![]() Manyak olduk vallahi manyak. Topunuzun belasını versin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu şekilde çok iyiymiş bende babamlara bağlattım aynı zamanda bir yorumda yazdım kodu birisi kullanmıştı toplamda 2 kişi referans yapmış oldum bende referans ile geldiğime göre 3 inidirim oluyor ben 1 aylık sanıyordum bu şekildeyse 1 - 2 ay içerisinde bedavaya kullanabilirim anlamına geliyor. Fakat henüz hiç indirimli fatura gelmedi :) İnşallah netspeed şu işi hallederse çok iyi olur yoksa indirimler hayal olacak. Online işlemlerden şimdi baktım dediğiniz gibiymiş Teşekkürler. |
|
İndirim olması için 2 tarafında faturasını ödemiş olması gerekiyor |
internet kesildikten sonra hızı düzeldi ve normal 35 değeri görünüyor şu an, yoksa? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5 Dk'lık kopmanın ardından internet geldi ve hız sorunu çözülmüşe benziyor ping ve packet loss olacakmı kullandıkça görücez. ![]() |
![]() |
Bende yaptım ölçüm. Düzelmiş. İnşallah bir daha eskisine dönmez. |
|
Millet ağa bağlansın tekrar eski haline döner. Mart ayında da aynı sorunlar vardı. Net gidiyor gelince hız düzeliyor 10 dakikaya yine aynı. 10 dakika sonra göreceğiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani yok darboğaz yok yetersiz altyapı filan hepsi palavra... şimdi nasıl veriyorlar da kullanabiliyoruz. hepsi şark kurnazı! neyse umarım temelli düzelir kalıcı olur da bu işkenceden kurtuluruz. |
Evet yazıyı yazdıktan sonra 2 kere internet gitti geldi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephosis-Q8 -- 11 Aralık 2020; 21:28:24 > |