Şimdi Ara

Neutron akıllı hırsız alarmı ve ev otomasyonu sistemi inceleme videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  

     

    Neutron yeni nesil alarm çözümüyle geleneksel alarmların kullanım zorluklarını ve hantal işleyişini bir kenara koyuyor ve güvenlik sistemiyle akıllı ev çözümlerini harmanladığı çağımız standartlarına uygun bir kullanım vaat ediyor.
     
    Neutron akıllı hırsız alarmı ve ev otomasyonu sistemi inceleme videosu
     

    Bu alarm sisteminin en önemli farkı kurulumun ve sonrasında ek ünite eklemenin akıllı telefon yardımıyla kolay bir arayüz üzerinden yapılabiliyor oluşu. Evet isterseniz tuşlu panelle şifre girerek de işinizi çözebiliyorsunuz fakat akıllı telefon ile işlem yapmak o kadar kolay ki bir daha o panele döneceğinizi sanmıyorum.
     
    Neutron akıllı hırsız alarmı ve ev otomasyonu sistemi inceleme videosu 
     

    Sistem merkez ünite yanına isteğe göre eklenebilecek ek siren, anahtarlar, ip kamera ve uzaktan kontrol kumandalarından oluşuyor. Merkez ünitenin akıllı fonksiyonlarından yararlanabilmek ve alarm konusunda uyarılar alabilmek için ethernet kablosu ile ağa bağlamamız gerekli.
     
    Neutron akıllı hırsız alarmı ve ev otomasyonu sistemi inceleme videosu 
     

    Sonrasında tüm işlemleri beraberinde gelen tuşlu kumanda paneli veya akıllı telefon üzerindeki uygulama ile yönetebiliyoruz.

    Sisteme yeni bir aksesuar tanımlamak çok kolay bir şekilde yapılabiliyor. Her aksesuarın kendine has bir seri numarası var ve akıllı telefon üzerindeki uygulamada, aksesuar ekleme kısmında bu seri numarasının sisteme girilmesi yeterli oluyor.
     
    Neutron akıllı hırsız alarmı ve ev otomasyonu sistemi inceleme videosu 
     
    Buna pencere kapı anahtarları yanında isteğe bağlı olarak birden fazla konumlandıracağınız dış kapı sirenleri de dahil.

    Dış kapı sirenleri demişken kısaca değinmekte yarar var. Neutron’un akıllı güvenlik sisteminde ek dış sirenler tamamen kablosuz çalışıyorlar. Tamamen dememizdeki kasıt bilgi yanında elektrik için de kabloya ihtiyaç duymayıp enerjisini üzerindeki güneş paneli ile karşılayabilmesinden kaynaklanıyor.
     
    Neutron akıllı hırsız alarmı ve ev otomasyonu sistemi inceleme videosu 
     

    Ana ünite ve dış sirenler aynı zamanda akü ile beslendiklerinden elektrik kesintileri ve uzun süre güneş görmeme gibi durumlara karşı da hazırlıklılar. Akıllı alarm sistemine 8 kablolu 32 kablosuz olmak üzere 40 farklı bölge ve 40 farklı ip kamera bağlanabiliyor. Kablosuz ünitelerle haberleşebilmesi adına 868MHz frekans bandı tercih edilmiş. Neutron, bu frekansın çekim mesafesi ve sistem güvenliğine olumlu etkileri olduğunu belirtiyor.
     
    Eğer bölgelerden birinde alarm durumu oluşursa IP kameralarda 3 er adet resim ve alarm anından 10sn öncesini de kapsayan video görüntüsü alabiliyorsunuz.
     
    Neutron akıllı hırsız alarmı ve ev otomasyonu sistemi inceleme videosu 
     

    Bunların hepsi uzaktan kontrol edebiliyor oluşunuz da en önemli artılarından biri. Yani alarm oluştuğunda cep telefonunuza bir uyarı geliyor ve sonrasındaki durumların hepsini akıllı telefon üzerindeki uygulama ile yönetiyorsunuz. Uyarılar isteğe bağlı olarak uygulama, sms, sesli arama, e-posta ve alarm kontrol merkezine gönderilen siyanal olmak üzere 5 farklı yoldan iletilebiliyor.
     
    Neutron akıllı hırsız alarmı ve ev otomasyonu sistemi inceleme videosu 
     

    Uluslararası standartları desteklediği için akıllı alarm sistemini dilerseniz izleme servisi veren şirket ile kullanmanız mümkün. Türkiye’de hizmet vermekte olan izleme merkezleri Neutron akıllı güvenlik sistemiyle uyumlu çalışabiliyor.

    Konu güvenlik olunca iletişim büyük önem kazanıyor ve sadece yerel adsl ve fiber hattına güvenmek kimi zaman sorun yaratabilir.
     

    Bu gibi durumlar için merkez ünitede sim kart yuvası da yer alıyor ve eğer data hatta bağlarsanız ağ üzerinde kesinti yaşandığında sistem gsm şebekesi üzerinden iletişime devam edebiliyor. Olur da bir şekilde her iki kanalda da bağlantı sorunu yaşanırsa merkez ünite 512 farklı olaya kadar log kaydı tutarak bağlantı sağlanır sağlanmaz izleme servisi ve yönetici ile bu bilgiyi paylaşabiliyor.
     
    Neutron akıllı hırsız alarmı ve ev otomasyonu sistemi inceleme videosu 
     

    Sisteme dilerseniz 15 taneye kadar farklı kullanıcı tanımlayarak uzaktan kontrol işlemlerini yürütmelerini sağlayabiliyorsunuz. 16 adete kadar farklı tanımlanabilen RFID uzaktan kumanda ile de iş yeri veya eve giriş öncesi alarm kapatılıp açılabiliyor.
     

    Neutron akıllı hırsız alarmı ve ev otomasyonu sistemi inceleme videosu 
     
    Alarm sisteminde kumandalar için tek tek alarmı açma kapama, sms atma ve arama yapma görevleri seçilebiliyor. Sistem aslında akıllı bir ev yönetim aracı olarak da çalışacak şekilde dizayn edilmiş. Kablosuz olarak kapı, pencere anahtarları ve hareket dedektörleri eklediğiniz gibi akıllı elektrik anahtarları ekleyerek önceden tanımlanan şekilde dilediğiniz noktadaki ışıkların yanıp sönmesini veya farklı cihazların çalışmasını sağlayabiliyorsunuz.
     
    Neutron akıllı hırsız alarmı ve ev otomasyonu sistemi inceleme videosu 
     

    Örnek vermek gerekirse bu sistemde “Eğer hırsız ön kapıdan girerse hemen sireni çalma, arka odanın ışığını aç içerde biri var sansın ama olur da evi terk etmezse o zaman sireni çalmaya başla” gibi farklı olasıklıkları hesaba katan senaryolar oluşturulabiliyor.
     

    Kolay kullanım için uygulama üzerinde anahtarların farklı isimlendirilebilmesi de sağlanmış.

    Alarm sisteminin ip kameralar ile bütünleşik çalışıyor olması da tüm bu olup biten esansında olayı an an izlemenize olanak veriyor.
     

    Neutron’un yeni nesil akıllı güvenlik sistemi çözümü ev ve iş yerinde uzaktan izleme ve güvenlik önlemleri alma ihtiyacı duyan kişiler için akla gelebilecek her ihtiyaca cevap verebiliyor. Tamamı ülkemizde tasarlanan bu ürünün yetenekleri beğenimizi kazandı.
     

    Eğer ev ve iş yerinizde bir güvenlik çözünüme ihtiyaç duyuyorsanız Neutron’un akıllı güvenlik sistemi çözümüne mutlaka göz atın.
     







  • Güzel bir paylaşım olmuş. Yalnız fiyat bilgileri olsa daha iyi olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i.Macit

    Güzel bir paylaşım olmuş. Yalnız fiyat bilgileri olsa daha iyi olurdu.

    Liste fiyati 1035tl sanirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çılgınca fiyatıyla bir anda ilgi alanımdan çıktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowtr

    Çılgınca fiyatıyla bir anda ilgi alanımdan çıktı.

    hayir, fiyat makul.
  • Sitesinde 1 yıl AKM aboneliği diyor.
    Daha sonrasında ücretlendirme ne?https://www.neutron.com.tr/urun/nta-gna8540-kablosuz-alarm-seti/467

  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    Sana göre makul olabilir...
  • Ben bu kadar yıldır alarmcıyım sistemi ilk gördüğümde inanamıştım taki kullanana kadar.video da anlatınlan bütün özellikler mevcut.Fiyat olarak çok makul bu fiyata bu kadar özellik standartların dışına çıkılmış.

  • Buna tek seferlik mi para ödüyoruz, yoksa hizmet aldığımız süre boyunca aylık ödemeler mi var?

  • Bu ne eve virüs girerse mi temizliyor?
  • eve gelen hırsız, bu makineyi çalsa daha karlı olur valla.
  • Ev alarm sistemi almayı düşünüyorum konu çok faydalı olmuş gerçekten bu kadar özellikli akıllı alarm sistemi ilk defa duydum ve görüyorum muhteşem bişey konu 1 sene olmuş açılalı ama merak ettim acaba bu alarm sistemi sadece wifi internetlemi çalışıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen çöp , kullananlara sorun, birde neutron servisinde neden 300 tane arızalı panel sürekli oluyor onu araştırın. İnsanları yanlış yönlendirmeyiniz

  • 250 lira veririm
  • yeni uygulamasıyla iletişim sorunu çözüldü (neutron smart) yanlız ev alarm sistemine entegre kamera 5 para etmez 1 senede 2 kere yandı. kullanıcı hatası dediler verdiler elime:) içini açtım nasıl bişey diye koca kameranın içinde sadece silgi kadar bi çin işi anakart var bide onu sogutan 50 krş büyüklüğünde 1 fan hepsi bu 350,400 lira iyi gaskilliyolar. netice olarak kamera hariç güzel mobil ulaşım falan iyi. müşteri hizmetleri de iyi ama tabi bi yere kadar
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Yalanını seveyim senin.
  • bu firmanın kayıt cihazını kullanıyorum ortalama 2 3 ay içerisinde bozuldu. Elektronik olabilir sıkıntı değil. Firma zaten garanti vermek zorunda

    fakat garanti hizmetlerinde kargo ücretleri kullanıcıya ait olması sıkıntılı çünkü bu alet her 2 3 ayda bir bozulursa gitti geldi 15 tlden yılda 4 kere para ödersem yılda 60 TL garanti süresi boyunca 120 TL kargo ücreti ödemek zorunda kalırım bunuda maliyetlerime yansıtmak zorundayım.


    fakat benim bu firmaya bir önerim var eğer garanti kapmasında kargo ücretleri size çok fazla maliyet oluşturuyorsa öyle 2 3 ayda bir bozulacak alet yapmayın daha kaliteli üretin böylece kolay bozulmasın bizlerde garantiye göndermek zorunda kalmayalım hem ben müşteri olarak pişman olmayın hemde siz firma olarak kar edin

    çok güzel bir fikir değil mi?

  • Türkiye’de, %100 yerli sermaye ile Türk mühendisleri tarafından tasarlanmış, geliştirilmiş ve üretilmiş https://www.desialarmi.com/urunler/desi-smartline-alarm-sistemi/DESi Smartline, ülkemizde üretilen ilk akıllı alarm ünvanına sahiptir.

    DESi Smartline IOT serisi ile dilediğiniz yerden akıllı telefonunuz ile alarm sisteminizi kurabilir/devre dışı bırakabilir, ayarlarına erişebilir, raporlamaları kontrol edebilirsiniz. Alarm sisteminin, internet bağlantısını dilerseniz sabit hat üzerinden, dilerseniz GSM şebekesi üzerinden sağlayabilirsiniz. Olası sabit hat kesintilerine karşı cihazınız ile GSM şebekesi üzerinden bağlantı kurabilir ve tüm fonksiyonları kullanabilirsiniz. DESi Smartline, tüm bu bağlantı seçeneklerinin yanı sıra yakın mesafelerde kullanılmak üzere Bluetooth bağlantı seçeneğini de barındırmaktadır.

    DESi Smartline IOT alarm sistemini modeminize bağlayıp, akıllı telefonunuza DESi uygulamasını indirip, alarm sisteminizi kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanıcı dostu tasarımı sayesinde uygulama menüleri oldukça sade ve kullanışlı tasarlanmıştır. Cihazınıza ait tüm olayları tek tuşla raporlayabilir. Ana ekranda bulunan butonlar ile alarmınızı devreye saniyeler içerisinde alabilirsiniz. Ayrıca alarm sistemini devreye aldığınızda veya devre dışı bıraktığınızda tanımlı tüm kullanıcılara anlık bildirim gönderilmektedir.

    DESi Smartline ile eviniz/işyerinizden her an haberdar olabilir ve ücret ödeyerek haber alma merkezlerine üye olmak zorunda kalmazsınız.





  • Türkiye’de, %100 yerli sermaye ile Türk mühendisleri tarafından tasarlanmış, geliştirilmiş ve üretilmiş DESi Smartline, ülkemizde üretilen ilk akıllı alarm ünvanına sahiptir.

    DESi Smartline IOT serisi ile dilediğiniz yerden akıllı telefonunuz ile alarm sisteminizi kurabilir/devre dışı bırakabilir, ayarlarına erişebilir, raporlamaları kontrol edebilirsiniz. Alarm sisteminin, internet bağlantısını dilerseniz sabit hat üzerinden, dilerseniz GSM şebekesi üzerinden sağlayabilirsiniz. Olası sabit hat kesintilerine karşı cihazınız ile GSM şebekesi üzerinden bağlantı kurabilir ve tüm fonksiyonları kullanabilirsiniz. DESi Smartline, tüm bu bağlantı seçeneklerinin yanı sıra yakın mesafelerde kullanılmak üzere Bluetooth bağlantı seçeneğini de barındırmaktadır.

    DESi Smartline IOT alarm sistemini modeminize bağlayıp, akıllı telefonunuza DESi uygulamasını indirip, alarm sisteminizi kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanıcı dostu tasarımı sayesinde uygulama menüleri oldukça sade ve kullanışlı tasarlanmıştır. Cihazınıza ait tüm olayları tek tuşla raporlayabilir. Ana ekranda bulunan butonlar ile alarmınızı devreye saniyeler içerisinde alabilirsiniz. Ayrıca alarm sistemini devreye aldığınızda veya devre dışı bıraktığınızda tanımlı tüm kullanıcılara anlık bildirim gönderilmektedir.

    DESi Smartline ile eviniz/işyerinizden her an haberdar olabilir ve ücret ödeyerek haber alma merkezlerine üye olmak zorunda kalmazsınız.https://www.desialarmi.com/urunler/desi-smartline-alarm-sistemi/




  • Merhaba bildiğim kadarıyla bu alarm setinde jammer için önlem yok. Bir jammer tespit edildiğinde alarmın çalması nasıl sağlanabilir. Böyle bir dedektör var mıdır ya da yapılabilir mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.