past year, otherwise known as "Welcome Culture", is wearing thin. For Frauke Petry, head of the increasingly popular right wing Alternative Party for Germany, "it's time to wake up" to the way society is being changed by immigration. Left-wing feminist Alice Schwarzer fears that a "misguided tolerance" on race issues facilitated the violence, and the resultant backlash. "I am convinced", says Schwarzer, "that we have for the first time since 1945, a growing right wing movement." ABC – Ref. 6725 Journeyman Pictures is your independent source for the world's most powerful films, exploring the burning issues of today. We represent stories from the world's top producers, with brand new content coming in all the time. On our channel you'll find outstanding and controversial journalism covering any global subject you can imagine wanting to know about.
    https://youtu.be/qm5SYxRXHsI
  • kaLpazan kullanıcısına yanıt

    Tüm bunlara rağmen, vaka genelini göçmenlere bağlamakta zorluk çekiyorum. Bu ülkede tecavüz oranları daha Suriye'de bile iç savaş yokken çok yüksekti zaten. Avrupa'nın tecavüz başkenti denilen bir ülke.



    İsveç 2005 yılında tecavüz kapsamına giren eylemleri ve bununla ilgili yasaları genişletti. Ayrıntılar için tıklayınız

    Bu sebeple 2004 yılında her 100 bin vatandaşa oranla 25.2 kişide görülen tecavüz vakaları sadece bir sene sonra 2005 yılına gelindiğinde bir anda 41.9’a çıktı.


    Bu da gösteriyor ki bu oranın artışı mültecilerin ülkeye girişinden çok daha önce yaşandı.


    Yoksa gelen mülteciler arasında hiç suçlu yok hepsi birer sütten çıkmış ak kaşık dediğimden değil. :) Benim ülkemde de binlerce kalleş var dışarıdan gelmiş olan, avrupaya'da giden bi azınlık oluyor tabi.


    Ya batı zaten çıplaklığı medeniyet saymış bir toplum, bizde onların sadece bu yönünü örnek alıp gerisini atan özenti bir toplumuz. Tecavüz onlarda çok fazla olur normal, bu kadar kadını cinsel obje haline getirirlerse erkekler her pisliği yapar. Aynı sistem burada da uygulanıyor, şimdi bi laf etsem sen yobazsın derler. :) Hayır ağa, kadını milyonlarca sapıktan korumaktan yanayım. Bunun yolu da kadın hakları adı altında onları her alanda bir hayvanmışçasına cinsel obje yapmamaktan geçiyor. Yanı sıra, ağır cezalar, sağlam bir eğitim vs. gibi tedbirlerde gerekiyor hepsine katılıyorum.


    Ama bunların hiç biri olmayacak maalesef. Biz daha çok insanın canının yandığını göreceğiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 7 Mayıs 2022; 19:52:55 >
  • Irkçı mi ?
    Doğruları yazmış
    İngiltere ispanya bu göçmenleri doldurup afrikaya atıp geliyorlar Oralara bak istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arap yalamalarına göre tacizci afganlılara karşı olmak ırkkçılık..Ananızı bacınızı bol bol taciz edip bademlerler inşallah onu da çekip tik tok yapsınlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabus2224 kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla Avrupada tecavüz tanımı bizden farklı. Ufak tacizler bile bu kategoride sayılıyor.


    Ayrıca avrupada saldırıya uğrayanlar şikayet ediyor ama biz de çoğu kadın "adım çıkmasın" dediği için saklıyor.


    Onun dışında bu suçu işleyenleyenlerin uyruğu genelde orta doğulu oluyor.

  • kabus2224 kullanıcısına yanıt

    Gönderdiğin istatistik 2008 yılına ait, tecavüz oranının paylaşıldığı son yıl. O yıllarda ülkede fazla sayıda mülteci bulunmuyordu zaten. O zamandan beri Türkiye'de tecavüz oranları arttı. Kadınlara karşı cinayet ise neredeyse %400 arttı. Ama cinayetlerde artış sadece göçmen sayısına bağlı değil, her yıl düzenli olarak bir artış var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_basar -- 8 Mayıs 2022; 1:25:47 >
  • Ben, uykusuzluktan mıdır nedir, anlayamadım. Şu yazılanın tam olarak neresinde ırkçılık var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevşini beğenerek izliyorum biraz üstüne gidiliyor ama insanları da anlayabiliyorum. Nevşin bir ara Almanya'ya gelen Türkler için de o zaman onlarda gitsin demişti. Gelen gurbetçilerin çoğu Alman devleti onay vermişti öyle kaçak maçak işleri yoktu. Gurbetçilerle, Suriyelilerim karşılaştırmak büyük haksızlık.


    Birde gönderemezsiniz ki, hukuk böyle diyor, yasa böyle diyor diyordu. Buda insanları çok sinirlendirdi.


    Bence kendisi o kadar Nişantaşı, Mado taraflarında takıldığı için durumun farkında değil. Sadece Nevşin değil o aydın gezinen gazeteci , yazarlar filan hepsi durumun farkında değil. Hep siyasetçilere söylerler Çankaya'nın dışarısına çıkın diye ama bence kendileri çıksın önce.

  • Bazı arkadaşların okuduğunu anlayamama problemi var heralde.

  • Düşünmek ve algılamak herkesin sahip olmadığı kabiliyetler.



    Onca mülteciyi ülkeye dolduranlara, Sınırlarımızı başıboş bırakanlara yani hükümete, Cumhurbaşkanına tek bir laf etmeyenler bu insan müsvetteleri ile ülkeyi sanki Nevşin Mengü doldurmuş gibi hedef gösteriyor. Taliban Afganistan'ı yeniden el geçirdiği geçen sene olabileceklerden ilk Nevşin bahsetti ve yine sınırdan geçişleri ilk yayınlarında yer veren gazeteci.



    Nevşin Mengü gerçekçi ve uluslararası hukuk çerçevesinde konuşuyor. Hiçbir zaman güzelleme falan da yapmadı.



    Foruma katılalı birkaç ay olmuş hesap bana konu açıp Nevşin Mengü'yü karalayacak. Çöplüğüne geri dön.

  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Efe Aydal da bi video yaptı bu kadın hakkında, mültecilerin tacizlerini savundu diye, açtım baktım, aslında savunmamış, eleştirmiş.

    ulusalcı kesim ile liberal kesim iyice birbirine giriyor anlaşılan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Ulusalcı falann degil onlar ya dümdüz Akp aparatı.


    Şu konularda muhalefete muhalefet yaparak güya hem muhalefetin hem iktidarın üzerinde konumlanmış oluyorlar. Bu esnada resmen akp yalanlarını taktiklerini kullanıyorlar, bir süre tutar sonra patlar. Jahrein gibi olurlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 8 Mayıs 2022; 14:4:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitlerde pek ırkçılık göremedim, ben de sorun mu var acaba ? Garip😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nevşin mengü kim ya? Babası eski siyasetçi olmasa, bu sayede bağlantıları olmasa bunu hiç tanımayacaktınız.


    Piyasada tutunabilmek için parayı verenlerin maşası olmuş. Ben artık hiçbir gazeteciye güvenmiyorum. Yok bilmem kaç senelik gazeteciymiş yok doğruları konuşuyormuş falan filan. Hep yalan dolan. Bence hepsi belli kesimlerin yani onu besleyenlerin kuklası.


    Mesela akpyi her konuda destekleyen gazeteciler var bunların yaşantısı ve hayat tarzı akplilerin yanından geçmez. Chpliyim diye geçinenlerde aynısından var.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.