Şimdi Ara

Network'ten anlayan ve ingilizce bilen arkadaşlar acil bakabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaşadığım sorunla ilgili çözümü yabancı bir forumda bulmuş olabilirim. Ama anlatılanı tam olarak anlamadım. Bana basit bir şekilde anlatacak arkadaş var mı?


    "Often, this happens 'cuz u running 2 separate subnets:


    ISP ---> Router1 ----(subnet1)----> Router2---- (subnet2) ----->


    U may have TV hooked up to subnet1 and smart view maybe running on subnet2.


    A quick fix to this problem is, configure router 2 as a simple Access Point so everybody is on the same subnet and happyly talking to each other."




  • Bu kadar saçma bir konu başlığı yerine, hatta İngilizce mesajın tercümesi sormak yerine derdinizi doğrudan anlatsaydınız daha kolay yardım alırdınız.


    Herneyse...


    Sanırım siz cihazlarınızı farklı subnetler altında çalıştırıyorsunuz bu yüzden cihazlarınız birbirini görmüyor. Örn. bir cihaz 192.168.1.40 iken diğeri 192.168.2.50 olduğu için cihazlar birbirini göremez. Bunun için en basiti ikinci cihazı (örn. 192.168.2.1) router modundan access point moduna alın, bu sayede bütün yerel IP adreslerini birinci router (192.168.1.1) dağıtsın. Bu sayede tüm cihazlar aynı subnet altında IP alır, hepsi birbiriyle konuşabilir.. Tabi elinizdeki cihazların markasını modelini belirtme gereği duymadığınız için bunu nasıl yapacağınız konusunda kimse yardım edemez.

  • Haklısınız tabi de , sorun için ilk önce türk forumlarına baktım tabi ki birçok konu açılmış ama hep bilinen çözümler.

    Sorunu da söyleyim ; Ofisteki Pc’lerin ekranını bir odadaki Tv’ye kablosuz olarak aktarmaya çalışıyorum. Normal win10 un kablosuz yansıtmasını yaptığımızda wifi adaptör çalışmıyor ki anladığım kadarıyla wifi adaptör Tv de çalışmaya çalışıyor. Buna çözüm arıyorduk.

    Konudaki olayda samsungun yansıtma uygulamasında aldığım hataya yönelik bi çözümmüş o yüzden sormuştum.

    Sonuç olarak kablosuz Hdmi’la hallettim sorunumu da , yine de çözümü varsa bilmek isterim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.