DonanımHaber'de AraYENİ GELİŞMİŞ ARAMA
ForumBu Bölümde Ara
Nette gezerken neden resimler açılmıyor!
14
Cevap
0
Favori
46.328
Tıklama
Tüm Forumlar >> İşletim Sistemleri ve Yazılımlar >> Yazılım Genel >> Nette gezerken neden resimler açılmıyor!
Sayfaya Git:
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
    • Binbaşı
      1146 Mesaj
      21 Ekim 2006 13:52:21
      arkadaşlar bu internette gezerken çoğu sitedeki hatta bu sitedekiresimler açılmıyor.Bunun nedeni ne olabilir? Limeware'ı yükledikten sonra oldu galiba.Düzeltmenin yolunu bilen varmı? Bu arada win 98 explorer 6,0 'ı kullanıyorum


      _____________________________

      İLKER 1041
    • Binbaşı
      1146 Mesaj
      21 Ekim 2006 14:19:16
      deli olacam ya. Niye açılmıyo resimler? reklamlar açılıyo rsimlerin yerinde "X" işareti var. Bunu düzeltmenin bir yolu varmı arkadaşlar?


      _____________________________

      İLKER 1041
    • Binbaşı
      1146 Mesaj
      21 Ekim 2006 14:47:28
      ya hadi bir cevap veren yokmu bu sorunu çözmem gerek... Yazılım bilen arkadaşlar nerede?


      _____________________________

      İLKER 1041
    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      21 Ekim 2006 15:48:20
      java yükle tekrar dene


      _____________________________

      Imzam NEDEN Kural Disi...
    • Binbaşı
      1146 Mesaj
      21 Ekim 2006 16:35:00
      java zaten yüklüydü ama silip tekrar yükledim,değişen birşey yok. Başka fikri olan varmı?


      _____________________________

      İLKER 1041
    • Yarbay
      2224 Mesaj
      21 Ekim 2006 16:35:34
      arkadasim baska bir tarayıcı kullan

      birde sunu dene bakalım

      Araçlar->internet şeçenekleri>Gelişmiş
      orda Resimleri göster var oo na bakbakalım tıklımı...

      ____________________________________________________
      peki baska bir tarayıcı dene

      birde internet explorer ayarlarının hepsini default yap...




      < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 21 Ekim 2006; 16:47:27 >
      _____________________________

    • Binbaşı
      1146 Mesaj
      21 Ekim 2006 16:38:01
      evet oraya baktım. işaretli.


      _____________________________

      İLKER 1041
    • Binbaşı
      1146 Mesaj
      21 Ekim 2006 22:58:21
      sorunum halen devam ediyor. Bir önerisi olan varmı? Lütfen yardım edin. Acaba telekomdanmı kaynaklanıyor??


      _____________________________

      İLKER 1041
    • Yarbay
      3231 Mesaj
      22 Ekim 2006 00:02:54
      bu sorun bende de bazen çıkıyor. önceki win kurmalarımda düzeltemiyordum. format atınca çözülüyordu. bu aralar bazı sitelerde yine sorun yaşıyorum. kimi resimlerin üzerine gelip sağ tıklayıp resmi göster dediğimde oluyor. ama gıcık oluyor insan.


      _____________________________

    • Binbaşı
      1146 Mesaj
      22 Ekim 2006 00:37:10
      yani tek çare formatmı? bende de bazı sitelerde açılıyo bazılarında açılmıyor. Bu ne yaa, deli olacam


      _____________________________

      İLKER 1041
    • Yarbay
      11752 Mesaj
      22 Ekim 2006 08:17:37
      Virüs taraması yap. Spyware-Adware taraması yap.

      Temporary Internet Files ve Cookies klasörlerini boşalt. Bunu Internet Explorer > Araçlar > Tanımlama Bilgisi Sil & Dosya Sil ("Tüm çevrimdışı içeriği sil" de onaylı) & Geçmişi Sil tuşları ile yap. Sonra modemini resetle (en kısa yoldan fişini çıkarıp tak) ve bilgisayarını yeniden başlat.
      Bu klasörler çok dolduğunda IE, resim açmada sitelere girmekte falan zorluk çekebiliyor.


      ________________________


      Ayrıca sana tavsiyem Firefox kullan. IE'nin açamadığı resimleri hep açıyordu.




      _____________________________

      HTC 10 @Android 7.0 Nougat || Steam || Origin: teoska || Social Club || Spotify
      MONSTER TULPAR T5 V8.1.1 15.6" : Intel Core i7-6700HQ | 16 GB DDR4L 2133 MHz RAM | NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB 192-bit GDDR5 | 240 GB SSD + 1 TB 7200 RPM HDD | Sound Blaster X-Fi MB5 | Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset | Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse | Logitech G440 Hard Gaming Mousepad | Steam Controller | Windows 10 Pro RS
    • Yüzbaşı
      458 Mesaj
      04 Eylül 2009 20:05:16
      arkadaşım bendede seninki gibiydi. opera indir kur sorunsuz kullan. explorerde bendede aynı sorun oluyodu ama opera indirdim onda takır takır :D


      _____________________________

      ---
    • Yüzbaşı
      449 Mesaj
      05 Eylül 2009 16:14:03
      bende tam bu zamanda win 98 kullanılırmı diyecektim bi baktım konu hortlamış


      _____________________________

    • Yarbay
      2753 Mesaj
      05 Eylül 2009 18:35:35
      Hort falan ama sorun flash player sorunu bence formata gerek yok
      zaten üzerinden bu kadar sene gecmis arkadas pc de degistirmistir



      < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    • Yüzbaşı
      805 Mesaj
      04 Temmuz 2012 22:59:28
      biraz hort ama problemi ararken bu konuyu buldum aynı benzer problem bende de var linke tıklayalım lütfen

      http://forum.donanimhaber.com/m_62806375/tm.htm



      _____________________________

Reklamlar
-x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.