Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: The white warrior , ss54000054 , ss54000054 , oKsyqeN Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.455
Cevap
156
Favori
748.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar en hızlı şekilde abonelik nereden nasıl iptal edebiliriz ? Bekletilmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 11 Kasım 2025; 11:1:5 >

Fatura çıktıysa hemen ödeyin; otomatikte varsa kontrol edin, direkt ödeyin.

Başka bir iptal şeklide yok galiba.Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 

Bu işlemler kaç gün sürüyor hocam ?

İptal işlemini yapanın iptal etme azmine bağlı.Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 

1-2 günde sürer 1 haftada; net bir cevap veremiyorum.

• Arkadaşlar benim abonelikde ULTIMATE KAMPANYASI yazıyor,uzun zamandır komik hızlar(dial up hızından bile düşük) veriyorlar,evde olmadığım için uğraşamadım ama artı canıma tak dedi,acilen nasıl kurtulurum bunlardan,nasıl iptal ederim Allah aşkına bir mübarek yardım etsin,bakın kendi sayfalarındaki hat durumuma ; AçıklamaDurumDevre Numarası30Bağlantı DurumuAçıkAltyapı TipiVDSLİndirme Hızı1207 kbpsYükleme Hızı330 kbpsDownload Noise Margin7.8 dBUpload Noise Margin9.5 dBULTIMATE KAMPANYASIULTIMATE KAMPANYASI

E-devlet'ten yok galiba. Mail atın veya iptal için kayıt atın; formu doldurup kimlik fotokopisi ile gönderin.

Fatura çıktıysa hemen ödeyin; otomatikte varsa kontrol edin, direkt ödeyin.

Hocam arıyorum adamları,kendileride bu rezilliği görüp düzelteceğiz ekip yollayacağız diyorlar ama durum hala bu,bir an önce kurtulmalıyım ...

Bence siz bina içi kutu varsa, bir kablonuzu kontrol edin, ekip gelmesi vakit alabilir.

Olmuyorsa iptal edip, Tt'ye veya farklı altyapı varsa ona yönelin.

İptalden önce açık iş emrinin kapanması lazım, yoksa iptal süreci uzar biraz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam eyvallah gittim kutuda kabloları buldum,uclarını açıp,temizleyip karşılıklı yuvalara taktım ve internet 25 indirme hızı göstermeye başladı tabi aradan 30 dakika geçmeden malum şirketten sorununuzu çözdük mesajı geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurse -- 11 Kasım 2025; 15:9:31 >

Az olsun temiz olsun misali; keşke 60 dakika geçmeden mi arasalardı acaba? Belki 55 olurdu. Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 

Geçmiş olsun.

Evet netspeed internette garip bi sorun var. Hiz iyi gostersede yavaş ve ping çok yüksek. 3 ay dolunca değiştirmeyi düşünüyorum. Pazarama uygulamasına girmiyor mesela mobil ile giriyorum.

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

• Pekşin P kullanıcısına yanıt

o sıkıntı bende de olmuştu, bazı ip leri pazarama blokladığı için giremiyorsunuz, ıp adresi statik olmadığı için sürekli ip değiştiriyor modem... bazı zamanlarda bloklu ıp ye bende denk geliyorum; müşteri hizmetlerine arıza kaydı açarsanız duruma göre hemen müdahele ediyorlar

https://turkix.bg/

Bayağı katılan var sitede yazdığına göre. Atlantis, Fixnet vb.

https://turkix.bg/members.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss54000054 -- 14 Kasım 2025; 23:59:12 >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.