Şimdi Ara

Network Marketing Acil....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şu anda bir network marketing sistemi lazım bana. mantık olarak herkes biliyor tabi bu sistemi ama uzun aramalar sonucunda herhangi bir belgeye bilgiye rastlayamadım. bana önerebileceğiniz bir script veya hazır portal varmı acaba. örnek olarak siparişleri görebileceğim, üyelerin alt üyelerini ve onların alt üyülerini görebileceğim bir sistem. yardımcı olursanız minnettar kalırım.



  • biraz zor emarketing portalı bulmak
  • Ben size güvenilir bir firmadan bahsetmek istiyorum.Firma türk firmasıdır.üye yaparak bile iyi gelir elde edebiliyorsunuz.Şimdi bunu dedikten sonra yine mi? sorularını duyar gibiyim.Hayır üyelik ücretsiz.Şu şekilde ücretsiz.Siz sisteme üye olduğunuz da 50 Tl kazandığınızda bu parayı üyelik nedeniyle kesiyorlar.İsterseniz üyeliğinizi 10 Tl vererek de yapabilirsiniz.Fakat ben bu firmanın en çok çalış kazan ve sonra kazandığın miktarla üyelik ücretini öde mantığını beğendim.Bu şekilde üyelik ücretini alan başka bir firma yok.

    Bu sistem network marketing sistemidir.4 koldan kazanç sağlıyorsunuz.
    1.Üyelik Primi
    2.Yapılacak satışlardan elde edilecek kar.
    3.Grup cirosundan kazanılan prim.
    4. Liderlik Primleri (Elmas seviyesi)

    İnanın ki günlerce en güvenilir, en kazançlı network marketing sistemini araştırdım.En iyisi bence bu.
    Daha ayrıntılı bilgi için sizi kendi bloguma davet ediyorum.Buraya tıklayarak bloguma gidebilirsiniz.

    Sistemi televizyon kanallarından da bildiğimiz İlkbal Gürpınarın anlatıyor.Blogumda bu video ile de bilgilendirileceksiniz.Benimle irtabata geçmek için de blogumu kullanabilirsiniz.

    Bu sistem tamamen yasaldır.Network marketin sistemini seda sayan gibi ünlüler bile kullanmaya başlamıştır.Sedasaya network sistemini de google da aratarak bilgi alabilirsiniz.

    Bu sistemden sadece üye kazanarak bile iyi kazanç sağlayabilirsiniz.Örneğin 1 üye kazandınız.kazancınız 4 TL olur.Üyenizde bir üye yaptı ondan da 4 Tl kazanırsınız. Bu böyle devam ediyor. Diyelimki sizin ve üyelerinizin üyeleriyle 20 üye kazandınız. kazancınız 80 Tl oluyor.

    Bloguma gitmek için tıklayın.




  • Merhabalar.....memurlar, işçiler, çalışanlar emekliler,ev hanımları
    mevcutta işiniz var ama gelirim bana yetmiyor ek işe ihtiyacım var diyorsanız bu işi part time yaparak çok iyi gelirlere ulaşabilirsiniz...hayalini kurduğunuz hayatı yaşıyabiliyormusunuz..
    Hayatta ya kendi hayalleriniz ve hedefleriniz için çalışacaksınız, ya da başka birinin hayallerini gerçekleştirmesi için çalışırsınız...
    Maaşlı İşlerde Çalışıp, Ömrünüzü Başkaların Hayatlarını Zenginleştirmekle Geçirmek İstemiyorsanız, bu iş sunumunu videosunu mutlaka izleyin.https://youtu.be/E7Mc8juV_iM emin olun hayatınızda dönüm noktası olacaktır...
    Sağlık para ve zaman yaşam kalitemiz için gerekli olan en önemli unsurdur. İLETİŞİM 0505 721 8943




  • https://youtu.be/9IFR7ztYmJA

    Yine çağın sistemi. İnceleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.