Şimdi Ara

Netspeed vs TürkNet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün netspeed in yaşadığım şehirde hizmet vermeye başladığını gördüm acaba şehirin bütün ilçelerinde hizmet veriliyormu ? Türknet ve netspeed arasında kaldım yaşadığım ilçede türknet kullananlar var gayet iyi bir hız ve ping alıyor lar ama netspeed daha cazip gibi geldi bana fakat 6 ay taahhüt bozuyor 75 tl fazladan vericek bütcemde yok her ay anca ödüyorum zaten faturayı sizce türkneti deneyip memnun kalmazsam iptal edip mi denesem netspeedi ?



  • Mevcut internetiniz var mı? Yoksa turknet kredi kartı ile 30 lira, faturaya ek isterseniz 60 lira zorunlu iç kurulum bedeli alıyor artık.
  • Evet şuanda Vodafone kullaniyorum 30 unda bitiyor taahhüt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam saatlerinde çoğu noktada kapasiteleri yetersiz kalıyor ve sorunu çözebilmek için muhatap bulamıyorsunuz. Forumdaki kullanıcılardan Ahmet Bey ve Ramazan Bey de aynı sorunu geçtiğimiz ay yaşadılar. Tecrübeli ve eskiden benim de arkasında durduğum TürkNet ten yana kullanıcılar oldukları için kendilerini örnek vermek istedim. Kısaca TürkNet ten sorunsuz bir şekilde aylardır internet hizmeti alıyorum diyen kişi sayısı oldukça az. Benim tavsiyem Netspeed i denemenizdir. Ancak onların da ileride sorunlar ve problemler yaşatabileceğini düşünüyorum. Yine de son tercih sizin.
  • Netspeed daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kubilaykaracam K kullanıcısına yanıt
    Akşamları yoğun olması türk telekom ile alakalı değilmi altyapıyı o sağlıyor türknetin kendi altyapısı yok bulunduğum yerde
  • Altyapının bir kısmı tt, sonrası turknet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce netspeed i aradım 16mbit adsl verebiliriz dediler diğer sağlayıcılar 35 mbit vdsl verebiliyor ki bulunduğum sokakta 75 mbit vdsl kullanan var tek care türknet kaldı :(
  • Dilekçemi gönderdim ve TürkNet iptal sürecini başlattım.Ardından Netspeed başvurusu yaptım bakalım. Siz siz olun TurkNet'e geçmeyin. Hee sabırlıyım diyorsanız o ayrı tabi.
  • lewizsthank1 kullanıcısına yanıt
    başka alternatif yok vdsl için diğerleri cok pahalı netspeed max 16 verebiliriz diyor bir kaç ay türkneti deneyip beğenmezsem başka bir firmaya geçmeyi düşünüyorum
  • Anlaşılan firmalar, belli bölgelerdeki kapasitelerini zorlamamak için verdikleri hızı kısıtlıyorlar. Yoska hepsi ortak sistemden port durumuna ait verileri çekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 19 Ocak 2018; 12:33:38 >
  • TurkNet kapasite sorunu eskisi gibi değil bende 3 4 ay önce bu sıkıntıdan muzdarip biri olarak söylüyorum şu anda akşamları bir yavaşlama söz konusu değil. 50 Mbit kullanıyorum.
  • şuan türknette 75 mb lik pakette 1-5 mb hız alıyom ya da alamıyom çoğu zaman net yok kimsede yardım etmedi inş netspeede geçecem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed bir kaç kişiye sınırsız internet veremediğini söylemiş forumdan okuduğum kadarıyla(adsl'de)

    VDSL tercih edilecekse bence rakibi yok çünkü Türk.net 35 mbs'e üstü vermiyor.

    Eğer hizmet verdikleri her yerde koşulsuz olarak sınırsız verebiliyorlarsa ADSL içinde 16 mbs 49 tl mükkemmel fiyat rakibi yok netspeed'in.

    Umarım fazla kişi kullanmaz sonu Türk.net gibi olmaz.
  • Ben kendilerini airfiber hizmeti veriyorlar diye biliyorum fakat cuma günü aradım İstanbul kağıthanede oturuyorum binada altyapı yok dediler konuyu sorduğumda türk telekom altyapısını kullanıyoruz dediler sonuç olarak bende hayal kırıklığı oldu türk netten çok çekmiş biri olarak tt net altyapısını istemiyorum zaten internet bağlamak için aylardır gelmiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • techno34 T kullanıcısına yanıt
    Başka alt yapı olayı biraz sıkıntılı.



    20 milyon hane var toplamda ulkede



    Yaklaşık 16 milyon hanede sadece Türk Telekom var.



    Kağıthane için pelicell ya da wenet var sanırım airfiber olarak hizmet veren.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    ikisiylede sürekli temas halindeyim fakat pelicell İstanbul merkezli olmasına rağmen ağır ve yavaş kalıyor wenete göre hangisi önce gelirse alıcam artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben netspeed kullaniyorum herhangi bir yavaslama olmuyor bende
  • Türknet kullandım 5 ay kadar taşındığım için nakil ettirdim. Yeni bina olduğu için 2 hafta altyapı bekledim sonra geldi Türknete nakil işlemlerini yapmalarını söyledim nakil ettiklerini internetin olduğunu söylediler ve o günden bu yana 1 ay oldu neredeyse hala internetim yok.3 gün önce yanlış ipden dolayı netiniz yok dediler tekrar kurduk modemi bu sefer ip doğru ama faturayı(son ödeme tarihine daha bir süre vardı) ödememişsiniz ödediğiniz günün gecesi netiniz olur dendi ödedim 2 gün geçti yine yok. Zaten kullanamadığımız internet için bana 74 tl (69+14??) ödettiler. Şuanda sorunu çözdük diyip kesiyolar irtibatı şubata kadar oyalıyorlar ki şubatında parasını vereyim netspeede nakil yaptırıyorum umarım bir daha yaşamam bu yaşadıklarımı özetle türkneti önermiyorum bilmem kaç ay önce memnundum ama şuan kesinlikle hayır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pumpkinia

    Türknet kullandım 5 ay kadar taşındığım için nakil ettirdim. Yeni bina olduğu için 2 hafta altyapı bekledim sonra geldi Türknete nakil işlemlerini yapmalarını söyledim nakil ettiklerini internetin olduğunu söylediler ve o günden bu yana 1 ay oldu neredeyse hala internetim yok.3 gün önce yanlış ipden dolayı netiniz yok dediler tekrar kurduk modemi bu sefer ip doğru ama faturayı(son ödeme tarihine daha bir süre vardı) ödememişsiniz ödediğiniz günün gecesi netiniz olur dendi ödedim 2 gün geçti yine yok. Zaten kullanamadığımız internet için bana 74 tl (69+14??) ödettiler. Şuanda sorunu çözdük diyip kesiyolar irtibatı şubata kadar oyalıyorlar ki şubatında parasını vereyim netspeede nakil yaptırıyorum umarım bir daha yaşamam bu yaşadıklarımı özetle türkneti önermiyorum bilmem kaç ay önce memnundum ama şuan kesinlikle hayır.
    Hocam nakil işlemi nasıl oluyor. Ben de turknetten netspeed e geçmeyi düşünüyorum. Uzun sürüyor mu bu işlem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.