Şimdi Ara

Netspeed İnternet Hızı İle İlgili Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Ben yaklaşık olarak 2 senedir Vodafone'dan internet hizmeti alıyorum fakat kampanyalarının cazip gelmesi sebebiyle Netspeed'e başvurdum. Kendileri altyapımın en fazla 8 mbit desteklediğini gördüklerini söylediler fakat evime gelen Türk Telekom yetkilileri benim altyapımın 12 mbite kadar desteklediğini söylemişlerdi. Zira ben de Vodafone ile 16 mbps olan paketi kullanıyorum ve 12mbite kadar çıkan hızları görmem mümkün oluyor. 16 mbps olan paketi alacağımı söyledim NetSpeed yetkililerine fakat kafam da karışık. Böyle bir durum yaşayan var mı ?



  • Hat değerlerine göre de aşağı yukarı belli olur ancak geçiş yaparsan 16lık alırsın sınırsız 12 ye sabitlettirirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Scofield

    Hat değerlerine göre de aşağı yukarı belli olur ancak geçiş yaparsan 16lık alırsın sınırsız 12 ye sabitlettirirsiniz.

    Hattım açıldığı zaman arayıp hızımı sabitlemelerini talep etmem yeterli olur değil mi ?
    Hocam bir de ben şimdi onay verdim ve evrakları evime yollayacaklarını söylediler. Benim içim işlemler başlamış mı sayılıyor ?
  • Şu an karşı Vodafone ile ilgili bir işlem yok. Size sözleşme gönderiyorlar, taşıma evrağı vs. Kimlik fotokopisi ile birlikte gönderin geri ücretsiz şekilde. (Sarı olanı alabilirsiniz) Vodafone müşteri numaranızı vs yazmanız lazım formda görürsünüz zaten. Abonelik bağlandıktan sonra siz 16 ile başvurun, teknik kısım ile görüşün zaten hat değerlerinizi görürler, daha önce de 12 mbit sorunsuz kullandığınızı iletirseniz sabitlerle o hıza muhtemelen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Scofield

    Şu an karşı Vodafone ile ilgili bir işlem yok. Size sözleşme gönderiyorlar, taşıma evrağı vs. Kimlik fotokopisi ile birlikte gönderin geri ücretsiz şekilde. (Sarı olanı alabilirsiniz) Vodafone müşteri numaranızı vs yazmanız lazım formda görürsünüz zaten. Abonelik bağlandıktan sonra siz 16 ile başvurun, teknik kısım ile görüşün zaten hat değerlerinizi görürler, daha önce de 12 mbit sorunsuz kullandığınızı iletirseniz sabitlerle o hıza muhtemelen.

    Çok teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.