Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.535
Cevap
159
Favori
681.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tası tarağı toplayıp kaçacaklar gibi bi his var içimde.
  • bölgesel soruna benziyor, ıspartada hiç kesilme olmadı vdsl de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ortalama yarım saat filan yoktu internet geldi dk kadar önce, Yer istanbul bu arada.
  • Ben ki internetin gitmesiyle, yarım saat telesekreter bekleyince, parasını verdiğim hızı alamayınca ana avrat söven ben, NetSpeed'e geçtikten sonra (4 ay oluyor) şimdiye kadar övgüden başka bir söz çıkmamış ağzımdan, valla helal olsun adamlara. İnşallah bozulmazlar.
  • 2020'nin ilk patlağını yaşadık. Bakalım hangi periyodik aralıklarla devam edecek.
  • Ümraniye gelmedi daha Gelen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplam 15 dakika gitti kıyameti kopardiniz yav 15 dakikalik kesintide uyarı yapincaya kadar zaten sorun giderilmiş oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    4 saattir yok bende tel ile ariyorum açan yok ne 15 dk sı sende 15 dk gitti diye herkes de o kadar mı gitti sanıyorsun .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne 15 dk'si, 30 dk kesinti yaşadım. Online oyunun ortasındayken birden internet gidicek biz de sesimizi çıkarmayacağız öyle mi? Oldu canım. hala hakkını savunmayı bilmeyen bir kesim var, savunan kişilere de karşı çıkıyorlar. Devam edin böyle ,siz firmayı savundukça bunlar da devam edecekler. 1 yıldır bu firmadayım bu kaçıncı kesinti artık saymıyorum bile. 1 olur 2 olur anlarım ama her hafta belli bir gün kesinti oluyor. Can sıkmaya başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hala facebook dan mesaj attım ip alamıyorsunuz diyor modeminize müdahelede bulundunuz mu diyor şaka gibi ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün TÜRKNET bugün netspeed. Sorun ne acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet müşteri hizmetleri yok diyenler Netspeed e baksın. Canlı müşteri hizmetleri var ama hepsinin bu konuda ki yetisi aynı seviye de, ya da sizi aptal yerine sokup geçiştirmenin peşindeler.

    Türknette yaşadığım sorundan sonra netspeed e geçtim geçtiğimiz ay. O günden beridir sorun aynı şekilde devam etti. 1 ay içinde 70 kere telefon açtım, en az 10 kere mail attım.

    Telefonda konuştuğum her müşteri temsilcisine aynı şeyleri tekrar ettim; paket kaybı yaşıyorum, özellikle yurt dışı serverlarında.

    Onlarda istinasız aynı şeyleri bana tekrar etti tıpkı türknet ekipleri gibi; "Sitemizde hız testi yapar mısınız?" Sanki sitelerinde çıkan değerler benim bahsettiğim konu ile alakalıymış gibi, istanbulda ideal hosting üzerinden ping download değerleri veriyor. Yani netspeed in müthiş zeki çalışanlarına göre siz yurt dışından 199999999999 ping alsanızda önemli olan netspeed in kendi sayfasında ki ideal hosting tr serverında aldığınız hız ve değerler önemli :) 2 hafta boyunca bana bu aptal döngüyü yaşattıktan sonra ancak anlayabildiler özellikle yurtdışı serverlarında paket kaybı yaşadığımı. Daha da bu süreçte yaşadığım rezillikleri anlatmak istemiyorum. Ama şunu bilin;

    Altyapınız iyi ise bu gereksiz müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde ihtiyacınız yok. Altyapınızda bir sorun yaşadığınız zaman ise size ancak "sitemizde hız testi yapın" ya da "alt yapınız sağlıklı görünüyor" cevabı verecek müşteri hizmetleri var. Daha paket kaybının neyden dolayı olduğunu bilmiyorlar. Bana kalırsa işlerine gelmiyor kıçlarını koltuktan kaldırmaya, cunku fiziksel bir sıkıntı varsa süründürüyorlar sizi. Bu yüzden kimse saçma sapan konuşup "netspeed in müşteri hizmetleri iyi" yok "türknet in müşteri hizmetleri kötü" "xxx iyi" demesin. Çünkü türkiye de sadece internet sağlayıcıları değil, daha bugün modem için TP-link teknik ekibi ile görüşüyorum. Yemin ederim adama 20 defa paket kaybı yaşıyorum özellikle varsayılan ip numaram için diyorum, adam bana dönüp 20 kere "modem arayüzü şifresini mi bilmiyorsunuz" diyor :))))))))))))




  • Benim de gitti saat beş gibi sanırım yarım saat falan bekledim gelmedi

    Sonra dışarı çıktım bir şeyler yedim içtim geldiğimde normal çalışıyordu

    Edit: İstanbul /Avrupa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 4 Ocak 2020; 23:43:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 MBPS internetim var ama baştan beri bu hızlardayım. Uplad hızı zaten facia. Bi kere aramıştım MH ni. Evet sorun görünüyo ekip gelecek dedi. Bikaç gün içinde ekip geldi. Onlar da evet sorun var başka bi ekip gelecek dedi. Onlar hiç gelmedi :)
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
  • Neyse arkadaşlar ben üç ay sonunda netspeed macerasını sonlandırıp türknete geçiş yaptım. Şu an o kadar mutluyum ki anlatamam. Gta, fifa, pes, nba, csgo gibi oyunlardan atardı ve şimdi artık atma gibi bir derdim de yok. Cayır cayır oynuyorum, Oyun oynamayı öyle bir özlemişim ki size anlatamam. Iptv 360p de bile donup duruyordu, şimdi kasmadan donmadan izleyebiliyorum. Bana telefon numarası tanımlamalarını bekliyorum, tanımlanınca daha yüksek hıza geçeceğimi söylediler. Şu an sekiz cihaz modeme bağlı ve 35 mbit hızım olmasına rağmen pingim netspeed de olduğu gibi 400lere fırlamıyor. Istanbul avrupa yakasında yaşayanlara söylüyorum; sakın ola sakın bedava verseler bile geçiş yapmamanızı tavsiye ederim. Diğer iss'leri araştırın, size şunu bunu kullanın diye tavsiye vermeyeceğim ama özellikle avrupa yakasında geçiş yapacaklar için kesinlikle uzak durmanızı öneriyorum. İki saatlik testte yüzde 1.2 paket kaybı oluşuyor gerisini siz düşünün. Burada bana başka iss 'ye geçmemi söyleyen ve yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, sayenizde az da olsa mutlu olduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • JacobHughes kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun hocam. Burası bir forum insanlar birbirine yardımcı olsunlar diye var burası. Aynı olayları bende yaşadım. Netspeedde bu olaylar tamamen 2019 tarihinde akn kalktıktan sonra başladı yoksa 2018 şubatında kullanmaya başlamıştım 1 yılı geçmişti kullanım sürem. 2019 ocak ayına kadar ps4 te nat tipi sorunu dışında pek bir sorunum olmamıştı. Fakat sonra bu paket kaybından dolayı oyunda atlamalar takılmalar, sesli grup konuşmalarında ses patlamaları cızırtılar felaketti. Bu olayı bildiğim için size başka iss e geçiş yapın muhtemelen sorununuz çözülecektir diyip duruyordum.
    Turknetide yaklaşık 8 9 ay kadar kullandım. Alt yapınız iyiyse eğer arada bir Türkiye geneli ufak ping yükselmeleri ya da hız düşmeleri dışında büyük bir problem yaşamazsınız. Turknet sonrası millenicoma geçmiştim denemek için fakat onda da Adana genelinde paket kaybı sorunu vardı. Şimdilik Türk Telekomdayım birazda burayı deneyelim.
    Tekrardan hayırlı olsun keyifli kullanımlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Size ne kadar teşekkür etsem azdır, iyi ki tavsiye ettiniz. Altyapım iyi olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Umarım siz de dahil herkes sorun yaşamaz. Eğer hattım dışında iss ile bir sorun olursa, sizin gibi direk iss değiştiririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber internetinde özellikle akşamları hız 0.5 mbit civarına düşüyor modeme reset atınca geri düzeliyor. Her gün kalkıp modeme reset atmakta sıktı artık. Bunu başka yaşayan var mı ?
  • 35 mbit smart tarifye geçtim 2 gün önce. modem hala reset atılmadığı için 75mbit geliyor. Değerler gayet iyi şimdiye kadar hızla alakalı hiçbir problem yaşamadım

    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
  • dostlar elinde fazla vdsl modemi olan var mı uygun fiyatlı alabileceğim. paket 56 liradan 66 liraya fırladı 10mb için ödediğim para bu. bari vdsl olsun da değsin...
  • 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.