Şimdi Ara

Network Sepeti | Profesyonel Çözüm Ortağınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknolojik Ürünler Sitesi

    Günümüz teknoloji çağı ve bizim de bu teknolojik gelişmelerden hiçbir şekilde arkada kalmamamız gerekiyor. Özellikle de yönetmekte olduğumuz bir firmamız varsa teknolojik alt yapıya ne kadar büyük önem verirsek bunun bize geri dönüşü o kadar hızlı ve kesin olacaktır. Özellikle de eticaret sektörünün son dönemlerde daha da hızlandığını düşünecek olursanız burada mutlaka olmanız gereklidir. Teknoloji denildiğinde akla her zaman internet ve dijital dünya gelir. İnternetiniz ne kadar güçlü ve kesintisiz ise başarınız da o kadar engellenmemiş olacaktır. Çünkü burası bir yarıştır ve bu yarışta da engeller her zaman vardır. Bu engellere karşı ne kadar koruyucu olursanız markanızın başarısı da o derece kuvvetli olacaktır. Örneğin fiber optik kabloları ele alalım bunlar kesintisiz hız noktasında çok önemlidir. Belki sizin dikkate almayacağınız bir konu olacak ama bir kablo denilip asla geçilmemesi gereklidir. Çünkü fiber optik kablolarda iletim ve kesintisiz hız mevcuttur. Teknoloji artık eski tip kablolardan uzak duruyor. Peki, fiber optik kablolar denildiğinde aklımıza gelebilecek olan fiber optik sonlandırma ne demektir bunu tanıyalım.
    Bu kablolar iletişim en güçlü ortamıdır güçlü olabilmesi içinde uç bağlantılarının güçlü olması gereklidir. Bu nedenle de özel bir kutuda sonlandırılır. İşte bu ekipmanlara da fiber optik sonlandırma denilmektedir.
    Dediğimiz gibi günümüz dijital çağ ve bu verilerinde saklanması için mutlaka bir kabin gereklidir. Rack Kabinet bu noktada sizin için en uygun ortamı yaratacak olan kabinlerdir. Veri kayıplarınızın önüne geçerek sizlere en doğru ortamları hazırlamanızda yardımcı olur. Tabiî ki dijital ortam denildiği zamanda birbirinden ayrılmış kablolar veri akışı vs gibi konular akla gelir. İşte bu noktada da sizlerin yardımına koşacak olan elbette ki patch cord yani yama kablolarıdır. Bu bilişim dünyasında belli bir standartı olan işlemlerdir iki jack arasındaki bağlantıyı kuran bir akım kablosudur.  Bunlarda kendi arasında ikiye ayrılır fiber ve de patch kablo şeklinde isimlendirilir.
    İşte dlink switch dahil olmak üzere internet üzerinden aradığınız tüm ürünlere ulaşabileceğiniz en doğru adres isehttp://www.networksepeti.com adresidir. Buraya gelerek üyelik oluşturduktan sonra alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Üstelik indirimler ve kampanyalardan da yararlanma fırsatı yakalamış olacaksınız.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.