Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.535
Cevap
159
Favori
681.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu değerlerle ne kadar hız alabilirim arkadaşlar ;

    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serihan -- 22 Şubat 2018; 19:26:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AF CoRSe A kullanıcısına yanıt
    Telefon numaranız yoksa, ilgili yere Superonline abonelik numarasını yazarsınız. Karşı ödemeleri olarak gönderiyorsanız indirim kodunu kullanmayın. İnternet sayfasını yeniledikleri zaman, eksiklikleri giderirler inşallah.
  • serihan S kullanıcısına yanıt
    Snr margin değeri fazla değişmezse 60 mbps, yoksa 50 mbps verirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Nerde oturuyorsunuz hocam böyle kurtuluş savaşından kalma hat kaldımı yav.

    https://twitter.com/PaulDoany bu adama yazın numaranıda ver bölgedeki altyapı cok kötü olduğunu çalışma yapılmasını istediğini belirt.

    Ona mesaj iletsem bakar mı ki?
  • Arkadaşlar bugun geldi net kablo ile 48 mbit kablosuz 20 mbit lol pingim wifi ile 68 kablolu 88 var bir saçmalık ama zaten 68 bile yüksek
    Kablom cat 5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weightless -- 22 Şubat 2018; 19:45:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 760p source yazıyor. İki tane online oyun açık, fakat oynamıyorum. Benden başka iki kişi de internet de geziyor. Turknet de Facebook sayfaları yavaş yavaş açılıyordu. Netspeed'de ara sıra yavaşlamalar hissediliyor. Bence çok önemli değil. Bu fiyata hiçbir iss böyle hizmet vermiyor. Söylediğiniz oyunları oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim. PUBG oyunu için serverlerin ping süresini gösteren iki tane site buldum, bir tanesi de Amazon ile ilgili bir site (ne işe yaradığını bilmiyorum). Ekran görüntülerini ve linkleri ekledim. Belki işinize yarar. İnternet hızı 79 mbps. Hız testini şimdi yaptım. Laptop kullanıyorum. Oyunlar ve Facebook açık.

    https://pubgserverstatus.com/
    https://pubgserverping.com/
    http://www.cloudping.info/
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜPNetspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜPNetspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP




  • Paul Doany kendisi okumuyormuş galiba. Ben de mesaj göndermiştim. Ertesi gün sabah 9'da Türk Telekom ekibi gelmişti. Turknet arıza için gönderdiğinde saat 16:00'dan önce gelmiyorlardı. Herkese olayın takipçisi olacağını belirten klasik mesaj geliyor.
  • Teşekkürler hocam. Rica etsem twitch de bir yayını 1080p edip sonra gelişmişlerden video istatislikleri göster diyerek o istatislik ekranını arabilir misiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zorbey27 kullanıcısına yanıt
    Dsl ışığı yanıp sönüyorsa kullanıcı adını ve şifreyi yanlış girmiş olabilirsiniz. Kullanıcı adının sonunda @netspeed var mı? Kablo bağlantıları düzgün olmazsa da çalışmaz. Ayarlar doğru olunca dsl ışığı sabit yanar. Modeminizi hızlı kurulum olarak ayarlayın. Gerekirse fabrika ayarlarına geri alın.
  • Emeği geçenlerin eline sağlık, geçişte ilk Adsl bağlanmıştı bugün itibariyle Vdsl'e çevrildi ( port bulunmuş sanırım ). Yannız sizin arayıp durumu hatırlatmanız gerekiyor...Bu hızlar benim için hayaldi hala gözlerime inanamıyorum net gidecek falan diye korkuyorum


    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP




  • Bir şey değil. Video bazen takılıyor. Birkaç kişi kullandığımız için herhalde.

    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Calligiato

    Emeği geçenlerin eline sağlık, geçişte ilk Adsl bağlanmıştı bugün itibariyle Vdsl'e çevrildi ( port bulunmuş sanırım ). Yannız sizin arayıp durumu hatırlatmanız gerekiyor...Bu hızlar benim için hayaldi hala gözlerime inanamıyorum net gidecek falan diye korkuyorum


    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

    Size hayırlı olsun .

    Benim için hala bir hayal. İnşallah yakında sadece bir hayal olmaktan çıkar.




  • Muhtemelen 1080p60fps olmasından. 720p de sıkıntısız izliyorsanız çok çok iyi. Biz türknette 160p ile harikalar yaratıyoruz 😀



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 22 Şubat 2018; 20:10:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KenNoKage

    Snr margin değeri fazla değişmezse 60 mbps, yoksa 50 mbps verirler.

    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serihan S kullanıcısına yanıt
    Bir şey değil.
  • 720P'de sıkıntı yok. Turknet kendi kuyusunu kazıyor. 2,5 ay 12 mbps internet kullandırdılar. Aboneleri azalınca iş işten geçecek haberleri yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaihuClaw -- 22 Şubat 2018; 20:13:23 >
  • Ben ilk bağlattığımda 75mbitlik tarifeyi aktif etmişlerdi hattım 75 destekliyor diye. İnternet bağlandı ilk 2 gün (haftasonu) hız sorunu yaşadım. 70 küsür yerine max 46mbit alabiliyordum. (Ping ve upload değerlerimde hiçbir sorun yoktu). Pazartesi günü, o 2 gün sonunda, ilettiğim sorunlar doğrultusunda hız problemim çözüldü ve 65-69mbit civarı bir hız alıyordum. SNR değerim de 12 idi. Önceki hafta arayıp kablo yenileyeceğimi söyledim ve hız değerlerimin arttırılmasını istedim. İlkte kopma vs yaşayabileceğim söylendi ama ben ısrarla kabul edip, yükselttirdim. Hızımı 94mbite yükselttiler. SNR değerim ise 7.9 oldu. Daha sonra 75mbitin üstüne çıkamadığımı farkettim ve Netspeed'i aradım. Onlar da tarifenin güncellenmediğini söylediler ve güncellediler. Tarifem artık 100mbit olarak gözüküyordu. Daha sonra yaptığım ilk testte 90mbite çıktım. İlerleyen zamanlarda bu değerleri yakalayamasam da yakın değerler alıyordum ama kopmaları hissediyordum. Modem arayüzünden kararlılık ayarlarını (9,10,11 SNR) denedim. Bugüne kadar 11 SNR değerinde 87mbit hızda kullanıyordum fakat download yaparken anlık kesilmeler oluyordu. Ben de stabil olması için arayıp hızımın 80mbite sabitlenmesini istedim ve sabitlediler. Şuan herhangi bir kopma yaşamıyorum. Modemdeki kararlılık ayarını da varsayılan değere aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu ilk sayfada paket kodu var birşey yazıyor muyuz bu kısıma doldurdum evrakları yarın göndereceğim.

    Aldığım modemde bu Ruslara güveniyorum 40 liraya geldi :D

    https://www.hepsiburada.com/d-link-dsl-224-300mbps-4-port-kablosuz-2x2-mimo-anten-vdsl2-adsl2-modem-router-p-HBV0000081GGJ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF CoRSe -- 22 Şubat 2018; 20:48:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serihan S kullanıcısına yanıt
    hocam crc hatalari fazla degil mi 13 dakikalik baglanti icin ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KenNoKage

    Snr margin değeri çok yüksek olmadığı için yükseltmezler. Alabileceğiniz maksimum hız değeri yüksek olsa bile yükseltmiyorlar. Ben de aynı durumdayım. Yükseltirlerse kopma sorunları başlar.

    hiç kurcalamayalım en iyisi. bu hız gayet stabil
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.