Şimdi Ara

netspeed vs türk telekom hangisi? (fiyatlarını göz önüne almazsak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fiyatlarını göz önüne almazsak hangisi daha iyi hizmet veriyor

    yalın 24/3 100 gb akk...50 TL (netspeed)
    yalın 24/2 35gb akk...58 TL (24 ay) (ttnet)

    yalın 32/3 150gb akk...56 TL (netspeed)
    yalın 35/3 50gb akk...67 TL (24 ay) (ttnet)

    tamam türk telekom taahütlü ve yaklaşık 10 tl daha fazla ama internet kalitesi olarak hangisi daha iyi
    ping hangisinde daha iyi mesela ..internette kopma kesilme yaşanma durumları



  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:47:29 >
  • Aynı adreste ikisini de aynı hızda kullanmış biri olarak cevap vereyim. Ping önceliğiniz ise Netspeed'ten uzak durun. Türknet ise nadir de olsa hız düşüşü oluyordu akşamları. İkisinde de 75mbit kullandım Türknet hız düşürmeden önce aboneydim şuan Netspeed'teyim. Yarın geri Türknet'e geçiş için evrak göndereceğim hız pek umrumda değil. Aradaki ping farkını da şöyle özetleyeyim, Türknet'te iken 49ms sabit ping aldığım sunucudan Netspeed ile 56-65ms hiçte sabit olmayan bir ping alıyordum hizmetin ilk haftasında! Sonra iyice bozdular ve şuan oyun oynamak imkansız desem yeridir. Ben oyumu pingden yana kullanarak Türknet diyorum ve geri geçiyorum, genel olarak hız diyorsanız Netspeed öneririm. Ha bu arada ping ile ilgili şikayet açtığınızda suçlu siz oluyorsunuz Netspeed'te.

    netspeed vs türk telekom hangisi? (fiyatlarını göz önüne almazsak)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur_298

    Aynı adreste ikisini de aynı hızda kullanmış biri olarak cevap vereyim. Ping önceliğiniz ise Netspeed'ten uzak durun. Türknet ise nadir de olsa hız düşüşü oluyordu akşamları. İkisinde de 75mbit kullandım Türknet hız düşürmeden önce aboneydim şuan Netspeed'teyim. Yarın geri Türknet'e geçiş için evrak göndereceğim hız pek umrumda değil. Aradaki ping farkını da şöyle özetleyeyim, Türknet'te iken 49ms sabit ping aldığım sunucudan Netspeed ile 56-65ms hiçte sabit olmayan bir ping alıyordum hizmetin ilk haftasında! Sonra iyice bozdular ve şuan oyun oynamak imkansız desem yeridir. Ben oyumu pingden yana kullanarak Türknet diyorum ve geri geçiyorum, genel olarak hız diyorsanız Netspeed öneririm. Ha bu arada ping ile ilgili şikayet açtığınızda suçlu siz oluyorsunuz Netspeed'te.

    peki aynı adreste türk telekom kullandınız mı hiç




  • asderwet11 A kullanıcısına yanıt
    Maalesef kendim abone olup kullanmadım ancak daireme ilk internet bağlanana kadar ortak interneti kullanmıştım pek fena sayılmazdı. Hangi paketti bilmiyorum ancak 16-18 arası birşey alabiliyordum. Diğerlerine bağlı olarak hız düşümü oluyordu tabi akşamları.
  • Türk telekom sizin için daha iyi olucaktır her zaman sağlayıcı o olduğu için en stabil hizi önce kendi müşterilerine verecektir 5-10 lira farka bakmayıp türk telekom bağlattirmalisin bence gerek ping olsun gerek stabillik olsun telekom her zaman daha kararlı 2-3 tane tanidiğim var türk telekom vdsl kullanan hepsinin stabil hızları bi sıkıntı yaşadiğini duymadim hiç ben alıcak olsam türk telekom alırdım bi sorun olunca enazından muhattap bulup yaptirabiliyosun zorlayıp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 21 Mayıs 2018; 10:49:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünmeden geçin Netspeed' e. Ben çok memnunum. Beğenmezseniz iptal edersiniz. Taahhüt yok.
  • Türk telekom seni 24 ay bağlıyor. Üstüne bir de YouTube da video izleyemiyosun. Iptal ettirsen 1000 lira cayma bedeli istiyor.



    Netspeed e dene. Bir iki ay kullan. Memnun kalmazsan ttnet ile sözleşme yaparsın. Netspeed de tek zararın 60 lira bağlantı ücreti olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkaninn59

    Türk telekom sizin için daha iyi olucaktır her zaman sağlayıcı o olduğu için en stabil hizi önce kendi müşterilerine verecektir 5-10 lira farka bakmayıp türk telekom bağlattirmalisin bence gerek ping olsun gerek stabillik olsun telekom her zaman daha kararlı 2-3 tane tanidiğim var türk telekom vdsl kullanan hepsinin stabil hızları bi sıkıntı yaşadiğini duymadim hiç ben alıcak olsam türk telekom alırdım bi sorun olunca enazından muhattap bulup yaptirabiliyosun zorlayıp
    aynen interneti kendi altyapısı olandan alacaksın (türk telekom...turkcell...türksat)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Türk telekom seni 24 ay bağlıyor. Üstüne bir de YouTube da video izleyemiyosun. Iptal ettirsen 1000 lira cayma bedeli istiyor.



    Netspeed e dene. Bir iki ay kullan. Memnun kalmazsan ttnet ile sözleşme yaparsın. Netspeed de tek zararın 60 lira bağlantı ücreti olur.
    mantıklı ama işte güvenemiyorum adamların bitek muahattap olacağım şubesi yeri yok yaşadığım şehirde
    haftasonları ve akşam 7 den sonra müşteri hizmetleri diye bişeyleride yok aradım bi kaç kez dışardan alelacele birilerini bulmuşlar telefonu açsınlar yeter der gibi ne sonram buyrun efendim... anladım efendim bi soru soruyoruz net bi cevap ver arkadaş ne efendimi mefendimi geveliyorsun
  • 30 tl kurlum üçretti var
  • Guest-15814DA30 G kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:47:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asderwet11 A kullanıcısına yanıt
    60 lira paranı yakarak netspeedi dene bi olmazsa türk telekom kullanırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet diyorum yazmayı unutdum gerçi superonline fiberden adsl geçmek ne kadar dogru ki kaç defa kurulum istemiyorum mal gibi aynı şeyleri söylüyor
    netspeed vs türk telekom hangisi? (fiyatlarını göz önüne almazsak)
  • göz önüne almazsak tartışmasız ttnet. benim evim santralin dibinde hiç internetim gitmezdi. şimdi netspeed ama tüm ışıklar yanması hatta modem içinde değerler yazmasına rağmen bazen internet sapıtıyor girmiyor modemi aç kapat falan uğraştırıyor ayda en az 2 kere başıma geliyor. bazı modemlerin içinde belli saat aralarında yeniden başlatma özelliği var öyle bir şey olsa gece bir kere çalışması için ayarlardım.
  • Siz Vodafone a bakın bence Superonline üzerinden hizmet alıyorsunuz yine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 24 Mayıs 2018; 8:59:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeed sürekli kesilip duruyor. Her gün 3-4 defa anlık kesilme oluyor, haftada 1-2 defa da uzun süreli(15dk-3 saat) arası kesinti oluyor. Hat değerleri iyi olmasına rağmen bir anda internet ışığı sönüyor ve internet gidiyor.
  • netspeed sürekli kesilip duruyor. Her gün 3-4 defa anlık kesilme oluyor, haftada 1-2 defa da uzun süreli(15dk-3 saat) arası kesinti oluyor. Hat değerleri iyi olmasına rağmen bir anda internet ışığı sönüyor ve internet gidiyor. Bekliyorsun, geliyor. Aynı hat ve modem ile TTnet ve VodafoneNet de kullandım, 1 defa böyle bir kesinti yaşamadım.VodafoneNet'e bulaşma, netspeed'ten daha beter. Netspeed'in şu saçma kesilme sorunu olmasa çok iyi aslında.
  • bu şekilde sürekli ve beklenmedik kesintiler online oyunlarda büyük sıkıntı olur
  • hocam bu kesintiler istisnasız her gün mü oluyor hani tamam haftada 1-2 defa kesinti olsunda hergün ve 3-4 kez diyosun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.