Şimdi Ara

Netspeed’te Peşin Ödeme Yok, 12 Ay Sabit Fiyat – İlk 4 Ay ₺399,90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnternet hizmeti seçerken yalnızca hızın değil, uzun vadede sunulan koşulların da önemli olduğunun farkındayız. Bu nedenle Netspeed olarak, altyapıya uygun performansla birlikte 12 ay boyunca değişmeyen bir fiyat yapısı sunuyoruz. Kampanya kapsamında ilk 4 ay boyunca aylık 399,90 TL, devam eden 8 ayda ise 649,90 TL fiyat uygulanıyor. Peşin ödeme şartı bulunmuyor, kampanya süresi boyunca fiyat değişmiyor. Taahhüt zorunluluğu olmadan, öngörülebilir ve şeffaf bir internet deneyimi sunmayı hedefliyoruz.

Altyapıya Uygun Gerçek Performans

Hizmetimizi Fiber ve VDSL altyapılar üzerinden sağlıyoruz. Bulunduğunuz adreste teknik olarak hangi hız mümkünse, o hız tanımlanıyor. Tüm altyapılarda aynı fiyat yaklaşımıyla, hız değerlerini açık ve anlaşılır biçimde paylaşıyoruz. Kâğıt üzerindeki teorik maksimumlar yerine; günlük kullanımda stabilite, süreklilik ve düşük gecikme önceliğimiz. Download ve upload oranları altyapıya göre şeffaf şekilde belirtiliyor.

Hızlı ve Dijital Başvuru Süreci

Başvuru sürecini de hızlı ve kolay olacak şekilde kurguladık. Netspeed başvurunuzu e-Devlet üzerinden onaylayarak, evrak ve uzun bekleme süreçleri olmadan kısa sürede aboneliğinizi tamamlayabilirsiniz. Dijital başvuru sayesinde bağlantı süreci pratik, zahmetsiz ve kullanıcı dostu ilerliyor.

Referans Kampanyası ile Uzun Vadeli Avantaj

Kampanya kapsamında “Arkadaşını Getir” uygulamasına da yer veriyoruz. Netspeed’e davet edilen her kullanıcı için, davet eden müşterimize 12 ay boyunca aylık 50 TL indirim tanımlıyoruz. Bu da toplamda 600 TL’ye kadar avantaj anlamına geliyor. İndirim tek seferlik değil, her ay düzenli olarak faturaya yansıtılıyor. Daha fazla davet, daha düşük fatura demek.

Doğrudan Peering Bağlantıları ile Daha Stabil Trafik

Ağ tarafında en sık kullanılan video platformları, sosyal medya ve dijital servisler için doğrudan peering bağlantılarıyla çalışıyoruz. Yoğun kullanım saatlerinde dahi daha stabil bir deneyim sunabilmek adına ağ kapasitemizi düzenli olarak izliyor, gerekli yatırımları sürdürüyoruz. Amacımız yalnızca hız değil; kesintisiz ve dengeli bir bağlantı sağlamak.

Upload ve Ping Dengesi

Upload ve ping değerlerinin kullanıcı deneyimini doğrudan etkilediğinin bilincindeyiz. Bu nedenle upload oranlarını altyapıya göre belirliyor; özellikle çevrim içi toplantılar, bulut servisleri, oyun ve canlı yayın gibi kullanımlarda dengeli bir performans sunmayı hedefliyoruz. Ping değerleri altyapı türü ve yerel ağ koşullarına göre değişebilse de, hat kapasitesine uygun yapılandırmalarla en iyi dengeyi sağlamaya odaklanıyoruz.

Kimler İçin Uygun?

Özetle; peşin ödeme yapmak istemeyen, 12 ay boyunca fiyatın sabit kalmasını tercih eden, taahhüt baskısı olmadan internet kullanmak isteyen ve arkadaşını davet ederek faturasını düşürmek isteyen kullanıcılar için bu kampanyanın net ve şeffaf bir alternatif sunduğunu düşünüyoruz. Adresinizde sunulabilecek altyapı, maksimum hız ve fiyat bilgilerini altyapı sorgulaması ile kolayca görüntüleyebilirsiniz.

👉 Altyapını sorgula, sana uygun hızı ve fiyatı gör.

Netspeed olarak yaklaşımımız net:

Sade, şeffaf ve stabil internet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetspeedDestek -- 27 Aralık 2025; 12:34:43 >

• Mantıklı güzel hamle olmuş.

• Totalde bir Denizlili olarak yerel firmamı 8 yıl boyunca kullandım fakat artık fahiş fiyat ve aldığım 50 mbps hızlar yüzünden başka bir firmaya geçtim ve şuan 1000 mbps fiber kullanıyorum çağ atladım diyebilirim. Bence firmanız olarak sadece 100 MBPS HIZ VERMEK YERİNE fiber destekli paketler de yapmanız daha iyi olur 2026 Yılına gireceğiz hatırlatmak isterim. Sizin verdiğiniz fiyata fiber hız veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorol2 -- 28 Aralık 2025; 16:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yoksa sadece 100 lük için mi?

Peşin ödemede

549.9*12 =6598,9

4 ay indirimli 12 ay sabitte

399.90*4 0 1599,6 + 649.90*8 = 6798,8

Sabit fiyatlı - Peşin fiyatlı

6798,8 - 6598,9 = 199,9

• @NetspeedDestek Onay almak için gün boyu aramazsanız nasıl olacak bu iş? Gece 24 olmadan başvuru bitti, iş onay alıp taşıma talebimi iletmeye kaldı ama pişman oldum başvurduğuma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UML -- 29 Aralık 2025; 16:48:37 >
  • Arayıp onay alacaklar diye gün boyu bekledim, 3 defa kendim aradım, yok abi aramadılar. Aboneliğimi başlatmadan hemen bu akşam başka firmaya başvuru yapıyorum. İlk defa böyle bi fdeneyim yaşadım, daha abonelik onayı için arayamayan şirketten umudu kestim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 senelik netspeed deneyimimi anlatmak istiyorum. Öncelikle fiber altyapıya sahibim; bu yüzden pek sorun yaşamam diye netspeed’e başvurmuştum, forumdaki tavsiyeleri dikkate alarak. İlk hafta, bölgemdeki kapasite sorunları nedeniyle akşam saatlerinde çok düşük hız ve yüksek ping sorunları meydana gelmişti. Haklarını yemeyeyim, 1 haftada bunu çözdüler ama bundan 1 ay sonra, yani Aralık 2023’te çok büyük sorunlar oldu.

Fiber veya VDSL altyapı fark etmeksizin herkesin interneti sürekli kesilmeye başladı. Akabinde hızların dibe çakılması ve ping problemleri geldi. Yaklaşık bir ay boyunca firma, müşterilerine tek bir açıklama dahi yapmadı. Aramalara cevap vermediler ve meşgule attılar. Sitelerinden açılan arıza kayıtlarını kafalarına göre “çözüldü” diye işaretleyip kapattılar. Twitter’dan tepki gösterenleri blokladılar vs. Netspeed’in ana konusunda dediğim tarihe gittiğinizde yazılanları kendiniz görebilirsiniz.

Benim o dönemde başka firmaya geçiş yapmamamın sebebi henüz 3 ayımın dolmamasıydı. Ayrıca evimde 2 internet altyapısı olduğu için bağlantı konusunda sıkıntı çekmedim ama tabi bu süreçte online oyun oynayamadım çünkü 2. internetim olan kablonet ping konusunda rezaletti. Zaten netspeed’e başvurma sebebim, kablonet’in fiber dönüşümü bitene kadar telekom fiber altyapısı ile iyi ping alabilmekti ama sağ olsunlar, yaklaşık 1 ay boyunca bu mümkün olmadı.

Neyse, bu olay 1 ay sonunda bitti ve ondan sonra 5–6 ay hiçbir sorunum olmadı ama sonra internetimde lanet bir paket kaybı başladı ve ne kadar uğraştıysam da bunu çözemediler. Bir dönem azaldı derken sonra tekrar başladı ve özellikle akşam saatlerinde online oyun oynamak mümkün değildi. Kendileri bile bunun nereden kaynaklandığını bir türlü bulamadılar.

İyi kötü idare ettim derken 6 ay önce “siber saldırıya uğradık” zart zurt diyerek yine üstte ilk bahsettiğim sorunları yaşattılar ve tek bir açıklama yapmadılar. Ne zaman sosyal medyadaki ünlü birkaç kişi “acaba comnet gibi battılar mı?” dedi, ondan sonra “şöyle ddos yiyoruz, böyle ddos yiyoruz” diye pek inandırıcı olmayan bir açıklama yayınladılar twitter üzerinden. Bu açıklamaya kadar yine telefonlara çıkmadılar ve yazılanları görmezden geldiler. Ne olduğuna dair tek bir sms bile göndermediler. Müşterilerine zerre saygısı olmayan bu firmanın, her sorun yaşandığında devekuşu gibi kafasını kuma gömmesi sabrımı taşırdı ama sağ olsun kablonet, 2 senede bir altyapıyı döşeyemediği için 6 ay daha mecbur katlandım.

Nihayet 1 ay önce bu çalışmalar tamamlandı ve ben de 1 hafta önce netspeed’i iptal edip 1000'e 125'lik tarifemi kullanmaya başladım. Netspeed’e 650 lira ödeyip stabil 100 mbps bile alamazken, şimdi 719 liraya 1000 mbps kullanıyorum.

Ne fiyat ne de müşteri memnuniyeti açısından hiçbir artısı olmayan bu firmanın, burada ve diğer sosyal mecralarda boş laf salatası yaparak verdiği reklamlara inanmayın. Hele hele aylık 50 lira indirim alabilmek için bot gibi her gün referans mesajı spamlayanları direkt engelleyin. Ben 2 sene önce tavsiye istediğimde hemen birkaç kişi bana yazıp firma güzellemesiyle referans kodu göndermişti. Ben de iyi niyetimden dolayı inanıp bu firmaya başvurmuştum ancak bana 2 sene boyunca o kadar kötü bir deneyim yaşattılar ki bir daha asla kendileriyle işim olmaz. Size de tavsiyem, benim gibi detaylı araştırmadan başvuru yapmayın yoksa pişman olursunuz.

• saçmalık

Evet yazdım. Aynı binada tt operatörü kullanan fiber kullanıcıları var. Muhtemelen TT zorluk çıkarıyor olabilir. Ama ben netspeed müşterisiyim. fiber vaadiyle geçtim. 2 ayda sorunu çözemediler. TT zorluk çıkarsa bile 2 ay gayet uzun bir süre. bana altyapında var dediler geçiş, ücretsiz modem kurulum vs vaad ettikleri için geçtim. Ayrıca 35 mbit gıbırda vdslde videoda donma kasma yapmazken netspeedde aynı hızda donmalar yaşıyorum. Aldığım vdsl hizmetinden de çok memnun değilim.

Ben başka bir operatörden netspeede geçtim kendi adıma netspeedi daha iyi buldum. Fiber sorununa gelirsek buradaki en büyük sıkıntı Türk Telekom'da , netspeed fiber dönüşüm talebi açar geri kalanını Türk Telekom ekibi yapar. Netspeedin kendi altyapısı olmadığı için TTnin yapması lazım. Çevrenizdeki TT ekibi sıkıntılı o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerly8 -- 9 Ocak 2026; 20:59:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.