Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.536
Cevap
159
Favori
680.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim alabileceğim max hız nedir? 116mbps mi? Bir kaç sene önce alırken hattınız max 75 destekliyor 75 vereceğiz dediler (100'lük paketten). Memnunum onda bir sıkıntı yok da az söylemelerini anlamadım... Bir de bir kaç senedir kullandığım 100mbps download vdsl paketini internet sitesinde bulamıyorum. Arkadaşlarıma öneriyorum fiyat/hız açısından çok iyi olduğu için ama sitede bulamıyorlar dediğim paketi...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chosen

    bende 75 mbit paketini kullanıyorum arayıp 99 tl oldu dediler ne yapayım sizce türknete geçeyim mi? 1 ay bedavayla 87 liraya geliyor aylık 70mbit
    Hocam niye geçişi düşünüyorsun, aynı paket bende de var, hatta 2 yıldır kullanıyorum ve memnunum, ilk girdiğimde akk'nin kalkma durumaları vardı, bütün firmalar çok pahalı yaptı tarifeleri, netspeed tam tersine makul fiyatlar ile kaldı ve şu an hızım 75 mbps ancak 2 yıl önceki tarifede ilk geçtiğimde eğer altyapım kaldırırsa 100mbps'a kadar hız verebileceklerini söylediler, aslında kaldırıyordu altyapım ancak bana 75 yeterli olduğu için geçmedim.

    Ayrıca 2 yıl geçti bir kere müşteri hizmetlerini aradığımı hatırlamıyorum. Ondan öncesinde de 2 yıl türkcell superonline fiber kullandım ve müşteri hizmetlerini defalarca aradığımı hatırlıyorum.

    Yani benim bakış açım şu, turknetin fiyatı şu anda netspeed'den 10-15TL daha ucuz olabilir, ancak 2 yıldır netspeed o kadar sorunsuz hizmet verdi ki 99TL olduktan sonra da devam etmekte hiçbir sakınca görmedim.

    Sorunsuz hizmet derken internet kesintileri arada mutlaka oluyor, ancak hangi firma olursa olsun hepsinde olacak olan tarzda kesilmeler, telekom altyapısı kullanıldığını düşününce çoğu kesintilerin zaten kontrolleri dışında olduğunu düşünüyorum. O durumlarda da kesintilerin ne zaman olacağına dair mesaj gönderiyorlar. Bu şekilde düşündüğüm için tavsiyem netspeed'de kalman yönünde, eğer sende memnun kaldıysan tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Methionine

    Benim alabileceğim max hız nedir? 116mbps mi? Bir kaç sene önce alırken hattınız max 75 destekliyor 75 vereceğiz dediler (100'lük paketten). Memnunum onda bir sıkıntı yok da az söylemelerini anlamadım... Bir de bir kaç senedir kullandığım 100mbps download vdsl paketini internet sitesinde bulamıyorum. Arkadaşlarıma öneriyorum fiyat/hız açısından çok iyi olduğu için ama sitede bulamıyorlar dediğim paketi...

    Bulamıyorsun çünkü yok hocam Diğer firmalar hızları düşürmüş ve fiyatları arttırmış yine, netspeed de artık yeni gelenlere max 35 hız veriyor vdsl paketlerde. Saolsun altyapı sahibi büyük firmalar hızları arttırmak ve küçük firmaları da bu yönde bi rekabete taşımak yerine tam tersine 6-8 megabitlik paketler ile devam ediyorlar, upload dan hiç bahsetmiyorum bile. AKK'yi kaldırmak yetmedi, şimdi yine konu açıp 2-3 sene de hızları protesto etmek gerekiyor sanırım ki günümüz standardında hızlar verebilsinler.
  • ben 50 mb kullanıyorum 70 ti 90 oluyor % 30 bir zam var bu zam neden oldu böyle
  • Türktelekom FTTH hattım var netspeed bağlatmak istiyorum en yüksek paketleri 35mbit gözüküyor sitelerinde farklı pakatleri yok sanırım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2Shakur

    Türktelekom FTTH hattım var netspeed bağlatmak istiyorum en yüksek paketleri 35mbit gözüküyor sitelerinde farklı pakatleri yok sanırım?
    Evet sitede görünenler mevcut tarifelerdir, daha iyi bir tarife geldiğinde geçiş yapabilirsiniz taahhüt de yok nasılsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugrelll

    ben 50 mb kullanıyorum 70 ti 90 oluyor % 30 bir zam var bu zam neden oldu böyle
    Diğer büyük internet sağlayıcılarına baktım, 50 mb üstü hızları el birliği ile 130TL üzerine çıkarmışlar bir de 27 ay taahhütlerden falan bahsediyorlar, 24 de yeterli değil artık heralde, kopyala yapıştır gibi tarifeleri. Sağolsunlar işte piyasanın durumu şu an bu, indirim yapan bir internet servis sağlayıcısı yok ki.
  • vdsl kullanıyorum. istanbul/kadıköy'de ikamet etmekteyim.. sürekli olarak kopmalar başladı. bağlanıyor ve birkaç dakika sonra tekrar kopuyor.
  • Gitti geldi İstanbul anadolu
  • MustafaC5 M kullanıcısına yanıt
    Bende hala durum aynı sizde nasıl? Arıza kaydı açtırdım

    Edit: Şu an için düzeldi bende de..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 23 Haziran 2020; 12:8:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 mbps hız alan var mı ? Max hız 75 mbps düştü değil mi eski müşteri olsak bile.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • slm
    bendede 20 gun once kopmalar vardı gunde 10 defa snr degerı dusuk olmadıgı halde...epey can sıkmaya basladıdı.mh lerını aradımdı herhangı bır arıza calısmaSI YOK dedı..sonra bır arkadasda fazla modem varmıs deneme ıcın takdım 5 gun kadar kulandım kopma sorunu olmadı hıc...
    sonra mecburen yenı modem aldım..demekkı zamanla modemler arıza yapıyor....
    modem degısımımden sonrada bır daha sorun kalmadı.
    eger munkunse kopmalar ıcın modem deneyın derım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LittleTalk

    100 mbps hız alan var mı ? Max hız 75 mbps düştü değil mi eski müşteri olsak bile.
    1 yılım 100 mbps gecti...2 yılım 75 mbps dusurduler.....3 yılımda 80 mbps su an...seneye de daha da dusurmezlerse şaşmam -_-
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

    Bende hala durum aynı sizde nasıl? Arıza kaydı açtırdım

    Edit: Şu an için düzeldi bende de..
    Maltepedeyim ayda ortalama 2 kere kesinti oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaC5 M kullanıcısına yanıt
    Benim uzun süredir ilk oldu hocam erenköy tarafındayım ben. Telefon ettik arıza kaydı bıraktık. 1-2 saate düzeldi. Ya da düzeleceği vardı denk geldi bilmiyorum :) genel olarak memnunum ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Speedmax Avantaj Smart olarak geçen 35Mbps 200 GB smart kotalı tarifede:
    1. 200 GB olarak bahsedilen miktar "download + upload" mıdır?
    2. Diyelim ki ayın tam ortasında aboneliğimiz başladı bu tarifeye. 15 günlük çıkacak ilk faturada smart kota olarak hesaplanacak miktar 200/2 = 100 GB üzerinden mi oluyor? Bu konuda tecrübesi olan var mıdır acaba?
    Yanıt bilen varsa aydınlatırsanız makbule geçer. teşekkürler.
  • valuable kullanıcısına yanıt
    Download + upload olayını bilmiyorum ama 15 günlük kullanım için GB değil koralı fiyatı ne kadarsa x gün sayısı ile kesilir.
  • Referans ile bedava kullanma olayı bu firmada da var mı ? Şu anda turknet kullanılıyor, transfer işlemleri nasıl oluyor? turknet ile hiç muhatap olmadan bu firma herşeyi hallediyor mu? en hızlı geçiş işlemi nasıl yapılır? mesela turknette evrakları kargo ile yollamıştık bunda da aynı mı? son olarak bağlantı ücreti var mı varsa ödemek zorunda mıyız hali hazırda açık netimiz olduğu için soruyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valuable kullanıcısına yanıt
    1inci sorunun cevabı; evet
  • muallimus kullanıcısına yanıt
    Aradım sordum bütün bilgileri aldım. Referans sistemi varmış ama şu an aktif değil dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 28 Haziran 2020; 17:52:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.